Hrabe_X napsal:
Např.
1100GS trpí dětskými nemocemi již 20 let od uvedení na trh.
Třeba nádrž mám každou chvíli prázdnou a za celou dobu to ještě němečtí soudruzi nevychytali.
Tak to máš pravdu. Myslíš, že nám to ještě uznaj jako reklamaci?
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Ten problem se tyka vidli. Moje nemcina neni buhvijaka a problem se tyka "Gabelbrücke" (kdo chce, prelozi si :-)). Je tam nekde nejakej unik oleje. Kolega z Liechtenstejnska uz mel motorku pred 14 dny doma, ale nesmel na ni jezdit, protoze nebyl ofiko spusten prodej. V den, kdy mel byt spusten prodej se tesil na vyjizdku, jenze mu volal dealer, ze musi motorku dovyzt zpatky kvuli svolavacce. Takze asi tak :-)
Honza87 napsal:
jo ten testovaci jezdec se vysekal, byl to anglican, protoze pri 160km/h ztratil v terenu kontrolu nad motorkou
Nevím o tom nic, ale kdyby to bylo jen takto, tak to řeknou, test GSa normálně v Německu vyjde a je to...
Ale to je můj názor a vůbec nehaním GS jako takové - viděl jsem ho na výstavě a jsem zvědav na ohlasy, jak bude jezdit a tak.
Hrabe_X napsal:
Např.
1100GS trpí dětskými nemocemi již 20 let od uvedení na trh.
Třeba nádrž mám každou chvíli prázdnou a za celou dobu to ještě němečtí soudruzi nevychytali.
Tak to máš pravdu. Myslíš, že nám to ještě uznaj jako reklamaci?
Asi máme smůlu, protože před 20ti lety s tehdejšíma cenama benzínu se na reklamaci každej vys*ral.
1100GS má také své mouchy...Místo povolujících se matic máme problém něco na motorkách po těch letech povolit. Ale únik oleje máme rádi, protože signalizuje, že tam ještě nějakej je.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
1100GS má také své mouchy...Místo povolujících se matic máme problém něco na motorkách po těch letech povolit. Ale únik oleje máme rádi, protože signalizuje, že tam ještě nějakej je.
No vidíte, já ji mám od 28.2 doma, jezdím, dokonce jsem volal do BMW i servisákovy a nikdo u nás nic neví a neřeší.
Olej my neteče, matka na vydlích snad taky volná není, takže asi budeme doufat...
progranit napsal:
No vidíte, já ji mám od 28.2 doma, jezdím, dokonce jsem volal do BMW i servisákovy a nikdo u nás nic neví a neřeší.
Olej my neteče, matka na vydlích snad taky volná není, takže asi budeme doufat...
Invelt o tom problemu vi...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Hrabe_X napsal:
Asi máme smůlu, protože před 20ti lety s tehdejšíma cenama benzínu se na reklamaci každej vys*ral.
A jak úžasně konzervuje podvozek. Ani mejt se to nemusí, stačí občas déšť a nebo brod a motor se zase o konzervaci následnou postará.
Klucí, nebuďtě smutní, vždyť s nákupem tak čerstvého modelu jste měli žádat slevy za klientské testování. To by Hicks měl znát - zákaznické betatestry
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Hrabe_X napsal:
A jak úžasně konzervuje podvozek. Ani mejt se to nemusí, stačí občas déšť a nebo brod a motor se zase o konzervaci následnou postará.
Klucí, nebuďtě smutní, vždyť s nákupem tak čerstvého modelu jste měli žádat slevy za klientské testování. To by Hicks měl znát - zákaznické betatestry
ja mam grant od Vatikanu na neprime mereni IQ na webovych forech
Upravil hicks dne 12.03.2013 16:52
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
lebi napsal:
Ten problem se tyka vidli. Moje nemcina neni buhvijaka a problem se tyka "Gabelbrücke" (kdo chce, prelozi si :-)). Je tam nekde nejakej unik oleje. Kolega z Liechtenstejnska uz mel motorku pred 14 dny doma, ale nesmel na ni jezdit, protoze nebyl ofiko spusten prodej. V den, kdy mel byt spusten prodej se tesil na vyjizdku, jenze mu volal dealer, ze musi motorku dovyzt zpatky kvuli svolavacce. Takze asi tak :-)
Gabelbrücke volně brejle vidlí zkrátka povolují se za jízdy tyto horní matky,němec si dělal srandu,že místo kafe na pumpě tak vzít 14 klíč a dotáhnoutvěřím,že to soudruzi v DDR doladí ke spokojenosti
Bob přiložený následující obrázek:
progranit napsal:
Stratos již prý taky , ale mě se oficiálně nikdo neozval....
Servisák my poradil na co se podívat.
progranit napsal:
....Servisák my poradil na co se podívat.
Na životní pojistku...
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Svolávačka už je venku jde oto že se povolují matky nahoře na tlumičích jak sem dal bob .. na 1200 jsou nejsou a je možnost povolení proto ta svolávačka
... servis a diagnostika BMW Motorrad
S tema spuntama na trubkach vidlice to neni vubec tak horke jak se o tom vsude pise,proste na predprodukcnich motorkach jim po 60000km zacal slzet olej kolem zavitu,protoze se spunty trosku uvolnily,rozhodne to nema jak upadnout,je potreba to zacrimpovat a je po problemu.
Servis a opravy motocyklů BMW Zlínský/Trenčiansky kraj
Jestli myslíš motorový olej, tak je tam Castrol Power1 Racing 4T 5W40 (stejný jako je u "K" modelů, S1000RR.....).
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...