Buďte rádi, že se tu řeší krávoviny. Jsou jiná fóra, třeba i klubová, která jsou dnes absolutně mrtvá, technický a věcný příspěvky se vyčerpaly a hotovo. Tohle je aspoň živý a občas se člověk aspoň zasměje. A číst si každej může , co chce.
Hlasuji, že se úroveň zhoršila, ale neuráží mě to.
Nepříjde mi úroveň horší.
Kdykoliv tu někdo potřebuje poradit, radu dostane a to je dle mě nejdůležitější.
To že tu je balast, tomu se dle mého nedá vyhnout.
Na jednu stranu jsem rád že se tu moc neřeší závady, to je tím, že jsme vybrali dobré stroje.
Kdyby tu nebyl balast, moc by to tu nežilo a technických info je tu mraky.
Já jsem tu velmi spokojen a děkuji za to Milošovi a ostatním kdo se podílí na chodu stránek.
A co se týká Krtka, kdyby jste tam nepsali, vlákna by zapadly, ale očividně to kluky baví, tak ať si hrají
Splněný sen moje 1100GS
zetor napsal:
Nevím jestli je to fakt,nebo sem divnej Já,ale řekl bych,že za poslední rok (možná dva) šla úroveň stránek BMWGS.CZ docela dolu. Užitečných věcí krom řešení samých p*čovin je tu čím dál tím méně...
Nebo je to opravdu tím,že GSo má už fakt každej ****...??
Co mi na to řeknete přátelé GéeSáci...??
(nechci vyvolávat žádné hádky...jen mě zajímá váš názor)
...to jsem taky řešil v době kdy sis kupoval Geeso a lognul ses na BMWGS.... :-D
a propos potřebuji baterku do 1150 GS... více v SZ?
TAKE IT EASY
STALO SE TADY Z TOHO INZERTNI FORUM, bohuzel. Puvodni ucel fora je ...
BMW R 1100 GS k dvacetiletému výročí prodáno
Jawa 250/590 SPORT - na uklidnění
Jawa 350 Californian r.v.2014 na zakázku
Ivo Bohuslav napsal:
Buďte rádi, že se tu řeší krávoviny. Jsou jiná fóra, třeba i klubová, která jsou dnes absolutně mrtvá, technický a věcný příspěvky se vyčerpaly a hotovo. Tohle je aspoň živý a občas se člověk aspoň zasměje. A číst si každej může , co chce.
Hlasuji, že se úroveň zhoršila, ale neuráží mě to.
máš recht, je to jako když se chodí na pivo. Pokud chodíš pravidelně a nemáš kam jinam jít, tak zjistíš, že se vlastně už nic neřeší a melou se kraviny, ale pokud se do ty hospody přestane chodit úplně, tak je na zavření
všude dobře.....doma GSA
zetor napsal:
Nevím jestli je to fakt,nebo sem divnej
Nejsi divnej, je to fakt, bohužel. Tohle si už říkám cca rok. Dlouhá Zima je např. politika ( volba prezidenta ), budiž. Že chce někdo půjčit peníze, nebo jakou koupit třpitku na ryby... tak to už snad není ani ten bulvár.
Přesně tak to vidím i já
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Vidim to Zetore podobně. Delší dobu už sem moc nechodim, protože tady přispívá spousta chytráků a vychcánků. Některý příspěvky mě fakt baví (zejména ty v nichž někteří prezentují svojí ,,chytrost" ), ale nemá cenu na ně reagovat, protože vůl zůstane vždycky volem! Na druhou stranu pokud potřebuju radu, tak jí dostanu, protože sem pořád chodí spousta normálních, slušnejch a ochotnejch lidí
Upravil MALI dne 03.04.2013 20:03
Myslim že je to furt stejný, jenom si toho teď moc všímáš. Nic neřeš a zjisti a přečti si jenom co chceš U mě to tak funguje a nejlepší odpovědi na cokoli většinou získám v Squatu
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Zdravím Vás všechny. Jsem na GS nováčkem. Nemohu hodnotit trend úrovně. Důležité pro mne je, že jsem zde zatím našel všechny rady, co jsem potřeboval. Děkuji za "nasbírané" zkušenosti a rady.
Myslím si Zetore, že stránky jsou fajn. Když potřebuješ poradit vždy se někdo ozve, nebo si to tady najdeš. To že se zde občas řeší píč.....y to je na všech fórech a asi se jen tak toho nezbavíme. Ale na druhou stranu občas mě to pobaví. To že se Ti zdá, že jdou stránky dolu je tím, že nejezdíme a nudíme se, kdyby bylo sakra už počasí tak tady řešíme kdo kam pojede,kdo co rozbil,kdo koho kde potkal,komu se už porouchal vodník atd. Ale momentálně jsme v depce všichni a snad se už to počasí změní k lepšímu.
