Narukoval jsem do Písku ke spojařům na jaře 1985.Pak PŠka v Popradě.Po PŠce zpět do Písku až do jara 1987.Do roka si mě pak zavolali ve Znojmě na cvičení záloh.
služebnictvo na Komorním Hrádku zástupce výkoňáka, kotelník, servis elektro ... uklízeč
Kochač GS Pavel -- jezdím tak abych dojel vcelku. www.diodky.cz
Nastup jesen 89 Pezinok
Od leta 90 ,VU 7509 Stara boleslav,vodic autobusu,lampasacka linka Praha Bohnice-Stara boleslav.
V prahe som parkoval na dievcenskej poddostojnickej skole.
Kuchar,proviantak a ja......Zlate casy.
Jaro 1991 přijímač v Mariánských Lázních, 91-92 Karlovy Vary. Jsem takový lázeňský typ.
Soichiro Honda: "Život se měří okamžiky, které se dotknou Tvého srdce"
12GS [2004] 16GT [2012]
Přijímač Prostějov pak radista na letišti v Bochoři. Zrovna jsem tam pozvaný v květnu na jednu motoakci ,takže se tam rád po cca 20-ti letech podívám
Upravil marselus dne 20.03.2013 21:15
www.marselus.com
Já nebyl nikde, jsem ročník '87. Ale pokud jste někdo byl ve Stříbře a třeba jen na návštěvě, tak neváhejte, sedněte do sedla a jeďte si naposledy zavzpomínat - celá kasárna jsou v demolici, aby na jejich místě vyrostly baráky a zřejmě i zázemí pro firmy. V jedné části už jsou tam hasiči, sběrný dvůr, areál STK. Já ve Stříbře vyrůstal a když se tam vracím vždy po cca 2-3 měsících, kasárna vážně mizí před očima.
Např. s TOLIm a Honzou Offrouďákem jsme jezdili na tankodromu. Třeba to vás tam naláká.