Melizoy napsal:
Přemýšlím, na co včechno by se to dalo použít, neušpinitelnou motorkou počínaje. Ale fungovalo by to dobře jako impregnace na boty a rukavice? Když to nepropustí vodu dovnitř, tak asi nepropustí ani odpar ven, ne? co myslíte?
Na těch slovenských stránkách píšou, že se to může používat na Gore a jiné dýchatelné materiály, páč to dýchá...
F800GS
A co toto http://nanosol.sk...
vyskusane funguje super a pez povlaku material ostava taky ako bol predtym mne to funguje aj na goretex aj bez goretexu je to prievzdusne . Mam od nich aj antifog do auta a ten funguje genialne aj stierace su super
pisou, ze DOST pohnuli s odolnosti vuci abrazi.. ale uprimne.. chtelo by to poradne prozkoumat a otestovat.
Kolko to je dost rok, dva, tyzden, den,
technologicky kazdy material ma ine pory cize pripravok ktory funguje na vsetko ma kratku vydrz. Pripravky ktore su urcene len na dany typ materialu vydrzia dlhodobo je to tym ze nanotechnologia sa vie naviazat na dany material. Ja mam na aute polituru na lak dvojzlozkovu (len na lak auta od roku 2000) funguje uz rok perfektne , syn si dal polituru ktora je aj na plast, sklo , lak ... vydrzalo mu to 2 mesiace a koniec
Upravil bubak99 dne 10.02.2013 17:08
pisou, ze DOST pohnuli s odolnosti vuci abrazi.. ale uprimne.. chtelo by to poradne prozkoumat a otestovat.
Kolko to je dost rok, dva, tyzden, den,
technologicky kazdy material ma ine pory cize pripravok ktory funguje na vsetko ma kratku vydrz. Pripravky ktore su urcene len na dany typ materialu vydrzia dlhodobo je to tym ze nanotechnologia sa vie naviazat na dany material. Ja mam na aute polituru na lak dvojzlozkovu (len na lak auta od roku 2000) funguje uz rok perfektne , syn si dal polituru ktora je aj na plast, sklo , lak ... vydrzalo mu to 2 mesiace a koniec
jakou polituru dvojslozkovu mas?
Upravil hicks dne 10.02.2013 17:12
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Spolupracuji s touto ceskou firmou... http://www.nanosh...na-povrchu . Mam od nich funkcni pradlo a delaji i ochranu povrchu. Budu sam testovat na jare. Maji i set na moto. Je tam i dvousložka kolem 30000. Vy.ral bych se na soudruhy z usa. Klidne vam dodam od teto firmy ze lepsi ceny...
Ano pisal som dvojzlozkovu . Ta firma dodava aj autosalonom pripravky .
Na jar ideme striekat antigrafity svore na chalupu ked som videl ako to funguje parada a cenu su OK
Ja tej firme robim stranku. ked sa berie viac je tam zlava okolo 30%
Upravil bubak99 dne 10.02.2013 17:21
Upravil Novej dne 11.02.2013 07:28
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015
Možná jsem to přehlídl, ale je někde uvedena vydatnost? Nebo-li kolik je potřeba na 1m2 ?
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
V anketě chybí tlačítko: nechci se zůčastnit, bo je to neprověřený sajrajt za dlouhé peníze
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
komunikoval jsem s tím slovákem co to prodává a na hadrech to vydrží 5 - 6 vyprání a na autě to má zatím měsíc a pořád to tam je. Prej
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015
Novej napsal:
komunikoval jsem s tím slovákem co to prodává a na hadrech to vydrží 5 - 6 vyprání a na autě to má zatím měsíc a pořád to tam je. Prej
akorat to ma PODEZRELE levny :(
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Spíš koukám na nějaké ty antifogy... někdy se mi mlží plexi na Uvex Enduro.... hlavně když je kolem 2°C a jsem vysoko... GG atd.... ale i někdy tady už napodzim se to tam místy rozjíždí... má někdo s něčím zkušenosti ? Viděl jsem něco na ebayi prakticky od dolaru, tomu moc nevěřím, ale kolem 10 už by to mohlo trochu makat :-)