Mně se stalo, že mi odešlo relé č.7 od benzinové pumpy, tak jsem ho prohodil za č.6 klakson a vše fungluje. Takže relátka u BMW si asi žijí svým životem
Upravil cvrnda dne 07.09.2016 21:33
Tak to je dobry to jsem odpojil asi klakson,
No me to rele odeslo za rok a kousek uz 4 docela drahej konicek,ale dnes po ujeti cca 3km to rele.bylo rozpaleny jak petnik tak se asi vyhreje,jen prijit na to proc to dela
magoss napsal:
Tak to je dobry to jsem odpojil asi klakson,
No me to rele odeslo za rok a kousek uz 4 docela drahej konicek,ale dnes po ujeti cca 3km to rele.bylo rozpaleny jak petnik tak se asi vyhreje,jen prijit na to proc to dela
Zdar. Netýká se to sice relé, ale ať nezakládám nový vlákno, ale prej ses oženil, jo? Je to pravda? :-D :-D :-D
Tonda napsal:
Tak ti tam chybí kódovací propojka pro Motronic (žlutá barva - propojka, která vypadá jako relé - je to pouze obal z relé a uvnitř je propojka). Nic zvláštního - spousta motorek ji tam nemá, jelikož ji mnohdy vytahovali přímo v servisech v Německu apod.
Zdravíčko navážu taky na dotaz. Zjistil jsem, že mi tam taky chybí, k čemu to teda slouží ? Když moto jede i bez toho a některá to má a jiná ne ?
BMW R 1100 GS
Original.je zluta propojka pak je ruzova a zelena. Kazda barva ma na starost jine udaje je tu nekde info jak to propojit.
Upravil servisak dne 05.03.2017 20:34
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Tak jsem ty propojky nasel http://www.bmwgs....ost_315228, ale anglictinou nevladnu ktera by byla nejvhodnejsi kdyz mam na 1100 knfiltr, symetricky svody, bez katu a nejakou koncovku Laser bez homologace ?
Upravil street-dog dne 05.03.2017 21:10
BMW R 1100 GS
V pohode ja to zbezne procital, ale toho ze to je na chip jsem si nevsiml. Kdyz teda nemam chip, tak to mam nechat bez te propojky jak to mam ted ? Nebo udelat tu propojku co tam je original ? Moto mam par mesicu a najeto nula nula nic tak moc nevim jak to ma jet, ale niceho zvlastniho ze by to delalo jsem si nevsiml.
Dnes jsme montovali relatko na bocni stojan a kamos si vsiml, ze to tam prave chybi, ale jeho 1100 to ma, tak proto po tom patram
Upravil street-dog dne 05.03.2017 21:35
BMW R 1100 GS