Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze
Strana 2 z 8:   1    2    3    4    5  ...  8  

voda vzduch? co doporučujete?
Alda
Přidané 23.03.2013 10:30

Registrace: 20.10.07
Ja mam v hlave takovou myslenku, ze pristi rok by mohli udelat advika a do toho bych skocil. Za ten rok jeste nebudou mouchy vychytany, ale aspon se o nich snad bude vedet. Co bych delal ted nevim, nastesti me brzdi to, ze uz jedine ADV.

servisak
Přidané 23.03.2013 10:32

Registrace: 02.01.09
Tak hlavně ADV s vodou bude už po roce vychytaná takže to bude už jen kosmetika plastu a nadrže takže toho bych se už nebál..
... servis a diagnostika BMW Motorrad

Diagnostika GS 911 wifi a Motoscan Ultimate

BMW R 1200 GS Adventure 90. Jahre

hicks
Přidané 23.03.2013 10:34

Registrace: 09.07.08
to je ale divnej dotaznik... vzdyt vodnik je z 66% chlazen PORAD vzduchem...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2

czunik
Přidané 23.03.2013 10:35

Registrace: 08.09.09
Alda napsal:
Ja mam v hlave takovou myslenku, ze pristi rok by mohli udelat advika a do toho bych skocil. Za ten rok jeste nebudou mouchy vychytany, ale aspon se o nich snad bude vedet. Co bych delal ted nevim, nastesti me brzdi to, ze uz jedine ADV.

advik co jsem dostal info od prodejce v listopadu vodník
http://czunici.ra...

kdo nemění názory je blbec:-)

www.ventobohemia.cz
servisak
Přidané 23.03.2013 10:35

to ano ale až sebou šlehneš vyteče voda .. Myslíš nebo víš že to pojede??

hicks
Přidané 23.03.2013 10:40

Registrace: 09.07.08
servisak napsal:

kdyz jsem ssebou naposledy slehnul, tak taky vytekla voda party
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2

progranit
Přidané 23.03.2013 10:41

Registrace: 22.12.12
Myslím si, že když sebou šlehneš tak aby vytekla voda, nepojedeš ani na vzduchu.
Nebudeš schopen.

motoblb
Přidané 23.03.2013 10:42

Registrace: 10.10.09
servisak napsal:
To bylo taky první na co sem czunika upozornil jestli to bude schopné jízdyhmm!

czunik
Přidané 23.03.2013 10:43

progranit napsal:
Myslím si, že když sebou šlehneš tak aby vytekla voda, nepojedeš ani na vzduchu.
Nebudeš schopen.

je pravdou že na mě jsou ty chladiče dost vysunutý a tudiž asi dost náchylný..uvidíme

www.ventobohemia.cz
servisak
Přidané 23.03.2013 10:45

progranit napsal:
Nebudeš schopen.

to myslím není pravda stačí blbá větev a konečná bez vody...

Ajá si myslím že to bez vody nepojede.

progranit
Přidané 23.03.2013 10:54

Tak jsem se byl podívat jak jsou chráněné a vysunuté chladiče.Frown
Vysunuté jsou, drží na takovém plastovém bazmeku, který se asi ulomí když s tím padneš.
Otázka je co udělá samotný chladičhelpless...možná se ulomí proto aby zůstal zachován jako celek a voda nevytekla.
V každém případě pokud tam dáš horní padák tak ten to celé kryje.
Ze předu na chladiči mám ochrané mřížky od TT takže na lamely se ti (snad)helpless nic nedostane aby jsi jej propích.

haus1
Přidané 23.03.2013 10:57

Registrace: 12.02.10
Jestli chces po koupi motorky jet kolem světa nebo nekam hodne mimo civilizaci, mozna si kup ten starej model. Trochu ojetej, aby byl odzkousenej.

Jestli chces minimálne první sezonu jezdit po CR a Evrope, jendnoznacne novej model. Svolavacky se mu asi nevyhnou ( jako čemukoliv novemu v dnesni době ), ale to snad nikoho nezabije se párkrát s nejakou blbosti v servise otocit.

Osobne vůbec nechapu proc, když ma clovek na vyber meni novym a starym, koupil dobrovolne to stare. V jakemkoliv jinem odvetvi by sis při srovnatelne cene dobrovolne koupil starsi model? Kdyby jsi ted chtel novou Octavii, koupis si starej model??

Starsi model má dnes (bez urážky!!!) kazdej jouda, podivej se navíc do inzerce v CR i DE kolik jich je vsude na prodej.

