Jinak do tech novejch "dvojek" teda asi vyhledove pujdu. Uz jen proto, ze puvodni mam oranzovy jeste z ktemky
Btw jediny poskozeni jsem zaznamenal na posledni xlrally ted na podzim, kde jsem urval jednu prezku. Jinak jsou vlastne furt jak novy
Maiali nel Fango!
Kasak napsal:
Zetor si objednal SRS právě kvuli tomu,že nemají kovovou špičku.Prý aby si neokopával sedlo a topkejs při naskakování,
To jsme mu ale měli říct,že to jde sundat a mohl si ušetřit 2 tis.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
adjagr napsal:
jo, jo, viděl jsem fotky, jak ty sidi 2011 se rozpadali v tom kloubu. asi tam proto dali v 2012 ten výměnný kryt
(pro jistotu foto převzato ze stránek http://www.motorkari.cz/forum-detail/?ft=120872&fid=28)
Já SIDI jezdim model 2011 mám najel jsem s nima loni 150mh z toho 70% na závodech enduro a crosscountry a nikdy žádný problém takže si myslym že na silnici a lehkém off musí vydržet snad dokuď se neošlape podrážka.
Ale někdo je asi dokáže zlikvidovat za pár vyjížděk, tomu už pak ale může být jedno co si dá na nohy.
kloubek po 150mh
trawex J přiložený následující obrázek:
xHackerM napsal:
Jak jsou na tom tyhle boty s vodou?
Na jaro přemýšlím nad Sidi ADV Goretex, Crossfire 2 (nebo BMW).
Crossfire 1 by téct neměli, Crossfire 2 nevím, ale u modelu Crossfire 2 SRS je celkem jistý, že tečou všechny. Já šel do Adventure Gore-Tex a nemůžu s je vynachválit.
xHackerM napsal:
Jak jsou na tom tyhle boty s vodou?
Na jaro přemýšlím nad Sidi ADV Goretex, Crossfire 2 (nebo BMW).
Kamaráde...do všech dvojek chčije...jéééje...
Hmm, tak to pro mě není dobrá zpráva. Průtokových bot už mám právě po skoro 5 letech docela dost a když už se konečně chci odhodlat pořídit si pořádný boty, tak určitě chci, aby do nich neteklo.
A to mi na ně přišla bezvadná nabídka do PMky...
Jinak kromě vody je pro mě taky důležité, abych přes boty dostal kalhoty i s teplou vložkou, což mi např. i současných obyčejných krosových bot dělá dost problémy. Jsou nahoře moc široké. Kalhoty mám Difi.
No a taky by to měly být boty, který mi půjdou i ke krosovému kompletu, který používám ve vedrech.
Upravil xHackerM dne 29.09.2013 00:42
Co u dvojek vyk.rvili, že do nich začalo téct? "Jedničky" byly etalon ve voděodolnosti ...
xHackerM> Počítej s tím, že krosový boty Ti dřív nebo později protečou všechny. Takže jestli upřednostňuješ voděodolnost, zaměř se na jinou kategorii - jako třeba ty ADV Gore, kde nebudeš mít ani problémy s nohavicí. Moje zkušenost s krosama je taková, že jako nejužší přes lýtko mi přijdou Alpinestary, ve kterých je ale zase mokro, jen se podíváš na louži. Teď mám SG12 a na víc než 1 den stejně nevyrážím bez fénu. BTW: Zkoušel jsem i ponožky s membránou ... a úplně na ho...
Netekouci boty jsou ty sidi adv gore , ale bacha nesednou na kazdou nohu coz byl muj pripad a dost sem zuril jsou to nej boty . Takze ja jdu do tcx ty kopie BMW
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
xHackerM napsal:
Hmm, tak to pro mě není dobrá zpráva. Průtokových bot už mám právě po skoro 5 letech docela dost a když už se konečně chci odhodlat pořídit si pořádný boty, tak určitě chci, aby do nich neteklo.
A to mi na ně přišla bezvadná nabídka do PMky...
Jinak kromě vody je pro mě taky důležité, abych přes boty dostal kalhoty i s teplou vložkou, což mi např. i současných obyčejných krosových bot dělá dost problémy. Jsou nahoře moc široké. Kalhoty mám Difi.
No a taky by to měly být boty, který mi půjdou i ke krosovému kompletu, který používám ve vedrech.
Pokud ti sednou tak vem ty Sidi s Gore-Texem, já přes ně přetáhnu i volnější rifle, takže motokalhoty by neměly být problém.
Mam jak sidi gore tex tak crossfire no a muzu rici,ze to jsou naprosto odlisne boty. Hlavne v pouziti. Uz vam nekomu na nohu v gore tex padla v offu motorka? No me ano a jeste ted kulham. Crossfire bych si tak mozna odrel. Gore tex jsou super na cestovani,ale ochrana oproti crossfire je pomalu nulova.
Airspeed napsal:
Mam jak sidi gore tex tak crossfire no a muzu rici,ze to jsou naprosto odlisne boty. Hlavne v pouziti. Uz vam nekomu na nohu v gore tex padla v offu motorka? No me ano a jeste ted kulham. Crossfire bych si tak mozna odrel. Gore tex jsou super na cestovani,ale ochrana oproti crossfire je pomalu nulova.
Přesně tak...před nedávnem mi padla motorka na nohu a mít svoje starý TCX Infinity místo CF2, tak mám nohu vejpůl...takhle jsem to ani necítil.
Airspeed napsal:
Byl by někdo ochotný a půjčil by mi na vyzkoušení Sidi Crossfire 2 ve velikosti 44 EU? Mám doma a testuji tyto boty ve velikosti 43 a zdá se mi, jestli bych neužil větší. Běžně ale mám boty 42. Tak skutečně jen na vyzkoušení v garáži, na motorku bych je netahal.
Při nazutí se mi zdá, že to je dost na knop, ale jak se pak v nich chvilku pohybuju, tak si noha zvykne. Beru do toho Pardálovo stříbrné ponožky Adventure, což taky není žádná šlupička.
Ideálně Plzeň, Praha, popř. tuto sobotu cokoliv na cestě Plzeň-Jindřichův Hradec.
xHackerM napsal:
Byl by někdo ochotný a půjčil by mi na vyzkoušení Sidi Crossfire 2 ve velikosti 44 EU? Mám doma a testuji tyto boty ve velikosti 43 a zdá se mi, jestli bych neužil větší. Běžně ale mám boty 42. Tak skutečně jen na vyzkoušení v garáži, na motorku bych je netahal.
Při nazutí se mi zdá, že to je dost na knop, ale jak se pak v nich chvilku pohybuju, tak si noha zvykne. Beru do toho Pardálovo stříbrné ponožky Adventure, což taky není žádná šlupička.
Ideálně Plzeň, Praha, popř. tuto sobotu cokoliv na cestě Plzeň-Jindřichův Hradec.