Kubrt napsal:
Nemám zájem o to číst,jak je to dnes složité... Mám své důvody odejít z mé současné práce a na nějakou krizi víte co...
Myslel jsem osobní krizi jako depresi ze stávajícího stavu kdy jsi často mimo domov, bez přítelkyně....jak jsem pochopil. bez jakýchkoliv emocí. Nic mi do toho není a pokud máš pocit že změna povede k lepšímu tak měň. Akorát bacha na ro aby to nebyl koloběh pak třeba zase budeš doma furt a nebude na benzín nebo na dovolenou s přítelkyní atd atd.
Pokud děláš pro armádu pak není nic jistějšího mám pocit.
TAKE IT EASY
Kubrt napsal:
Nemám zájem o to číst,jak je to dnes složité... Mám své důvody odejít z mé současné práce a na nějakou krizi víte co...
Myslel jsem osobní krizi jako depresi ze stávajícího stavu kdy jsi často mimo domov, bez přítelkyně....jak jsem pochopil. bez jakýchkoliv emocí. Nic mi do toho není a pokud máš pocit že změna povede k lepšímu tak měň. Akorát bacha na ro aby to nebyl koloběh pak třeba zase budeš doma furt a nebude na benzín nebo na dovolenou s přítelkyní atd atd.
Pokud děláš pro armádu pak není nic jistějšího mám pocit.
Kdybych dělal pro armádu,bylo by všechno daleko jednodušší. Mám však pocit že dělám jen pro 4.Brn ,nikoliv pro armádu jako celek... Všechno je to moc složité na vysvětlování. Kdo se v AČR pohybuje,tak ví...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Mimochodem, ten rodinný přítel byl u armády na poměrně vysoké pozici, ale z jistých důvodů odešel k té APB. Možná podobné důvody jako ty. Jezdil na mise, pak dělal velitele vojenský policie a ke konci už přesně nevím co dělal.
Upravil xHackerM dne 26.02.2013 20:34
Kasak napsal:
kubrt je špatnej voják,moc přemýšlí.Politruka na tebe,holoto.
Především používám mozek,což je v tomhle systému špatně...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kasak napsal:
Ono to v tom civilu nebude o moc jiný....jedině makat na sebe....musel bys mít hodně štestí v dnešní době najít práci,kolektiv co na tebe čeká....tak si to pořádně rozmysli
Kasak napsal:
Ono to v tom civilu nebude o moc jiný....jedině makat na sebe....musel bys mít hodně štestí v dnešní době najít práci,kolektiv co na tebe čeká....tak si to pořádně rozmysli
Víš co,něco jinýho je být sám a neřešit to,že jsi přes týden,někdy i přes několik týdnů mimo domov,rodinu, a nebo mít rodinu,nebo vztah,kterej se začíná srát kvuli tomu,že jsi věčně v prdeli...
Kubrt napsal:
[
Víš co,něco jinýho je být sám a neřešit to,že jsi přes týden,někdy i přes několik týdnů mimo domov,rodinu, a nebo mít rodinu,nebo vztah,kterej se začíná srát kvuli tomu,že jsi věčně v prdeli...
Tak to důvěrně znám. Jak se Evík zahnízdil, tak měl požadavek na to, aby mládě mělo tátu, kterej je doma a ne někde v luftě. Měl jsem tenkrát slušnej "platovej" sešup.Ale doma jsem relativně byl a jsem. Hele, u nás se uvolnilo místo recepční za houby prachy, ale to tě asi nezaujme, bo je to v Práglu a fakt za almužnu. Já můžu za sebe nabídnout akorát nárazovku, když vezmu "větší" kšeft a potřebuju ještě jedny, dvoje ruce, co se nebojej ušpinit. Tlačenice na to zrovna nejni
Hele, ale dost by třeba pomohlo, kdyby jsi napsal, co všechno umíš, kromě toho, že máš díru do zadele a papíry na vehikl Třeba jestli jsi navštívil nějakou školu, v čem všem máš praxi a neříkej mě, že papíry jsou to jediné, co máš.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Kasak napsal:
Jo to je jasný, to je určitě na hovno...většinou je něco za něco
TOLI napsal:
U nás v prahééé scháníme technika na montování antén ale doma nebudeš vůbec s tim můžeš počítat
Hele Toli a platíte alespoň 35 hrubýho? že by bylo na čase změnit lokál Stejně jedu pořád v soutěži "jsem furt v zadeli"
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Mediku : Edituju ...
Upravil Kubrt dne 26.02.2013 21:48
Kubrt napsal:
Vyučen leteckým mechanikem. 8 let v AČR jako mechanik - řidič ve vyprošťovacím družstvu.
Jeřábničák na vyprošťovací jeřáby, "A" vazačák. 6 let obsluha vyprošťovacího jeřábu(V-15) + převoz techniky (nadrozměr) na tahači s podvalníkem. Plus samozřejmě válečník s musadem a precizní obsluhou zbraní
No vidíš, hned je to lepší Akorát to musado..... sparing na to pořád naráží při kravmaze