Bob napsal:
Pánové brzdětě, trošku slušnosti at neskončíme jako na motork..cz tam tyto oslovení lítaj skoro pořád a nechci aby to tady skončilo v žumpě,byla by těchto stránek velká škoda.
ale souhlas....jen přeci se člověk musí bránit proti zlu které je směrováno proti lidem ..nemusí s tím souhlasit..ale to není důvod urážet..na to se asi shodnem
http://czunici.ra...
sbírka na vozítko "šílenýho krtka" - čtěte první příspěvek!!
Přidané 03.04.2013 15:53
Chápu,už aby to tady vyřešil náš nejmoudřejší z moudrých naše velké IMHO už se těším na jeho report,ale je určitě celej den very busy tak musíme počkat na pana managera
Přidané 03.04.2013 15:57
Bob napsal:
Chápu,už aby to tady vyřešil náš nejmoudřejší z moudrých naše velké IMHO už se těším na jeho report,ale je určitě celej den very busy tak musíme počkat na pana managera
Tot jenom na uvolnění situace
ale já ho na skype vidím...nějak asi zaváhal aby se pustil do pře
Přidané 03.04.2013 16:00
ahoj ,ja jsem tady sice novej,a motorku jsem pomalu ani neprojel ,ale chtel bych rici svoji zkusenost a nazor ja sám jsem neměl práci ,bydlel jsem u rodicul,chodil po brigadach do vyje...tesca,makra doplnovta zbozi za takovou almuznu ze by za to nedelal ani bulhar,v lete jsem skakal po stavbach a delal pomocneho zednika ,mnohokrat jsem sedel na leseni a premyslel o tom jak bych sehnal penize na moji vysnenou motorku ,ale toto by mne nikdy nenapadlo,nereknu kdyz se vybyraji penize na lidi co postihla neaka zivotni tragedie (povodne ,nemoc...),ale toto mi pride jako pi..
Přidané 03.04.2013 16:01
Je pravda, že je každého věc, co se svýma chechtákama udělá, ale je fakt, toto:
Když jsem chtěl svoji první velkou motorku, tak jsem zrušil všechny pojistky a spoření, abych dal peníze na akontaci a pak několik let ještě splácel, zbylo mi z výplaty pár korun, ale několik let jsem tomu podřídil, i dlouhodobý vztah krachnul na motorce, všechno jsem rval do splátek a nebudeme si nic vykládat, v zimě to bylo drsný, nejezdí se a platí se...
Dnes? Mám motorku dávno splacenou, snad i několik vyměněných a pilně splácím hypo na bydlení, na kterém mi krachl kdysi vztah...
Z toho vyplývá, že vše má svůj čas a jednou bude líp a Krtkouš bude zase jezdit, pokud si na to našetří sám, o to víc si toho bude vážit
Přidané 03.04.2013 16:10
kody napsal:
ahoj ,ja jsem tady sice novej,a motorku jsem pomalu ani neprojel ,ale chtel bych rici svoji zkusenost a nazor ja sám jsem neměl práci ,bydlel jsem u rodicul,chodil po brigadach do vyje...tesca,makra doplnovta zbozi za takovou almuznu ze by za to nedelal ani bulhar,v lete jsem skakal po stavbach a delal pomocneho zednika ,mnohokrat jsem sedel na leseni a premyslel o tom jak bych sehnal penize na moji vysnenou motorku ,ale toto by mne nikdy nenapadlo,nereknu kdyz se vybyraji penize na lidi co postihla neaka zivotni tragedie (povodne ,nemoc...),ale toto mi pride jako pi..
Za upřímnost jse omlouvam
nikdo nepolemizuje o tom jaký kdo má na to názor...respektuji....ale nenapadám druhé za ten druhý názro který není po moji vůli
Upravil czunik dne 03.04.2013 16:16
Přidané 03.04.2013 17:08
hoši.... Vám v těch palicích už dobře mr.dá... ale chápu to,je fakt bídný počasí...
A za mě,nepřidám nic.Mě taky nikdo nic nedá zadarmo.
Upravil Kubrt dne 03.04.2013 17:09
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Přidané 03.04.2013 17:12
czunik napsal:
Mr GS napsal:
jezek napsal:
asi všichni znáte ikonu tohoto webu - "šílenýho Krtka"
je to takový náš "spammer" ale na druhou stranu ho chápu.. Každý se z nás občas může dostat v životě do situace, kdy prostě nemůže z nějakých důvodů dělat to, co má rád.. Krtek měl motorku, pak přišel o práci a motorku musel prodat.. Myslím, že 50,- Kč nikoho nevytrhne a každý může ukázat svojí "lidskou stránku". Proto 50,- Kč minimální částka, kdo chce dát víc, je to na jeho vlastní vůli.. Pokud se nakonec opravdu sejde nějaká zajímavá částka, rád se ujmu výběru povozu a zaručím se, že finance budou použity pouze na toto. Jsem ochotnej i u našeho firemního právníka zařídit smlouvu, na základě které nebude moci Krtek motorku např. po nějakou dobu prodat atd.. Pokud někdo má nějaké připomínky k tomuto tématu - prosím do PM ať nezasíráme vlákno, ale řešilo by se to až pokud se opravdu sejde např. nějaká částka..
