Reno - skusenosti este asi nemozu byt lebo to je novinka. Mam ich kupene a nahodene presiel som na nich 50km. Mal som ich ako prvy vyrobene su v Thailand
Len skoda ze pocasie nedava moc moznost testovat. Moje skusenosti na 50km Jazdi sa na nich super lebo ich obuva R1200GS
Len skoda ze pocasie nedava moc moznost testovat. Moje skusenosti na 50km Jazdi sa na nich super lebo ich obuva R1200GS
Napis sem az na nich najedes vic, dik. Jaky gumy jsi mel pred tim, abych vedel s cim budes srovnavat.
Tak dnes som trochu poskusal aj mimo cesty bol som zvedavy ako nove trojky drzia mimo cesty ked ich vychvalovali a ano su lepsie ako 2 dopredu omnoho lepsie zaber maju velmi dobry aj na rozvodnenej luke, ale bocne drzanie to uz bola velka bieda , na suchu mozno ale na mokrej luke trapenie. Na ceste sa este neda povedat nic lebo je tam sami strk a vytlky.
kedze dnes bolo krasne a slniecko a cestary sa cinili a pozametali cesty zato im dakujem som dnes otestoval anakee3 na cca 400km mne sa jazdi na nich tak isto ako na 2 cize skoro na stupacky uz viac drat gumy na bokoch sa neda mat kufre pridem dnes o ne uvidime aka bude km vydrz
byl jsem teď v Itálii, najeto cca 3000km a docela počasí na figu,na mokru drží výborně,až jsem byl překvapen,žádý klouznutí,při střelbě na suchu trochu na výjezdu ze zatáček zadek klouznul ,ale držel dál,předek super,i kolega na KTM ho používí na předek.Dokonce v jednom pasu 0,5 stupně a padal sníh a seděli ok.
Taky uvažuji o vyzkoušení Metzelerů, aspoň na zadek...
pavel17 napsal:
Zdarec,zasílám aktual zkušenost s Michelin An..,které jsem tam měl z při zakoupení nové moto,současně ujeto 7 tis., předek má 3,5mm, zadek 2mm,
byl jsem teď v Itálii, najeto cca 3000km a docela počasí na figu,na mokru drží výborně,až jsem byl překvapen,žádý klouznutí,při střelbě na suchu trochu na výjezdu ze zatáček zadek klouznul ,ale držel dál,předek super,i kolega na KTM ho používí na předek.Dokonce v jednom pasu 0,5 stupně a padal sníh a seděli ok.
Taky uvažuji o vyzkoušení Metzelerů, aspoň na zadek...