myslím, že porovnávat CZ 75 a Glock 19 je jako porovnávat BMW a Mercedes benz. Je to o vkusu ikdyž na tohle fórum jsem zvolil hodně nešťastný přirovnání :-D BMW R 1150 GS
MoonCZ napsal:
myslím, že porovnávat CZ 75 a Glock 19 je jako porovnávat BMW a Mercedes benz. Je to o vkusu ikdyž na tohle fórum jsem zvolil hodně nešťastný přirovnání :-D
to je ok. Chce si to osahat. Mercedes mi nevadi .. radeji bych nechal vatu v ceskem podniku
Za mě CZ 75 osobně mam Shadow, ale to pro tebe asi teď zatim neni
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Konečne normálne vlákno
Nič menšie ako 9 Luger nekupuj lebo ak ťa to začne baviť, tak aj tak ho kúpiš . Lacno sa dá strieľať aj s ním , včeličky buď zoženieš alebo neskôr začner robiť sám a v takom prípade je cena 1/3 oproti strelivu z obchodu.
Pokiaľ ide o výber, je to vecou každého súdruha čo sa komu páči a čo preferuje. Osobne jednoznačne plastik-fantastik (rozumej GLOCK ) a to z niekoľkých dvôvodov, hlavným je ale to, že nič univerzálnejšie nie je ! Je to ako GS-o medzi búchačkami . Z toho môjho išlo vyše 40 000 rán a vyzerá skoro ako uloženka, jedina vymenená súčiastka bol vypušťač zásobníka !
V dávnych dobách som bol majiteľom 75 ky ( cca 10 000 rán ) a ...
PS, už sa teším na "vlastenecke" reakcie na ochranu CZ Glock-plastik fantastik :-)
glock7 napsal:
Konečne normálne vlákno
Nič menšie ako 9 Luger nekupuj lebo ak ťa to začne baviť, tak aj tak ho kúpiš . Lacno sa dá strieľať aj s ním , včeličky buď zoženieš alebo neskôr začner robiť sám a v takom prípade je cena 1/3 oproti strelivu z obchodu.
Pokiaľ ide o výber, je to vecou každého súdruha čo sa komu páči a čo preferuje. Osobne jednoznačne plastik-fantastik (rozumej GLOCK ) a to z niekoľkých dvôvodov, hlavným je ale to, že nič univerzálnejšie nie je ! Je to ako GS-o medzi búchačkami . Z toho môjho išlo vyše 40 000 rán a vyzerá skoro ako uloženka, jedina vymenená súčiastka bol vypušťač zásobníka !
V dávnych dobách som bol majiteľom 75 ky ( cca 10 000 rán ) a ...
PS, už sa teším na "vlastenecke" reakcie na ochranu CZ
Glock Ať žije CZ
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Mám P22, neskutečně pohodlná a pokud koupíš náboje s větší laborací s dutinou, je zastavující účinek dostatečný, jako záložní zbraň a na střílení velmi dobrá - dobře se drží, a i pro kopyto jako já se s ní dá strefit.
GLOCK 7 - máš pravdu, ale trošku rejpnout si musím. Plastová pistole je jako papírová pí.a , ale jinak máš pravdu je to dělník. Na druhou stranu jestli chce i mířenku tak je CZ o kus lepší
BMW R 1150 GS
Kua chlapy nezdate sa. Ale jasne kto ma GS ma na jeho ochranu aj zbran. a ja naivny som si myslel ze nas zo zbranou je malo a to tu je ako v USA
Glock je aj pre mna suprova
Na nošení bych doporučil Glock 26 s maličkou úpravou a jinými mířidly. Já mám celkvem velkou ruku ale nemám s tou pistolí naprosto problém - jen jsem na boky nalepil takové hrubé gumové destičky, neklouže to a nijak to tam nevadí. Teď dělají Mod4 a ta už má zdrsněné plasty v základu. Ultrakompaktní a když člověk nestřídá střelivo tak spolehlivá.
Je ale fakt, že 9mm asi nafetovanýho magora nezastaví. Pak je otázka jestli nejít do .40 nebo .45 ale to jsou už všechno krávy velký a těžký. Mám HK USP a na normální nošení to je nepoužitelný. Ale když tě přestane bavit mířenka a začneš třeba dělat obrannou střelbu nebo akční, tak je to neuvěřitelná zbraň. Mám na ní jen jiný mířidla, jinak série a střílí spolehlivě naprosto vším - od přebíjených až po ++ speciály. Ještě jsem snad neměl zaseklou hilznu apod.
MoonCZ sice má pravdu že plastová pistole je hnus ale pár let jsem střílel každý víkend kolem 1000 ran na tréninku a měl jsem na míru stavěný speciál Springfield custom a menší kompaktní verzi (taky s porty, jinou spouští, jinou hlavní, jiným bobřím ocasem atd... a nakonec jsem se naštval a obě prodal a koupil USP a bylo. Kovový pistole fungují super když je určitá teplota. Druhý den je o 15C víc a stejný střelivo ti selhává, je kolem nuly a nefunguje téměř nic atd. Štvalo mě to i když to byly fantastický zbraně ale nebylo to že to vytáhneš z kufru a jdeš si zazávodit.
Rukama mi toho prošlo fakt moc, stříleli jsme akční pistoli i brokovnici měl jsem možnost zastřílet si odhadem tak ze stovky zbraní. Glock 17 a HK USP považuju za superspolehlivý a téměř blbuvzdorný zbraně, který ani nepotřebují nějak vzlášť extra čistit apod. Ale bavilo mě ladění té 1911, to se musí nechat - člověk si koupí kousíček kovu za 15 tisíc a raduje se, že namísto rovné pojistky tam má prohnutější a tak
Jinak až začnou občanské nepokoje a nebo sem přijdou radikálové, tak pochopitelně přijde ke slovu brokovnice. Taková automatická taktická Benelli...