Takze se vyprdni na zdejsi škarohlídy, udelej si radost a kup si LC, je nádherná a je to pecka. Smile
( A i kdyby se ti z nějakého nepochopitelného pohnuti mysli zachtelo vymenit s nekym LC za starsi model, vsadim se ze najdes mraky zajmcu. Obracene, alespoň podle me, vůbec nikoho )

Jo a jestli chces moto na mlaceni v lese nabo v offroadu, kup si uplne neco jinyho, co je na to vyrobeny a uzpusobeny Grin

czunik
Přidané 23.03.2013 11:02

haus1 napsal:
Jestli chces po koupi motorky jet kolem světa nebo nekam hodne mimo civilizaci, mozna si kup ten starej model. Trochu ojetej, aby byl odzkousenej.

Jestli chces minimálne první sezonu jezdit po CR a Evrope, jendnoznacne novej model. Svolavacky se mu asi nevyhnou ( jako čemukoliv novemu v dnesni době ), ale to snad nikoho nezabije se párkrát s nejakou blbosti v servise otocit.

Osobne vůbec nechapu proc, když ma clovek na vyber meni novym a starym, koupil dobrovolne to stare. V jakemkoliv jinem odvetvi by sis při srovnatelne cene dobrovolne koupil starsi model? Kdyby jsi ted chtel novou Octavii, koupis si starej model??

Starsi model má dnes (bez urážky!!!) kazdej jouda, podivej se navíc do inzerce v CR i DE kolik jich je vsude na prodej.

Takze se vyprdni na zdejsi škarohlídy, udelej si radost a kup si LC, je nádherná a je to pecka. Smile
( A i kdyby se ti z nějakého nepochopitelného pohnuti mysli zachtelo vymenit s nekym LC za starsi model, vsadim se ze najdes mraky zajmcu. Obracene, alespoň podle me, vůbec nikoho )

Jo a jestli chces moto na mlaceni v lese nabo v offroadu, kup si uplne neco jinyho, co je na to vyrobeny a uzpusobeny Grin

díky ,taky rozumný argumenty,ale já měl gs 2005 a chci novou jen nevím jestli jít do vzduchu nebo už vody.. jezdím po světě,ale né zase tak daleko, balkan atd...tak proto zvažuju..a s moji výškou 173 cm mi motka z místa občas upadne když nedošlápnu...ale i tak děkuju je pro mě hodně přínosné to číst..děkuju

www.ventobohemia.cz
servisak
Přidané 23.03.2013 11:09

Až pojedeš znova do BMW tak se podívej ještě jednou na předek motorky na čem drží celej předek světlo zobák , palubka. Tam v BMW asi nemysleli udělat to celé z toho nesvařitelného hliníku todíž jakekoliv špatné upadnutí je pruser.. U vzducháče se to je zohejbá a dojedeš dom

progranit
Přidané 23.03.2013 11:11

haus1 napsal:

clapclapclap
Naprosto souhlasím a i proto jsem si vodníka koupil.

schrek
Přidané 23.03.2013 11:14

Registrace: 24.08.10
Za me jako mladocha bych rekl novou motorku bych si nekoupil myslim tim novy model, ktery neni na trhu alespon dva roky. Jelikoz je to opravdu mimino ktere potrebuje doladit. Takze rok je pro me minimum nejlip dva. S tim sem sel i do koupe 800 a koupik az po 5 Smile me pomohlo ze nebyly hrachy. Ale rozhodne nekupovat mimino. Ja bych koupil vzduchac a vyrocku Smile
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček Smile

http://
barokar
Přidané 23.03.2013 11:53

Registrace: 24.08.09
Mě by zajímalo, jestli v případě ztráty vody je schopen se motor uchladit, pokud je tedy chlazen vzduchem z těch cca 65%.

Úspěšnou opravu olej. chladiče v poušti u vzducháče jsem viděl, ale taky jsem četl, jak dufíno nakonec jel domů na vleku (problémy s vodním chlazením).

červenej Elf

Spitfire
Přidané 23.03.2013 12:23

Registrace: 05.06.12
barokar napsal:
Mě by zajímalo, jestli v případě ztráty vody je schopen se motor uchladit, pokud je tedy chlazen vzduchem z těch cca 65%.

Úspěšnou opravu olej. chladiče v poušti u vzducháče jsem viděl, ale taky jsem četl, jak dufíno nakonec jel domů na vleku (problémy s vodním chlazením).

když se vezmou v potaz ty procenta podílu chlazení tak by to aji jít mohlo za nízkého zatížení, ale voda chladí ty nejvíce exponovaný místa tedy u horní úvratě a to nevím co by se dělo kdyby to tam nebyla, nicméně servisák by nám to mohl v salzburku zjistit, jistě o tom tam budou vědět více.
Upravil Spitfire dne 23.03.2013 12:24
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90

servisak
Přidané 23.03.2013 12:25

Neboj mám připraveno docela početnej seznam otázek a dotazu

czunik
Přidané 23.03.2013 15:11

koukám že vzduch bude přeci asi ještě převažovat

www.ventobohemia.cz
Strana 2 z 8:   1    2    3    4    5  ...  8  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 142
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,732
Nejnovější člen: Preker

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.33 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI