rick napsal:
Prostě zima,ujel asi 3 km a že se to divně mele,zavírá v zatáčkách atd,tak jsem rezignoval na přemlouvání,naložil mu devilku a myslim si svý
A to zkousel se sajdou nebo byl zhulený *rolleye
ale nebyl,musí mít vždycky něco extra
oranžová dvanáctka
U RTčka jsou důležité gumy. Bráchovi dovezl 12RT Bob a do výměny gum byl na.sraný, že prohloupil. Po výměně gum opak. Dneska by neměnil. Mne osobně víc vyhovuje GS.
Zatím všem díky za komentáře
Tak to zraje a pokukuje po téhle
Znáte ji nekdo v dobrém či zlém ? http://www.motork...87306.htmlR1200GS mě fakt baví, je to vácheň
Než jsme se jeli v sobotu podívat na tu u Chrudimy,tak kámoš objel včechny,co našel na inzerátech.Tahle byla nejlepší,na kterou se ptáš,ale nechtěl do ní tolik dát.Ta v Tass moto,kterou nevzal po zahřátí začala klepet v motoru,prodejce sundal cenu na 110.
oranžová dvanáctka
ať si každý co chce...
ale RT a LT MUSÍ mít ve výbavě radio, prostě to k nim patří, kdo nezažil neví, tím jsou vlastně vyjímeční
mě už třeba v rádiích sr.ali a nechtěl jsem ho dávat ven, tak jsem vzal GS
kurňa, ale někdy bych si něco pustil na řidítku, všechno má svoje
Mne na Deauville 700 vadili tie kone...akosi ich bolo na moju chut malo... vidiet vytreštené oči oprotiiducich vodicov aut pre pri predbiehani (stihne to / nestihne to...?) bol pre mna strasny zážitok! Takže návrat k modrobielym vrtulkám v podobe R1150RT bol nutný a podla na správny!
Upravil GaST dne 31.03.2013 18:46
Na plešatej hlave je úžasné, ako intenzívne človek cíti dážď a sneženie.