jezek napsal:
ach jo.. tak teda ještě jednou a naposled..:
Obsah balení:
Bezpečnostní světlo 3AG
Dobíjecí hlavice
USB kabel
Adaptér do 230 AC sítě
Adaptér do 12V DC sítě vozidla (konektor zapalovače)
Český návod k použití
cena 550,- Kč vč. DPH. pouze pro členy fora
Tak jsem dneska koupil a jsem překvapený jak to dobře bliká a funguje. nabíjení je taky OK
jeden priklad za vsechny vim ze to vetsinou neni, ale . Kamosovi se totalne vysralo auto za prudkou zatackou nepohl sim tam ani zpet aby bylo dal od zatacky hodil tam trojuhlenik pred zatacku , bylo uz sero a borec to prehlidnul a narval to do nej , verim ze kdybyb tam bylo tohle u toho trojuhelniku nestalo by se to
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
ja mam 2ks ale nemam ty nabijeci u Louise meli jen ty na baterku ale me to zas tak nevadi
ja chci to prave davat jako darek pro klienty ,budu psat Michalovi , kdyz jich vezmu vic jestli by nebyla lepsi cena U louise mi vyhovuje hlavne ta cenovka i kdyz za 550,- tam ma i redukci na 220 kterou vyuzijes jinak takze cenba tomu odpovida
Čeština můj koníček
Pokud toto ještě sháníte vozím to v kontajeneru pro číňana a berou to od něj všichni dealeři na autodoplňky ... juknu na cenu ale nebude to ví jak za kilo dvě.... Vubec se setkávám často s tím že to co přuvezu v kontajneru pro číňana pak vídám za rakety na peodejnách servisů a prodejen ...jako třeba xeny všech druhů, kufry hadry,dení světla.... až tam pujdu juknu na cenu a dám to semka...
.... " GSA 1150 SE " ....
kenry napsal:
Pokud toto ještě sháníte vozím to v kontajeneru pro číňana a berou to od něj všichni dealeři na autodoplňky ... juknu na cenu ale nebude to ví jak za kilo dvě.... Vubec se setkávám často s tím že to co přuvezu v kontajneru pro číňana pak vídám za rakety na peodejnách servisů a prodejen ...jako třeba xeny všech druhů, kufry hadry,dení světla.... až tam pujdu juknu na cenu a dám to semka...
tak dneska sem byl extra kvuli tomu na Sapě...tenhle magnetickej majáček se moc neprodával. takže to prostě vyhodily...a maj tam místo toho tyhle (viz foto) omlouvám se ale mlžim nerad, proto sem tam jel.
Nevim s kým sem mluvil i mms posílal.... tak dobře vás ještě neznám ...takže se tímto omlouvám .. ale fakt tyhle auto moto doplnky vozíme.... :-)
kenry přiložený následující obrázek:
jezek napsal:
Hrusky a jablka?? Ted to nejak nechapu... Ale sapa dobra. Jezdime se tam najist..
ovoce a zelenina... :-) to co ste puvodně sháněli ten oranžovej strobo z magnetema toho sem tam kdysi vykládal skoro celou paletu.. pro celou čr... mi říkal že to je ......no tak ty už nejsou a nebudou alespoň ne na sapě...ale místo toho sem někomu nabízel jiné.... ale nevyhovovali ale foto jsem sem dal.... to jen tak pro info ...
Nerad házím kachny mezi hrušky a jabka... (nerad lžu ) :-) proto sem tam mazal se juknout ...snad to bude jeko vysvětlení stačit ...
to jo.. ale proto píšu hrušky a jablka.. To cos sem dal nemá s tím původním tématem vůbec, ale vůbec nic společného.. jedná se o naprosto jiný výrobej jak konstrukcí, tak použitím a využitím..
PS: a nevěř všemu, co ti asiati říkaj.. Příště nejdřív mazej na Sapu a pak čeř vodu.. My si je například dovážíme sami. Díky tomu si také vybíráme kvalitu (to co běží přes Sapu jsou ty největší šity za pár korun, kde ti na to nikdo nedá ani záruku), vybíráme i vybavenost atd.. Jak říkám, na Sapu už jen na jídlo..
nedostal jsem se vpodstate na zadnou , cenu co jezek dal sem pro cleny fora je uz stlacena na minimum, jeste to slo o 6 kc jestli sem dobre pocital, jinak cenovku dal jezek vic nez super
mrzi me to chtel sem udelat kseft i jezkovy ale tenhle nakup nebyl jen na mym rozhodnuti takze sem nakoupil u Louise
Upravil schrek dne 26.03.2013 22:07
Čeština můj koníček
jezek napsal:
to jo.. ale proto píšu hrušky a jablka.. To cos sem dal nemá s tím původním tématem vůbec, ale vůbec nic společného.. jedná se o naprosto jiný výrobej jak konstrukcí, tak použitím a využitím..
PS: a nevěř všemu, co ti asiati říkaj.. Příště nejdřív mazej na Sapu a pak čeř vodu.. My si je například dovážíme sami. Díky tomu si také vybíráme kvalitu (to co běží přes Sapu jsou ty největší šity za pár korun, kde ti na to nikdo nedá ani záruku), vybíráme i vybavenost atd.. Jak říkám, na Sapu už jen na jídlo..
vím vím je to banda pitomců.... a šejdířů jeden mě dává už 15 let práci :-D ale jak říkáš vařej dobře... :-)