xNOKIAx napsal:
myslim ze Joe mal na mysli toto co mi napisal:
Přední 110/80/19 byly stažené v rámci reklamací. Měl bych je mít v úterý,
kdy jedu do Mitasu.
Musím tady zmínit Rudovu (Joe) aktivitu, když mi dokázal zařídit výměnu gumy i když jsem jí ani nekupoval přes něj.
Rudo, děkuji . Třeba budu mít příležitost se někdy revanšovat. Velmi dobrý začátek sezóny
Vzhledem k tomu, že pořád bojuji za lepší obchodní podmínky došlo k úpravě cen směrem dolů
Viz první příspěvek
V případné snaze některých se mnou komunikovat přes fórum se omlouvám, až do neděle jsem na výstavě v Praze.
Upravil joe dne 06.03.2013 05:54
To je vzdycky tak az koupim tak se slevni ALE i tak super uz abych tu e10 ojel a koupil dalsi. Jinak rudo obujou mi v tom blizkym pneuservise na stroji i 21" . Nechci aby to delali monpakama a dodreli rafek.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
schrek napsal:
To je vzdycky tak az koupim tak se slevni ALE i tak super uz abych tu e10 ojel a koupil dalsi. Jinak rudo obujou mi v tom blizkym pneuservise na stroji i 21" . Nechci aby to delali monpakama a dodreli rafek.
Nevidím důvod pro by ti to neobul. Po tel. info přezouvá normálně i dušovky. Schrečku ty jsi to se slevou už měl. Jsem tě zadotoval(dostal jsi to za nákup).
Ty máš totiž Dakar a tam je cena jiná
Upravil joe dne 06.03.2013 08:53
Ja vim a co lestidlo na masinu pomohlo, mas ji nalestenou na vystave uz postavenou ?
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Jak jsem předvídal, ceny opět nepatrně dolů, jak se vrátím z Bratislavy upravím vše. Zatím jen sady E-07, není čas a nestíhám
Upravil joe dne 15.03.2013 08:37