schrek napsal:
je jich uz vice jednak co napsal servisak a ted sem videl i ze ma SWMOTECH, ale myslim si ty co poslat servisak jsou osvedceny
samozrejme dela i TT ale ty stoji myslim cca 10tis
To co má SW Motech jsou na H7 a dají se kombinovat . Mlhové a dálkové, nebo mlhovka a mlhovka cena cca 3500,- pár. Jsou homolog.
Potom mají 10w ledky , pár cca 6000. Nejsou homologované. To propracování není takové jako u TT, ale tomu odpovídá cena. Jinek nejsou až tak špatné. http://www.sumoto...a-off-road
jo jasne ze je vyrabim ale kdyz vidim tu cenu je to brutalni jestli to opravdu neni preklep super alternativa ke vsemu, jinak neboj ja ty svoje dotahnu do konce
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
kdyz to dobre pujde a osvedci se to klidne udelam i ctvrtej par, tri jsou testovaci pro me , pro grafika a zaroven elektro odbornika a treti je pro soustruhare co to bude frezovat
Čeština můj koníček
pardalovi sem psal cekam az se ozve nechci otravovat o vekendu tak moc to zas nespecha, ted co se tyka me ja uz mam vyreseno , jen ze zajimavosti me to zajima
Čeština můj koníček
http://www.motorkari.cz/motobazar/doplnky/svetla-pridavna/original-bmw-led-r1200-gs-adv-471858.html Welli mi poslal odkaz na tyhle příjdou mi fajn ale ta cena
Tak včera mi Tonda zapojil Pardálky - VisionX Soltice Solo . Zasadil jsem je do Desierta a je to bomba. Dá se s nimi jet i bez zapnutých hlavních světel a to jsou sklopená dolů. Světlo jak ve dne. Řidičům se to v protisměru moc nezdálo a trošku mně problikávali. Na denní svícení to bude pecka a při jízdě off super, svítí pěkně do strany. Vyjel jsem si s nimi při návratu domů mimo asfalt a jel zkontrolovat, zda mi neukradli dřevo, do lesa.
Upravil joe dne 04.02.2013 18:52
V tom Desiertu je to hezký - zakomponovat to tam dalo ale spoustu práce - musely se vyfrézovat z duralu nové držáky přesně na míru, aby se to do toho úzkého prostoru vešlo. Ale výsledek je fakt pěkný. Ruda se určitě pochlubí.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...