nevidím natom nic nelegálního,marselus nemá na své jméno ochranou známku,tak ani jako na své kradené výrobky
na druhou stranu,je to od BH pěknej hnus,toto se rozhodně dělat nemělo,škoda,že tu není smajlík s odplivnutím
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
LukyGs napsal:
jenže když on registruje www.zednictvi-lukas.cz a já mám www.zednictvilukas.cz tak je to legální protože je jiné jméno a pokud je člověk jen trošku ukecanej tak si to obhájí. druhé www mám www.koupelny-anttonin.cz a borec volal že to má registrované bez pomlčky a ať zaplatím 4500kč jestli nechci aby to prodal dráž konkurenci. Já ho tenkrát s úsměvem poslal někam ale i kdyby to udělal tak bych soudy asi vynechal na doporučení advokáta....ono totiž dneska nejni vůbec jisté že to vyhraješ a náklady se pak šplhaj úplně mimo. Jsem vidlák z vesnice a řešil bych to jinak...
Ono není ilegální si tu stránku založit, ale založit si ji jenom z důvodu aby tě mohl vydírat nebo případně poškodit, to už protizákonné je. A jak říkám, jelikož tě přímo kontaktoval (vydíral) aby si mu za to zaplatil tak není co řešit.
LukyGs napsal:
jenže když on registruje www.zednictvi-lukas.cz a já mám www.zednictvilukas.cz tak je to legální protože je jiné jméno a pokud je člověk jen trošku ukecanej tak si to obhájí. druhé www mám www.koupelny-anttonin.cz a borec volal že to má registrované bez pomlčky a ať zaplatím 4500kč jestli nechci aby to prodal dráž konkurenci. Já ho tenkrát s úsměvem poslal někam ale i kdyby to udělal tak bych soudy asi vynechal na doporučení advokáta....ono totiž dneska nejni vůbec jisté že to vyhraješ a náklady se pak šplhaj úplně mimo. Jsem vidlák z vesnice a řešil bych to jinak...
Ono není ilegální si tu stránku založit, ale založit si ji jenom z důvodu aby tě mohl vydírat nebo případně poškodit, to už protizákonné je. A jak říkám, jelikož tě přímo kontaktoval (vydíral) aby si mu za to zaplatil tak není co řešit.
Jsem ochoten ty kufry kdykoli a kamkoli přivézt a porovnat je s těmi jeho když má pocit ,že jsou stejné . mslím,že i z fotek je to člověku se zdravým rozumem jasné ,že jsou si podobné jako oko vejci. Madlá mám prý stejné ,takže mu to vykradli v tt (zega) i Begr mu je skopčil . ten má taky madla pokud se nemýlím a našlo by se asi více výrobců. Postavme všecky kufry k sobě a všude budou rozdíly. Co tedy dodat? Zřejmě mu šlo o to jen se svézt po tom jmeně marselus ,když to náhodou někdo dostane jako tip a pujde s tím do vyhledávače,aby vyskočili jeho stránky.
www.marselus.com
LukyGs napsal:
Takhle asi jo ale dokaž to že mi volal když to nemám nahrané
To je potom těžký no . Jinak ať neodbíháme od tématu, ať už to je jakkoliv minimálně je to hnus a pan Poledník si tim jméno určitě nezlepší.
Tak to máš recht že je to podraz na entou.
Přitom se všude pan Poledník prezentuje jako solidní výrobce kterej prakticky kufry na motorku vymyslel
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
Marceli drž se a nenech se zahambit!!! já sice mám kufry od BH ale bohužel to byla mladiská nerozvážnost,znovu bych do nich už nešel.... a věř že tvé kufry jsem viděl a když porovnám ty pixle od něj a tvoje jsou velice dbře poromakané..mylsím že tvoje a kufry od Bystři jsou velice na úrovni!!!
o tom kdo kde co pochytil a a z čeho vycházel..nehrotím!!!!!
