To Robert : ok, potkáme se někde na půlcesty, program souhlasím. Jenom ten termín 19/7 určitě nemůžu. Chtěl bych v pátek jet na Setkání s Aldou a v sobotu večer asi pojedu zpět, protože kamaráda dostihla jak sám říká neznámým a zákeřným způsobem 50, tak to slavíme. Tedy neděle určitě taky nic.
Ahoj Roberte máš +/- spočítané náklady?
Tendle víkend jedu na dovču po asvaltu, ale jet mimo civilizaci bych si taky dal. Ale záleží na peněžence
3/6 Marines SEMPER FI
Vita napsal:
To Robert : ok, potkáme se někde na půlcesty, program souhlasím. Jenom ten termín 19/7 určitě nemůžu. Chtěl bych v pátek jet na Setkání s Aldou a v sobotu večer asi pojedu zpět, protože kamaráda dostihla jak sám říká neznámým a zákeřným způsobem 50, tak to slavíme. Tedy neděle určitě taky nic.
Omlouvám se, to jsem ani netušil že jsem se trefil někam k tomu srazu.
Tak co třeba 26.7. ( na 1/2 cesty Praha - Brno )....někde okolo......vedle Jihlavy jsem našel zajímavé místo. Vesnička Smrčná a pod ní je v lese nějakej lom nebo písák a ten les je protkanej cestama a cestičkama, takže možná zajímavé místo ? ? ?
Mapu přikládám.
Má někdo inej návrh
Robert přiložený následující obrázek:
[118.04Kb]
Upravil Robert dne 24.06.2008 14:44
Asfalt nic moc, offroad sehr gutt und super.
Mosquito napsal:
Ahoj Roberte máš +/- spočítané náklady?
Tendle víkend jedu na dovču po asvaltu, ale jet mimo civilizaci bych si taky dal. Ale záleží na peněžence
Cenově to odhaduju takhle :
4500 - 6000,- Benzín
1500 - 2500,- jídlo
Nocleh stan nebo Penzion ??? ........ cca 300,- x 3 až 5 = 900 - 1500,-
Takže celkem cca 6.900 - 10.000,-
[234.89Kb]
docela bych jel....ale letos spíš budu ladit motorku k obrazu mému a potom se něco naučit v terénu okolo domu, než se vydám pokoušet štěstí někam daleko...
v polovine kvetna povidali ukrajinci, ze v cervenci by to melo byt dodelany... delaj to pry rumuni... uvidime... v kazdym pripade bude asi lepsi se nekde informovat, kde??
Jinak pokud tam netrefis, tak se staci zeptat... KOHOKOLI v Solotvine/Slatine
BMW R 1150 GS
ICQ # 16951836
Robert napsal:
Poví mi někdo co je to magický číslo ....67C.......????
YouTube Video
YouTube Video
Upravil zmijon dne 24.06.2008 17:55
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
To první VIDEO je dobrý. Tam se musim podívat dokavaď to jde. Za deset let to bude CHKO a ani nám se tam už nebude chtít.
Upravil Robert dne 24.06.2008 18:17
My razíme do RO první týden v srpnu. Chtěl bych to pojat tak trochu adventure, tzn stany, vlastní zásoby jídlo...atd. Zatím jedeme ve složení 3x 12GSA 1x115GSA a Africa (rendas+vitman+já+miloš+neznámý afričan). Snad se tam neupečeme ale z rodiných důvodů a pracovních taky jindy nemůžu jet no.....
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
to Robert: setkání okolo smrčné bude prima. píši si to do kalendář. Sice jsem chtěl jet na Balaton na borhetek, ale přehodím to na další týden... Náklady, co jsi psal jsou asi reálné, pokud se nic nepřihodí. záleží na tom, kde budeme spát. navrhoval bych na cestě na místo penzinon - kvůli rychlosti, na místě stanovat v horách, kde to zrovna přijde.
Vita napsal:
to Robert: setkání okolo smrčné bude prima. píši si to do kalendář. Sice jsem chtěl jet na Balaton na borhetek, ale přehodím to na další týden... Náklady, co jsi psal jsou asi reálné, pokud se nic nepřihodí. záleží na tom, kde budeme spát. navrhoval bych na cestě na místo penzinon - kvůli rychlosti, na místě stanovat v horách, kde to zrovna přijde.
Stan mi neva, akorát bych potřeboval teplou, peknou a měkou peřinu se dvěma polštářema. Ale o tom se mi bude jenom zdát.
A pokavad to je takle tak co to spojit se SWATem - tak trochu ADVENTURE ( bača na grylu, brambory v popelu, Transilvánskej upír na krku ).
[19.32Kb]
Upravil Robert dne 25.06.2008 09:10
to robert: termín bych zvládl. jenom by nás bylo trochu moc - ideální je tak 3-4. Ale záleží na okolnostech.
to swat: chlape jak moc velkou trochu adventure zamýšlíte? Jedete na špuntech? Máte už vymyšlenou nějakou trasu? mám něco v plánu, jak jsem psal kolem 67c - tak 3-4 dny. Kam míříte vy?
Vita napsal:
to robert: termín bych zvládl. jenom by nás bylo trochu moc - ideální je tak 3-4. Ale záleží na okolnostech.
to swat: chlape jak moc velkou trochu adventure zamýšlíte? Jedete na špuntech? Máte už vymyšlenou nějakou trasu? mám něco v plánu, jak jsem psal kolem 67c - tak 3-4 dny. Kam míříte vy?
Trasa asi bude víceméně na mě, i když Swat vybral pro mě ten nejhorší možný termín a zatím opravdu netuším, jak to se mnou bude vůbec vypadat. Každopádně to bude 67C nejspíš ze severu na jih přes pionýrák. Dále na jih k Dunaji do Banátu. Toto je předběžný plán, vše se bude operativně přizpůsobovat.
zní to dobře, ale připadá mi to hodně dlouhé? na kolik dní to plánujete? aby se to pak nezměnilo na silniční úprk... 67c ze severu bych chtěl taky, ale ne ze Sebes, ze začátku je to jenom špatná asfaltka- mám vyzkoušenou trasu z Cugir je to Dj704 - šotolina, lesní cesta "upravovaná" jenom lesnickou technikou a napojuje se na 67c na hrázi jezera, kterou 67c přejíždí. od pionýráku bych to chtěl vzít k jezeru Vidra a pak dál k drákulovu hradu (ne Bran). no a okruhem zpět k pionýráku a pak dál po 67c.