Navrhuji proto:
každý, kdo je ochoten Krtkovi trochu pomoct, přidá padesátikorunu.. Příspěvek bude určen POUZE na motorku, nelze ho použít na nic jiného (aby to krtek nepropil). Kdo bude ochoten přidat, přečte si poslední příspěvek, a navýší poslední částku o svou padesátikorunu. Tzn. když bude v posledním příspěvku částka např. 400,- Kč, napíše pouze příspěvek 450,- Kč. Bude jasné kdo přispěl a jaký je stav "příspěvků"
Prosím POUZE o příspěvky s "vklady". Komentáře a připomínky prosím piště do jiných vláken!! Je jich tu dost a bylo by to nepřehledné. Kdo nemá zájem a chce to komentovat a argumentovat protiklady - prosím jinam.. Ono se i ukáže kdo je jaká povaha..
tak co?? já jdu do toho..
za mě a za ježčici:
100,- Kč
Nevím,co si vůbec dovoluješ tímto poukazovat a apelovat na něčí povahu?
Prober se!Chceš tady sponzorovat tu lidskou pijavici,co tady párkrát zakňučela a ještě do toho budeš tahat nějakou povahu?Co ty seš za povahu,když se k tomuhle vůbec snížíš?Drtivá většina mých kamarádů si musela odtrhnout od huby,aby mohli mít motorku...a kolikrát se někteří z nich museli i těžce zadlužit a celkově toho nemají moc a ty tady budeš organizovat sbírku pro toho vychcana,co má všechno,až na tu motorku?...prostě to pro něj není až taková priorita,jinak by ji měl!Já jsem musel prodat i auto a ještě se zadlužit,abych mohl mít motorku a takových lidí je tady mrak a lidí,co jsou na tom ještě mnohem hůř.Jsou tady lidi,co si i přes zadluženost a odtrhnutí si od huby stejně motorku nemůžou dovolit,viz Jarys,Mencas...atd. Proč na ně neuděláš sbírku???Protože tady nekňučej,jak ubožáci a neotravujou nikoho???Roky sem píšou a roky šetřej,aby jednou mohli mít to,co máme my a pak jeden šmejd zabrečí a dostane to zadarmo?!...ty,společně s těma ostatníma,co přispívají,jste všem těmto lidem flusli do xichtu...jste ubožáci a chudáci,co se chtěj jen předvést a nebo mají tak špatný svědomí,že už nevíte,jak se z toho vykoupit,že podporujete tyto křičící parazity!...Jdete do prd.ele!!! ...doufám,že takhle vychováváte i svoje děti...kňuč a dostaneš všechno
jakým právem mě odsuzuješ? jakým právem tohle píšeš,připspěl bych aniž vím kdo to je a mě to kapsu neurve....přispívám noha tisící na jiné projekty..co si to vůbec dovoluješ? je to moje svobodné rozhodnutí a tobě je potom hovno komu a jak svoje peníze investuji....sorry ubožák jsi ty...a nic tě neopravňuje útočit na ty co dali nebo by dali....neřeším toho co je chce..ale ty nemáš nejmenší právo rozhodovat o tom kam a za já svoje peníze utratím....do prdele jdi ty
líp bych to asi nenapsal. I kdybych ty peníze hodil do kanálu nebo je dal cigošovi je o moje věc tudíž mi dotoho kecat nikdo nemůže natož mě posílat doprdele.
Upravil Bajlak dne 03.04.2013 17:15
BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén
Přidané 03.04.2013 18:00
Víte co psal Ježek?????Pište sem jen ti co hodláte kolegovi pomoci.Jo a pište slušně to má pravdu zase Bob.Lidi si mají pomáhat.Někdy radou,někdy pomocí a někdy se může přispět i finančně.Neznám zcela Krtkův osud,ale když ti kolegové chtějí nějakou korunou přispět na motorku a to zcela dobrovolně,tak to ber.Nikdo z nás nevíme kdy budeme potřebovat pomoc od druhých.To,že jsme si tu většinou všichni museli na motorku tvrdě našetřit je jasné,ale 100 Kč snad nikoho nezabije.
Za sebe dávám 100 Kč. Jen teď nevím tu celkovou částku.
