Tak vám všem děkuji za rady. Musím se přiznat ze ztráty optimismu, ale protože vím, že nic není zadarmo a nejlepší vzniká pod tlakem a je potřísněno krví jsem se začal domlouvat se Zbynkem Kloboučníkem. Jeho práce se mi opravdu líbí tak jsem zvědav co z toho vyjde. Ještě jednou díky a budu rád za další názory. Pepé
čoveče víc toho nemám, úplně po haluzi jsem na to narazil na googlu a víc tam toho nebylo, jinak bych to tady nakrmil
Elektrokolo homemade 9kW, BMW R1200GS Adventure 2007, dále jsem měl - Yamaha XP 500 T-MAX 2004, Honda TRX 650 Rincon 2005, Journeyman Gladiator CF 500 2007, Honda XRV 750 Africa Twin 1994, ČZ 175 a fichtl
Ahoj,
musim se vam sverit tady v tom starickem vlaknu...
Jsem vlastnikem 12ky GS, ale hrozne se mi libi styl scrambler. Resp. odlehcena motorka na zlobeni s kukucem vintage stroje.
Delsi dobu jsem vyhlizel starsi motocykl 1100/1150 na upravu az jsem si postupne zabydlel svoji 12ku tak, ze nemuze z domu (podvozek, riditka, sedlo, gumy....).
Rozhodl jsem se tedy, ze si upravim svoje GS. Nejprve jsem chtel koupit konvert kit, ale kdyz jsem se na nej byl podivat (v Italii-spojeno s rodinou dovolenou), neuspokojil mne.
Takze opravdicka prestavba. Libi se mi prace male Rakouske firmy
http://www.nct-motorcycles.com/store/p10/BMW_R1100_GS_%231_%22Blue_Hunter%22.html
Tak jsem je oslovil a jsou velice mili a obratni v komunikaci. Az do te doby nez prisla financni nabidka. Bez rezani ramu a uprav kol a podvozku.. 15.000 € ?!
Kdyz jsem to cetl, malem jsem poprskal monitor. Takze se musim vratim zpet k planu s 11kou a mit doma dve motorky. Zena mne zabije
Btw: mate nekdo zkusenost s podobnou upravou, popripade firmou specializujici se na podobne upravy? (chci uzit homologovane dily a nechat vse radne zapsat do TP, coz od lidumilu z Rakouska mozne)
Josef63 asi chtěl napsat:
Ahoj,
musim se vam sverit tady v tom starickem vlaknu...
Jsem vlastnikem 12ky GS, ale hrozne se mi libi styl scrambler. Resp. odlehcena motorka na zlobeni s kukucem vintage stroje.
Delsi dobu jsem vyhlizel starsi motocykl 1100/1150 na upravu az jsem si postupne zabydlel svoji 12ku tak, ze nemuze z domu (podvozek, riditka, sedlo, gumy....).
Rozhodl jsem se tedy, ze si upravim svoje GS. Nejprve jsem chtel koupit konvert kit, ale kdyz jsem se na nej byl podivat (v Italii-spojeno s rodinou dovolenou), neuspokojil mne.
Takze opravdicka prestavba. Libi se mi prace male Rakouske firmy http://www.nct-motorcycles.com/store/p10/BMW_R1100_GS_%231_%22Blue_Hunter%22.html
Tak jsem je oslovil a jsou velice mili a obratni v komunikaci. Az do te doby nez prisla financni nabidka. Bez rezani ramu a uprav kol a podvozku.. 15.000 € ?!
Kdyz jsem to cetl, malem jsem poprskal monitor. Takze se musim vratim zpet k planu s 11kou a mit doma dve motorky. Zena mne zabije
Btw: mate nekdo zkusenost s podobnou upravou, popripade firmou specializujici se na podobne upravy? (chci uzit homologovane dily a nechat vse radne zapsat do TP, coz od lidumilu z Rakouska mozne)