rydlas napsal:
Původní majitel je můj příbuzný a o motorku se staral vzorně... (Např. tak, že ji dovezl z GB, najezdil na ní asi 100km a pak si ji vystavil v kanclu :-D)
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
rydlas napsal:
Já akademik nejsem, je mi jedno, jak se to jmenuje... zatím jsem ještě BMW GS autismus nepochytil... :-D :-D
Dočkej času, ono to zanedlouho přijde
to jako i z řadového, vodou chlazeného dvouválce? z hickse by si měl vzít příklad, jak se nakonec pochlapil.
hele neser.. ja si osmikilo nechavam a vodnika jsem jeste neprojel.
Kazdopadne sestricku k 800 prikupuju HLAVNE kvuli najetym kilometrum a protoze to je uplne novy model.
Osmikilo je bozi moto a pocitam, ze na ni budu porad obcas jezdit.
Upravil hicks dne 08.03.2013 09:57
17 cm
rydlas napsal:
Já akademik nejsem, je mi jedno, jak se to jmenuje... zatím jsem ještě BMW GS autismus nepochytil... :-D :-D
to jako i z řadového, vodou chlazeného dvouválce? z hickse by si měl vzít příklad, jak se nakonec pochlapil.
Kazdopadne sestricku k 800 prikupuju HLAVNE kvuli najetym kilometrum a protoze to je uplne novy model.
Jak se svezeš na dvanáctce, tak osmičku opřes o kopřivy a stane se z Tebe odpůrce osmiček
jenomze ja jsem na dvanactce samozrejme JEL a 1150 si od Borise pujcuju celkem pravidelne
osmikilo je proste pro pokrocilejsi jezdce, co chteji mrstnost, rychlou odezvu na plyn, 21ku vepredu atd...
17 cm
rydlas napsal:
Ale to já vím milý hicksi, já například, jsem si také ponechal svou první koloběžku, na kterou jsem si vlastnoručně vydělal sběrem starého papíru po pražských Vinohradech, a jednoho dne, když jsem dospěl, jsem ji pustil dál.
Určitě ses doslechl, a snad i z vlastní osobní zkušenosti víš, že objem ničím nenahradíš, a pokud ano, tak jen ještě větším objemem - vítej v klubu!
červenej Elf
prouky napsal:
Určitě ses doslechl, a snad i z vlastní osobní zkušenosti víš, že objem ničím nenahradíš, a pokud ano, tak jen ještě větším objemem - vítej v klubu!
mne osmikilovej motor naprosto vyhovoval... ale pocitam, ze za to umis tahat jen kdyz jedes uplne rovne to pak chapu, ze cim vetsi vykon, tim lepe.
17 cm
Tak já se tedy odhalím. Na prodeji jsme dohodnuti již týden, ale vzhledem k tomu, že se shodou okolností stěhuju do novýho města a ještě nemám předanou garáž, tak motorku zůstává u současného majitele. Hadry jsem vybírat byl a vybral jsem. Vítězem je Revit Sand 2.