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Irskej: no já nevím.. SA je a bude zakázaný, takže jen tu opakovačku.
S brokovnicí přibližně namíříš a o zbytek se nestaráš. Když ti vadí keře nebo stromy, tak první ránou s velkými broky posekáš dřeviny, druhou (pokud je nutno) živou sílu. Pochopitelně jsem střílel z taktických pušek a věř mi, že třeba při střelbě na popry v "džungli" jich šest sundáš brokovnicí podstatně rychleji než taktickou puškou, kde musíš celkem přesně mířit. *******************************
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Jinak kámoš (taky má GS mimo jiné) si nedávno pořídil CAR-15 od ProArms (PAR mk3) s delší hlavní atd. Nevím přesnou cenu ale určitě nad 60 tisíc. Střílíš a najednou šup, vypadne ti během střelby zásobník To se u brokovnice nestane
Upravil TomasTT dne 01.02.2013 23:18
TomasTT napsal:
Irskej: no já nevím.. SA je a bude zakázaný, takže jen tu opakovačku.
S brokovnicí přibližně namíříš a o zbytek se nestaráš. Když ti vadí keře nebo stromy, tak první ránou s velkými broky posekáš dřeviny, druhou (pokud je nutno) živou sílu. Pochopitelně jsem střílel z taktických pušek a věř mi, že třeba při střelbě na popry v "džungli" jich šest sundáš brokovnicí podstatně rychleji než taktickou puškou, kde musíš celkem přesně mířit.
Na nošení bych doporučil Glock 26 s maličkou úpravou a jinými mířidly. Já mám celkvem velkou ruku ale nemám s tou pistolí naprosto problém - jen jsem na boky nalepil takové hrubé gumové destičky, neklouže to a nijak to tam nevadí. Teď dělají Mod4 a ta už má zdrsněné plasty v základu. Ultrakompaktní a když člověk nestřídá střelivo tak spolehlivá.
Je ale fakt, že 9mm asi nafetovanýho magora nezastaví. Pak je otázka jestli nejít do .40 nebo .45 ale to jsou už všechno krávy velký a těžký. Mám HK USP a na normální nošení to je nepoužitelný. Ale když tě přestane bavit mířenka a začneš třeba dělat obrannou střelbu nebo akční, tak je to neuvěřitelná zbraň. Mám na ní jen jiný mířidla, jinak série a střílí spolehlivě naprosto vším - od přebíjených až po ++ speciály. Ještě jsem snad neměl zaseklou hilznu apod.
MoonCZ sice má pravdu že plastová pistole je hnus ale pár let jsem střílel každý víkend kolem 1000 ran na tréninku a měl jsem na míru stavěný speciál Springfield custom a menší kompaktní verzi (taky s porty, jinou spouští, jinou hlavní, jiným bobřím ocasem atd... a nakonec jsem se naštval a obě prodal a koupil USP a bylo. Kovový pistole fungují super když je určitá teplota. Druhý den je o 15C víc a stejný střelivo ti selhává, je kolem nuly a nefunguje téměř nic atd. Štvalo mě to i když to byly fantastický zbraně ale nebylo to že to vytáhneš z kufru a jdeš si zazávodit.
Rukama mi toho prošlo fakt moc, stříleli jsme akční pistoli i brokovnici měl jsem možnost zastřílet si odhadem tak ze stovky zbraní. Glock 17 a HK USP považuju za superspolehlivý a téměř blbuvzdorný zbraně, který ani nepotřebují nějak vzlášť extra čistit apod. Ale bavilo mě ladění té 1911, to se musí nechat - člověk si koupí kousíček kovu za 15 tisíc a raduje se, že namísto rovné pojistky tam má prohnutější a tak
Jinak až začnou občanské nepokoje a nebo sem přijdou radikálové, tak pochopitelně přijde ke slovu brokovnice. Taková automatická taktická Benelli...
Tak já mám trošku jiné zkušenosti. HK USP vlastním taky i když ve verzi compact. Krásná,přesná,spolehlivá zbraň. Jen do té doby než jsem přešel z továrního střeliva na přebíjenky. Používal jsem totiž olověnou střelu a ta se v hecta či octagonálním vývrtu který HK nebo třeba i GLOCK mají strhávala a střelba byla nepřesná. Když jsem snížil navážku prachu tak se sice tenhle efekt vytratil ale zbraň zase nepřebíjela. Kdežto u CZ75 TS jsem dokázal vyladit střelivo tak že byla přesná,nekopala a přesto spolehlivě přebíjela a to v širokém pásmu teplot. Kdybych použil do přebíjenek celoplášť tak by HK fungoval spolehlivě ale to jsem nechtěl neboť tenkrát jsem dokázal sehnat akorát ocelovej plášť a do toho se mi z hlediska opotřebení hlavně nechtělo. Ale jinak HK
Některým stačí motocykl, jiní potřebují BMW
Zakazana je davka,jednotlive muzes.
Jen prej kdyz mas 58 doma,tak ti policajti muzou udelat kontrolu kdykoli.
TTomas,je neziju v dzungli,normalne v evropskym meste
xHackerM napsal:
Napiš Kendymu. Je v nějakém výboru střelnice v Dobřanech a chodí střílet pravidelně. Lanaří mě do toho taky, ale já spíš ty dlouhé zbraně.
Ludo46 je vlastně taky vášnivým střelcem v mém okolí...