Přidané 03.04.2013 18:40
Moderátor Příspěvků: 8674 Registrace: 18.12.08
to czuník: Víš,co se říká?Dvakrát měř a jednou řeš....pro tebe...dvakrát čti,než odpovíš.
Nikde jsem nepsal,že to někomu zakazuju!Dělej si,co chceš...já to jen jednoznačně a nekompromisně odsuzuju!!!...a jakým právem?Stejným právem,jako odsuzuju lidi,kteří vyrazí na Ukrajinu a první,co udělaj na hranicích,že vloží do pasu 20dolarů,aby měli klid.Je to právo morální,protože živíte netáhla a parazity!A to nikdy nevedlo k ničemu dobrýmu a taky nepovede...brečíte,když to po vás chce stát a pak to děláte sami a dobrovolně.Když to chceš dělat,tak dělej,ale uvědom si,že to není jenom tvoje věc,protože takovým rozmazlováním(ať jde o toho netahavýho jihopoláka nebo ukrajinský celníky) to pose.reš i ostatním...a proto na to reaguju,protože mě to jedno není!
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Přidané 03.04.2013 18:53
Mr GS napsal:
to czuník: Víš,co se říká?Dvakrát měř a jednou řeš....pro tebe...dvakrát čti,než odpovíš.
Nikde jsem nepsal,že to někomu zakazuju!Dělej si,co chceš...já to jen jednoznačně a nekompromisně odsuzuju!!!...a jakým právem?Stejným právem,jako odsuzuju lidi,kteří vyrazí na Ukrajinu a první,co udělaj na hranicích,že vloží do pasu 20dolarů,aby měli klid.Je to právo morální,protože živíte netáhla a parazity!A to nikdy nevedlo k ničemu dobrýmu a taky nepovede...brečíte,když to po vás chce stát a pak to děláte sami a dobrovolně.Když to chceš dělat,tak dělej,ale uvědom si,že to není jenom tvoje věc,protože takovým rozmazlováním(ať jde o toho netahavýho jihopoláka nebo ukrajinský celníky) to pose.reš i ostatním...a proto na to reaguju,protože mě to jedno není!
přesně tak, nechtěl jsem vůbec reagovat, ale je to přesně tak jak píše Petr, tímhle stylem si tu všichni vychováme příživníky (vlastně se není čemu divit že na každým druhým úřadě nebo STK musíš nejdřív vypláznout flašku aby ti řekli dobrý den), samozřejmě je toto "prokotina", ale prkotina k prkotině a jsou z toho morální problémy. Je mi to jedno, našetřete mu třeba na 3 motorky, ale nebylo by rozumnější nabídnout krtkovi práci nebo mu práci pomoct najít - Já osobně bych to považoval ze větší kamarádské gesto, kterého bych si daleko víc vážil, než 50 Kč na účet. A pokud krtek má charakter ("nechci napsat že o tom pochybuju" tak tuhle nabídku co vyvolal Ježek nebude brát vážně a ve finále se na tím zase jen zasmějem... Napadá mě, kde chudák Krtek vezme na benzín a údržbu motorky, to bude asi podzimní téma = další sbírka?
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
Přidané 03.04.2013 19:35
co tak najednou pisnu az sam budu chtit a vim jak je to se zbirkou na bmw ale jeste nic nenapisu stradej te stradejte
Upravil michal krtek dne 03.04.2013 19:35
Přidané 03.04.2013 20:06
Mr GS napsal:
mícháš jablka s hruškama, Státu musíš tady mužu chápeš ten rozdíl?? Kolikrát jsi byl na té ukrajině,kolikrát jsi kde byl?? Nemáš právo rozhodovat o mojiich penězéch..slučuješ neslučitelné...Jak víš jaký ten člověk je,znáš ho? víš jak to je a není? nevíš ,ani já to nevím..ale dopředu ho neodsoudím..nemyslí že to je vyžírka..ale člověk co žádá,nenutí..a je na mě či dám nebo nedám...dám i bezdomovci když požádá před obchodem pokud není na drát...nikdy nevíš kdy se ocitneš na dně...a nikoho nerozmazluju...je to moje dobrá vůle...pochop to konečně...a přesně tento přístup je podle mě špatně...lidi jsou na sebe zlí..nenavistní pro pár drobných..ale to přeci není to první v životě....i když prachy jsou potřeba..ale když pujde do tuhýho nebude to to první co tě v řivotě bude zajímat když pujde o život....vidíme to každý jinýma očima...ale já tě za to neodsuzuji..kdežto ty ano a každého kdo to dělá jinak než ty....a to je to co je ještě horší a proč se lidi nedokáži domluvit na banální věcí..jaký je potom průběh když jde o vážnou věc?? asi bych mě obavy s takovým člověk jet někam daleko..protože co když to bude jinak neě on chce?? krásný večer...