Probíralo se to tady hodněkrát. Teď nebudu nabízet ROCKWAY, ale jen pár připomínek k možné nabídce.
80% oblečení na trhu se presentuje jako oblečení z Cordury ale jsou to náhražky Cordury, poznáš to tak že uvedeny materiál je polyester, což orginál Cordura není. Popřípadě už je dneska těžké použít original logo Cordura na jiných materiálech, ale vyskytnout se to ještě může.
Vzhled je věc každého, pro mě třeba jsou důležitější světlejší barvy, černá a léto nejdou moc k sobě, je v tom vedro.
Protectory - většina oblečení je má vyjímatelné, takže i když vybrané nebude mít ty nejlepší vždy můžeš vyměnit za jiné.
Cena - bunda za 35 000,- nemusí být 10x lepší než dobrá bunda za 3 500,- , nic nevydrží věčně a na motorce je to většinou jen do prvního třeba i jen lehčího pádu...
Zdravím všechny ,hledám kalhoty na leto , něco na jízdu kolem baráku . Mám R P 3 bundu a ComfortShell kalhoty na chladnější počasí a delší cesty . Bundu Revit Airwave na leto . Líbí se mi City kalhoty BMW , ale hledám nějakou levnější alternativu .