begr si madla nechává vyrábět na zakázku,v době kdy sem dal kufrům dnešní tvar a vzhled,tak to nikdo nevyráběl,z hlediska nýtování to bylo obtížné-nákladné to vyrobit a utěsnit
ale oto teď vůůůbec nejde,jde o ten hnusný podraz,to by měl BH rychle přehodnotit,to je fakt moc i na české poměry
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
marselus napsal:
Jsem ochoten ty kufry kdykoli a kamkoli přivézt a porovnat je s těmi jeho když má pocit ,že jsou stejné . mslím,že i z fotek je to člověku se zdravým rozumem jasné ,že jsou si podobné jako oko vejci. Madlá mám prý stejné ,takže mu to vykradli v tt (zega) i Begr mu je skopčil . ten má taky madla pokud se nemýlím a našlo by se asi více výrobců. Postavme všecky kufry k sobě a všude budou rozdíly. Co tedy dodat? Zřejmě mu šlo o to jen se svézt po tom jmeně marselus ,když to náhodou někdo dostane jako tip a pujde s tím do vyhledávače,aby vyskočili jeho stránky.
A nebylo by lepší si to osobně vyříkat,než tady strhávat lavinu sraček?Nemyslím,že zrovna tvé kufry s čekačkou skrz jiného tebou dodavaného dílu a cenou v dnešní době by byly nějaký hit i když mně se třeba líbí.
Upravil motoblb dne 31.01.2013 01:19
Mám s přesně tou samou situací osobní zkušenost - když jsme začínali s touratechem, tak ejhle - najednou byla doména registrovaná nejmenovaným pražským webshopem (motokrám) a nabídka byla "zaplať a je to tvoje". Trvalo to pár let - někdo si možná vzpomene že jsme používali ze začátku doménu touratech-cz, no a nakonec... jsme zaplatili (v řádu desítek tisíc z původní nabídky v řádu set tisíc) a doménu získali. Dneska to je prý snadnější, pokud se jedná o doménu stejného názvu jako registrované jméno firmy. Takže pokud by existovala firma třeba Marselus s.r.o. tak by to nejspíš bylo snadné ale takhle to je asi neřešitelný.
Mimochodem, když končila firma alukufry.cz s výrobou, tak mi majitel zavolal a nabídl mi převedení domény grátis, protože ho přestal bavit "boj o desetikoruny" právě s BH a doménu mi nechal než by jí zaplatila a přesměrovala na sebe právě BH. Takže to jen na vysvětlení, proč když zadáte alukufry.cz, tak to hodí náš web a na dokreslení vztahů.
Upravil TomasTT dne 31.01.2013 00:55
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Prostě se "pan" BH natolik bojí konkurence, že je schopen i takových věcí. Tohle se nedělá a samo že se to otočí proti němu, taková reklama je vždy negativní a dobře mu tak.
LukyGs napsal:
Je to hnus ale bohužel legální...mě jednou volal típek že jestli od nich nechci koupit doménové jméno mých webovek ale bez pomlčky za 4500kč nebo to nabídne konkurenční firmě, přitom to je za pár kaček. A to samé na mě skoušel na druhé webovky co mám
Řek jsem mu že ať si to klidně prodá někomu jinému a zatím nic nepociťuji že by bylo něco špatně.
Jasně že u Marseluse už je to vyloženě hnus co udělal big husky ale holt se někdy vyplatí připlatit za CZ doménu a pokud BH nemá registrované domény svých www na com a eu tak bych si je natruc koupil a oplatil mu to.
Přesně to o čem píšeš je ilegální. To, že si někdo založí stránky s podobným názvem akorát jinou doménou je v dnešní době už celkem lehce postihnutelný. Zvlášť, když máš důkaz, že se tě snažil vydírat a udělal to za účelem vlastního obohacení.
jenže když on registruje www.zednictvi-lukas.cz a já mám www.zednictvilukas.cz tak je to legální protože je jiné jméno a pokud je člověk jen trošku ukecanej tak si to obhájí. druhé www mám www.koupelny-antonin.cz a borec volal že to má registrované bez pomlčky a ať zaplatím 4500kč jestli nechci aby to prodal dráž konkurenci. Já ho tenkrát s úsměvem poslal někam ale i kdyby to udělal tak bych soudy asi vynechal na doporučení advokáta....ono totiž dneska nejni vůbec jisté že to vyhraješ a náklady se pak šplhaj úplně mimo. Jsem vidlák z vesnice a řešil bych to jinak...
