vevis napsal:
Nazivo jsem zatim nevidel,tak nehlasuju.1100 se mi libila,kdyz jsem ji videl poprve nazivo hrozne a libi se mi cim dal vic.1200 se mi poprve hodne libila hlavne ADV,postupne se mi prestavala libit(hlavne obyc GS) a dnes uz mi nic nerika.
mne se taky 12ka moc nelibila.. jen 30y GS vyrocka + ADV, ale ten je moc velkej.
LC se mi libi od zacatku.
Nejvice se mi ted z 1200 gs libi asi vyrocni ciste bila a docela pekny je triple black.
proste jak to nema cerne rafky
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Já bych to fakt neřešil, za krátký čas to bude vidět na každém rohu a nikomu to nebude připadat jako "nové" nebo "divné". To samé nové 1190 KTM.
Naživo tam motorka vypadá líp než na fotkách (BMW), naopak na fotkách vypadá líp 1190 než ve skutečnosti. Alespoň mě to tak připadá.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Popravde, nove BMW GS jde podle mne cestou kterou musi jit kazda motorka.. a to zacit se libit, (nekomu nelibit) a bohuzel potlacit sve zelezne predchudce... ale co je doslova otres, je nove KTM.... nevim ale opravdu nema nic spolecneho s predeslimy modely. Nevim jestli je to dobre nebo spatne, toto hodnotit mi neprislusi, ale jako zajemce me urcite nova KTm neoslovila, a stal bych radeji sel koupit tu starou 950 nebo 990 pac tam je to krasa se na to divat.
A proto musim rict ze k novemu designu LC cka meli urcite duvod u BMW... ale otazkou je zdali to bulo nutne, nebo jen reaguji na trh, ktery si zada vice novinek a extravagance.
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
..mě se prostě líbí, už se těším "naživo". A v té bílé, paráda. Je nefér kritizovat vzhled podle nějaké "šavle", která mě zas tak hrozná nepřipadá. Konkrétně to sání se povedlo. Jsem zvědav, jak ji vyšperkuje TT.
Čaba
R 1200 GS Adventure
Když někdo umře, tak o tom neví, ale pro ostatní je to těžké ...
To samé platí, když je někdo debil.
caba1 napsal:
..mě se prostě líbí, už se těším "naživo". A v té bílé, paráda. Je nefér kritizovat vzhled podle nějaké "šavle", která mě zas tak hrozná nepřipadá. Konkrétně to sání se povedlo. Jsem zvědav, jak ji vyšperkuje TT.
BILA JE KRAASNAA! Dneska jsem na ni sedel a ruzne ji okukoval.
savle dolu se mi libi moc...
17 cm
VojtechPolicky napsal:
Popravde, nove BMW GS jde podle mne cestou kterou musi jit kazda motorka.. a to zacit se libit, (nekomu nelibit) a bohuzel potlacit sve zelezne predchudce...
myslis ty zelezny predchudce co jezdi hur nez LCcko... pomalu reaguji na plyn atd.
17 cm
VojtechPolicky napsal:
Popravde, nove BMW GS jde podle mne cestou kterou musi jit kazda motorka.. a to zacit se libit, (nekomu nelibit) a bohuzel potlacit sve zelezne predchudce...
myslis ty zelezny predchudce co jezdi hur nez LCcko... pomalu reaguji na plyn atd.
hicksi,hicksi GSo si lidi nekupovali pro rychlou reakci plynu ale uplne kvuli necemu jinymu. Ses chytrej kluk tak neblbni
jo ale jinak se me to libi za me fakt pekny
Upravil Michal dne 28.02.2013 12:42
Překvapuje mě poměrně slušný ohlas na novou. Asi opravdu jdou dobrým směrem.
Je fakt že jsem staromilec, a nejhezčí motorky jsou pro mě z roku 70-80. Ještě doufám, že se na ni někdy svezu. Ale tam o luxusním zážitku nepochybuji.
Ale pro mě poslední ,,motorka od BMW je F 800 GS...kecám to Sertao se mi docela libilo.
Nemluvil jsem o reakci na plyn, mě se nové LC líbí a moc... jenom si myslím, že když s tím někde třískneš, jak se 1150 tak tady to bude asi trochu víc au a ouvej..
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Waltr napsal:
Překvapuje mě poměrně slušný ohlas na novou.
Asi proto, ze je na ni snad uplne vsechno lepsi, nez na 12ce.
Snad az na jinej rozmer pneu... ignorujeme-li vykon.
17 cm
VojtechPolicky napsal:
Nemluvil jsem o reakci na plyn, mě se nové LC líbí a moc... jenom si myslím, že když s tím někde třískneš, jak se 1150 tak tady to bude asi trochu víc au a ouvej..
Ja to pochopil to nebylo na tebe ...to bylo na nejlepsiho pilota na vychod od Ryna,pro toho co se mota po Praze na holejch gumach jak nudle v bande
Waltr napsal:
A dokud si na ní nesedneš
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Waltr napsal:
no a to jezdeni je pry uplne nejlepsi Ma snad klasicka dvanactka dynamickej podvozek, tak tuhej ram nebo tak nizke teziste?
17 cm
Waltr napsal:
no a to jezdeni je pry uplne nejlepsi Ma snad klasicka dvanactka dynamickej podvozek, tak tuhej ram nebo tak nizke teziste?
Nemá na sedle tebe A ty se to LCčku chystáš udělat
Když na 12tku posadím třeba Hugitku, tak je to přeci jasný
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Waltr napsal:
Skoro tak dobrý, jako na 1150 ? Tak to bude asi pěkná motorka.
No, nevím, jestli na to půjde dát dopředu 21", což na 1150 a 1100 jde
No a Mitas C-02 dozadu asi nepůjde určitě
Upravil stepan dne 01.03.2013 11:09
stepan napsal:
No, nevím, jestli na to půjde dát dopředu 21", což na 1150 a 1100 jde
No a Mitas C-02 dozadu asi nepůjde určitě
podle Borise mne 21 dopredu nepujde... je tam malo mista.
17 cm