TomasTT napsal:
Mr GS: aha, tak zjištěno - kolegyně ti bude volat. Objednávka přišla, zboží leží na tvoje jméno v rezervacích ale z nějakého důvodu kolega (který tady už nepracuje, takže nezjistím detaily) tuhle objednávku označil jako vyřízenou.
Jo,už volala.Leží to tam dobu...
Chápu,že chyba se stane,ale jsem trochu nas.ranej.Kdyby šlo o mě,tak to vždycky nějak přežiju,ale nemám rád,když je to na úkor mojí motorky.
Jel jsem 6000km na jeden předfiltr...to se pak může Milan(enduroškola) divit,jakou to má barvu.
Hlavně nepochopím,proč takovou základní věc nemáte skladem aspoň o pár kusech?Máte plný sklady hader za miliony,ale kus molitanu už je asi moc.Kde jsou teda ty priority?
Nedokážu si představit základnější věc v péči o motorku,než je motorovej olej a vzduchovej filtr....a vzhledem k tomu,že tady nikdo jinej UNIFILTRY neprodává,tak si ho jinde neseženu,ani kdybych se na hlavu stavěl.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Nový e-shop Touratech CZ (výrobky z přímého dovozu a CZ distribuce)
Přidané 20.11.2014 11:37
Jen dotaz, když jsem dal objednávku přes "Objednávka - formulář pro rychlé objednání zboží Touratech CZ" přímo na Touratech.cz, přijde vám to? Když to tady čtu tak v tom mám trochu zmatek..
Nový e-shop Touratech CZ (výrobky z přímého dovozu a CZ distribuce)
Přidané 20.11.2014 12:01
Paul: ano, jasně že přijde.
Je to tak, že když někdo něco objedná na touratech.cz/eshop (normálně přes košík), formulářem na www.touratech.cz/objednavkovy-formular nebo mailem na objednavky@touratech.cz, tak tohle všechno vidí kolegové v prodejně okamžitě.
Objednávky odeslané přes shop.touratech.cz (a dotazy tamtéž) nám přeposílají z Německa, taky to chodí celkem rychle ale jde to přes jejich server.
Každopádně ty věci objednané jakoukoliv metodou (včetně objednávek lidí po telefonu nebo osobně na prodejně), zapisujeme do týdenní objednávky, kterou odesíláme každé pondělí do Německa. A co není od Touratechu, tak objednáváme u Klimu, Garminu, Štádlera atd... V centrálním skladu Touratech objednáváme jednou týdně - každé pondělí odpoledne nebo večer. Oni to do středy zabalí a ve středu v poledne to náš řidič vyzvedává a veze do ČR. Ve čtvrtek to máme u nás a na prodejně to rozebírají, třídí co komu patří, píšou na to rezervace pro ty, kdo si to vyzvedávají osobně a dávají to do skladu a balí to, co se bude rozesílat. Pak se na ty zásilky udělají faktury, vytisknou štítky pro kurýra, zabalí se to a ještě ve čtvrtek obvykle velkou část odesíláme a zbytek v pátek.
Když někdo něco objedná v úterý ráno a nemáme to tady skladem u nás, tak ta jeho objednávka se do centrálního skladu dostane až následující pondělí, ve středu to odejde (pokud to mají skladem) a ve čtvrtek to je tady. Když se to nestihne zabalit ve čtvrtek, tak to odejde až v pátek a on to dostane až to následující pondělí. Proto tam je napsáno, že to může trvat až 14 dnů, protože to je ta doba, kterou to v případě objednání třeba v úterý může trvat. Pokud to někdo objedná v pondělí dopoledne, tak to ještě v pondělí odpoledne zahrneme do týdenní objednávky a když se to stihne ve čtvrtek odeslat, tak to dostane v pátek a bude to tedy trvat čtyři dny. To je ta nejkratší v případě, když to nemáme skladem u nás. Snad jsem to popsal tak, že se v tom dá vyznat.
Prostě u Touratech AG objednáváme jen jednou týdne. Každá země, která má větší odběry, může objednávat jen jednou týdne - pochopitelně kromě zámoří, kde objednávají třeba jen jednou za měsíc nebo za čtvrt roku kontejner apod. My máme objednací den pondělí do konce pracovní doby. Co stihneme do pondělí do večera, to v úterý zpracují. Objednávku odeslanou někým o den později, už bohužel nemáme šanci dodat - až znova za týden v pondělí.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...