Zaujalo mne pouze přiznání,že jsi vidlák z vesnice
A co k nemu normalne zajet robit mu hubu. Ona nekdy dobre mirena facka je lepsi jak cokoli jineho a navic nemam s tim problem. Nekolikrat se mi to uz osvetcilo
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Tyhle praktiky nemam rád, je to hnus! Jestli je to právně postižitelný nevim. Každopádně bych se styděl něco takového udělat. A připadal bych si jako totální k***én.
mimochodem, pokud máte někdo zájem o vytvoření petice, tak nejpoužívanější onliine petice je tady:
já se do těhle věcí nepouštim, ale pokud má někdo chuť, může se toho ujmout.
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
marselus napsal:
A nebylo by lepší si to osobně vyříkat,než tady strhávat lavinu sraček?Nemyslím,že zrovna tvé kufry s čekačkou skrz jiného tebou dodavaného dílu a cenou v dnešní době by byly nějaký hit i když mně se třeba líbí.
Nikdy jsem své kufry nikomu nenutil a taky jsem žádné nehanil vč, těch jeho. O čekání nemůže být řeč,protože dodělávám kufry na sklad.Hned na začátku jsem tvrdil,že chci udělat kufry s nějakou přidanou hodnotou, abych se tu nepřetahoval s klukama co už dejme tomu kufry v nižší cenové relaci dělají. Dělal jsem je hlavně pro sebe a rok jsem je testoval na cestách - přikládám foto ještě nenalakovaných a nedodělaných kufrů tenkrát ve Slovinsku,kdy jsem si na dovolené testoval úložný prostor s vlastním dnem ve víku kufru. V tom případě se to myslím povedlo(foto vlevo). Ať si každý udělá názor sám na kolik jsou podobné s kufry od BH.(to jen na vysvětlenou) Nevydím jediný důvod cokoliv s tímto pánem řešit osobně . Mám svou zodpovědnost vůči zákazníkovi. Na tuhle podpásovku upozornil jiný člen jiného fora. Pišes nezpouštet lavinu srač.... ale není právě to co udělal BH srač...? V takovém případě je myslím vhodné se zmínit na forech ,čeho jsou někteří schopní.
Upravil marselus dne 31.01.2013 07:54
www.marselus.com
marselus napsal:
Nikdy jsem své kufry nikomu nenutil a taky jsem žádné nehanil vč, těch jeho. O čekání nemůže být řeč,protože dodělávám kufry na sklad.Hned na začátku jsem tvrdil,že chci udělat kufry s nějakou přidanou hodnotou, abych se tu nepřetahoval s klukama co už dejme tomu kufry v nižší cenové relaci dělají. Dělal jsem je hlavně pro sebe a rok jsem je testoval na cestách - přikládám foto ještě nenalakovaných a nedodělaných kufrů tenkrát ve Slovinsku,kdy jsem si na dovolené testoval úložný prostor s vlastním dnem ve víku kufru. V tom případě se to myslím povedlo(foto vlevo). Ať si každý udělá názor sám na kolik jsou podobné s kufry od BH.(to jen na vysvětlenou) Nevydím jediný důvod cokoliv s tímto pánem řešit osobně . Mám svou zodpovědnost vůči zákazníkovi. Na tuhle podpásovku upozornil jiný člen jiného fora. Pišes nezpouštet lavinu srač.... ale není právě to co udělal BH srač...? V takovém případě je myslím vhodné se zmínit na forech ,čeho jsou někteří schopní.
Nikdy jsem netvrdil,že bys někomu něco nutil,nebo něčí výrobu hanil.To že na to upozornil jiný člen nevyvracím,jen mi příjde trošičku komické,že když si myslíš,že takhle na to upozornit je správné,tak proč na 3 různých forech na to upozorňuji jiní a ty se pak jen přidáváš?Na mně to působí,že máš na to své bíle koně.Ano to co ti měl udajně udělat BH neschvaluji a je to i dle mého názoru ubohé a určitě mu to ničim nepomůže,ale pokud ti tohle proved,tak určitě nečekej,že to bude on který za tebou příjde tu situaci řešit.To bys taky stím problémem mohl zestárnout.Držím palce