Irskej: S6 mi tak dobře nesedí na té mojí kebuli...
Popi napsal:
Kucí, chystám se ji koupit asi ve stříbře (proti slunku to zabere a je to přijatelná barva), jen kdyby jste věděli, kde se dá za dobře koupit, tak mě tady nakopněte...
Dík za každý kopanec
Jo a zatím teda vede Bubak99 a jeho 429e
Ještě mě napadlo, že kdyby si tenhle článek četli i prodejci této helmy, tak by bylo hezké uspořádat takovou veselou hru o to, kdo z prodejců mi tu helmu nabídne za nejnižší cenu.
schrek napsal:
presne tak uz sou ve sleve a vic uz to nebude navic pokduamji slevu 20% takovou navic co sme tady daval k dispoici tak na C3 se neda pouzit
Yvanhoe: ty si koupil ale Matnou C3 ne? za tu cenu by to odpovidalo
Omlouvám se za malou mystifikaci. Kupoval jsem ji 3.2.2013 u Louise za 423,20 Euro ve slevě 20% (původní cena 529,- Euro). Barva stříbrná metalíza. Musel jsem kouknout do "Rechnungu". I tak ta cena byla v únoru na české poměry lepší než jsem našel od českých prodejců. Pokud cena u zboží není červená, slevu lze uplatnit. Nejsem žádný obchodník s Louis zbožím, ale nakupuji tam pro vlastní potřebu od roku 2005 a ještě se nestalo, že nějaká sleva neklapla. Když šlo do tuhého řešil to telefon do Hamburgu.
10004627 INTERPHONE HELM-ERSATZKIT MIT SCHWANEN 1 29,95 EUR
HALSMIKROFON
20483060 SCHUBERTH C3 GR.60/61 SILBER METAL 1 474,00 EUR
Aktion 20% RABATT WARM UP PARTY , 129 -50,80 EUR
für Bestellnr. 20483060
Rabatt auf den Katalogpreis von EUR 529,00
ergibt Rabattpreis EUR 423,20
Ersparnis zum reduzierten Preis EUR 50,80
--------------------------------------------------------------------------------
Gesamt Waren: 453,15 EUR
Versandkosten: 3,00 EUR
Upravil Ivanhoe dne 06.04.2013 10:14
BMW 1200GS, ČZ 125C, Honda Forza
Měl jsem: Java 21 zvaná Pionýr, ČZ 175, Jawa 350/634, Yamaha 1100 Virago, Honda CBF 1000
Ja u Louise nakupuju od roku 2002 taky nikdy nebyl problem ale kdyz mas primo na karte slevy napsano ze se na neco nevztahuje tak se to na to prote nevstahuje. Jinak ted bylo napsano viz nize, jen sem prehlidnul ze je to na C3 PRO a ne na obyc C3 takze na tu by to slo, driv kdyz nebyla C3 PRO tak ta sleva prave nebyla na C3 tak sme to ted moc nezkoumal, jinak ta sleva co tu obcas nabizim ze ji nevyuziju nejde stejne pouzit na slevnene zbozi, takze ted je C3 lepsi koupit u nas, jelikoz kurz eura je hroznej, tady sem nasel asi nejlevnejsi http://www.motomo...ilver.html
Pokud chces usetrit tak obetuj stribrnou a kup cernou matnou ta je nejlevnejsi
The discount does not apply to Shoei Neotec, GT-Air and J-Cruise and Schuberth S2
and C3 Pro products and branded products from rukka, Held, motogadget, Garmin and TomTom, cameras and accessories, books, gift vouchers and gift cards.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Jasně. Na C3 se omezení nevztahuje. Ta cena je stejná od února. Proto tam ta sleva 15%, která by měla být někdy květen/červen měla jít uplatnit. C3 už není "žhavé zboží". Teď letí Shoei Neotec a na tu sleva není. Tu jsem si zkoušel na EICMA a chtěl jsem ji. Sleva u Louise nebyla a není a tak jsem koupil C3.
Měl jsem: Java 21 zvaná Pionýr, ČZ 175, Jawa 350/634, Yamaha 1100 Virago, Honda CBF 1000
Sleva podle me bude na prelomu cerven/cervenec jako kazdej rok a bude to Summer PARTY
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Loni byla "Summer Bike Party" 29-30.6.2012 a potom "Indian Summer Party" 31.8-1.9.2012. Roky před zhruba tak stejně.
Zdravím , při stěhování jsem někde prošustroval náhradní věci k C3 a prosím jestli někdo neproda ten kus se suchým zipem který se dá oddelat ze spodní časti brady.Diky
Ahoj,
přemýšlím o normální přilbě a C3 je horký favorit,,, nevíte, nechystá se nějaká novinka, v tomto segmentu ? Větsšinou, když něco takhle koupím a není to za hubičku, se za pár týdnů něco objeví,,,, já chodím kanálama
Upravil parukar dne 24.02.2014 14:07
zkuste http://www.motova...ntakt.html bavili jsme se spolu a dokáže sehnat Schubertky za docela příjemnou cenu ...
Upravil chstepan dne 24.02.2014 14:29
(ch)stepan
Parukar napsal:
Ahoj,
přemýšlím o normální přilbě a C3 je horký favorit,,, nevíte, nechystá se nějaká novinka, v tomto segmentu ? Větsšinou, když něco takhle koupím a není to za hubičku, se za pár týdnů něco objeví,,,, já chodím kanálama
Letos by nemělo být nic zásadně nového
C3PRO zůstává jako model pro 2014 ale prodávat se bude i C3
Letos bude nový dekor nazvaný Evropa, je to podobný styl jako na C3 typ "world"
Potisk se mi líbí ale dovozce jich přivezl jen pár, tak čekáme až bude alespoň troška skladem. Jinak od prosince změnili ceny - jednak zdražoval Schuberth a jednak vlivem kurzu, takže tady ta nová vyjde teď na 18 tisíc s DPH
Cauves,
chtel bych si letos koupit nejakou kvalitni prilbu. Po mnoho chvalach a doporucenich na Schuberth C3 bych do ni sel.
Chtel bych akorat barevnou kombinaci ke svoji Rally barve.... to znamena bilo-modro-cervena...
Vite, kde by se tato kombinace dala sehnat nejlevneji? Nebo pockat, jak tady nekdo psal na akce v Louisovi? (cerven/cervenec)