Tak nezoufej a pokračuj v tom co děláš
berte to tak, že v loni jsme se touhle dobou už min 2 týdny v klidu proháněli na mašinách v 15 stC a ted sedíme doma (popř. odhazujeme sníh) a koukáme na nový vychytávky, co jsme přez zimu nakoupili.
Nicméně některé diskuze (tím nemyslím jen ty posledního týdne) jsou opravdu otravující...
Opravdu je mě z toho tady na blití.Zaplať Pán Bůh,že jsem poznal opravdovou normální moto bandu a prodal to na co se tady pořádají sbírky.Hanba blit.Ta krásná doba kdy se tady hezky četlo je dávno pryč!!!!Díky za LC8.cz a občasný,oproti tomuhle jen trapný dohady který už vlastně vůbec neexistujou.Lituju Miloše a ostatní zakladatele tohodle kdysi super webu!
Aaaa jeee. Troska filosofie na jaro . No, je to proste vyvoj a objevuji se novy lidi, tak se meni subjektivni vnimani webu.
Kdyz to vezmu za sebe, tak kdyz jsem sem poprve nakoukl, skoro nikoho jsem neznal a mel pred kdekym respekt (jsem holt slusnej kluk ) a nebylo to uplne vono. Pak jsem znal skoro vsechny, uz jsem se i kdeco dozvedel (tady i sam) a to bylo nejlepsi obdobi, kdy pobyt na strankach byl okamzite jako pokec s kamarady v hospode, jen dostupnej v kteroukoli denni ci nocni hodinu. Ted uz zase furu novych lidi neznam a reseni nekterych kravovin mne potom o to vic neba, stejne jako znovu se opakujici obecne dotazy na nej gumy, helmy atd... Ale to je proste vyvoj a je to neco za neco. Je proste potreba si vic vybirat a necist vsechno. Driv jsem to stihal hlidat, ted koukam na zajimavej nazev vlakna, pripadne, kdyz si nejsem jistej, tak rychle nakouknu a zjistim kdo to resi. A pak tu mam celou radu jmen, ktera mne spolehlive primeji se zacist i zastup tech, co mne dokazi odradit. Ale tak to je, nestezuju si, porad je to pro mne jedinej ceskej motoweb na kterej me bavi chodit a myslim, ze mi to vydrzi.
A jeste k odbihani od tematu, staceni diskusi apod., to mi neva. I touhle cestou se da dospet k necemu zajimavymu, nebo zabavnymu, je to dan za zivost diskusi, ktery myslim stoji za velkou casti uspechu webu.
Upravil morabo dne 03.04.2013 22:30
Maiali nel Fango!
A uprimne, kdyz se zamyslim nad procentem blbin tady a ted a porovnam to se zlatym Emilovym obdobim nekdy z pred trech, nebo spis ctyrech let, tak je to tu uplna idylka . Ne ze by ale tenkrat nebyla sranda, naopak .
Upravil morabo dne 03.04.2013 22:35
Maiali nel Fango!
Vzdyt se ta uroven resi porad dokola.Sbirka treba na Emila uz tu taky byla a podle mne ma pouze Zetor trochu depresivni naladu.Myslim,ze doba,kdy tady k nejctenejsim vlaknum patril treba Zetor krystal a toyota yaris nebyla o nic lepsi.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Fanos Rusicka napsal:
Opravdu je mě z toho tady na blití.Zaplať Pán Bůh,že jsem poznal opravdovou normální moto bandu a prodal to na co se tady pořádají sbírky.Hanba blit.Ta krásná doba kdy se tady hezky četlo je dávno pryč!!!!Díky za LC8.cz a občasný,oproti tomuhle jen trapný dohady který už vlastně vůbec neexistujou.Lituju Miloše a ostatní zakladatele tohodle kdysi super webu!
Zas neprehanej, dobre to napsal hned v prvni odpovedi chstepan, cim vetsi stado, tim vic volu.....s tim nic nenadelas. Ted mate LC8 forum fajn, taky to tak vzdycky uplne nebylo, tak si to drzte,ale ver, ze kdyz tam bude 20x vic lidi budou tam taky temata co stojej za h.o.v.n.o.
Za mne, je tady vic temat co mne proste neuzajimaji vic nez kdy bejvalo, ale porad to beru jako dobrej web a bavi mne sem chodit. Fakt je, ze uz nectu vsechny temata jak to bejvalo driv...
Upravil brtnik dne 03.04.2013 23:58
Zdar lidi, 10let vlastním Varadero(taď prodávám)a rok mám 1150GS. Musím uznat, že stánky BMWGS jsou proti Varaderu naprosto jiný level, dají se číst, najdu tady dost zajímavích věcí a není to mlácení prázdné slámy. Podle přezdívek poznávám, že tady jsou i lidi, kteří dříve byli aktivní na Varaderu a ti to určitě můžou potvrdit.