Nevím, já jsem starý morous, měla to objet. První překážka......a to není neřešitělná. V africe bude písek, to by možná taky chtělo převést.
Ne vážně, myslím že tady ve mě převládá pocit že je to příliš velké sousto, ale aspoň má o důvod více to dojet.
Za sebe, já bych na to neměl odvahu, tak aspoň za tu pokud to není způsobeno nedostatkem reálného pohledu na svět. Ale když už někde byla, tak snad ne.
Budu držet palce.
Až se vrátí,tak ji pozvi na "drink" a ona třeba povolí a rozkecá se Jen to nesmíš přehnat,jak je tvým zvykem,protože jí by nebylo rozumět a ty by sis to nepamatoval
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
odjela dodavkou, protoze po ose by nestihla viza do Libie,
snih na silnicich se da objet tunelama a Brenner je vzdy bez snehu.
"AK TO TEDA VYZERA ZE JA IDEM... ako sa dostanem do 8.4 na Líbijske hranice to naozaj netuším.. ale o tom to asi je... "
Upravil dufino dne 06.04.2013 11:26
BMW F800GS MOTTO: Diky me moto je svet zas o neco mensi http://www.offroa...
jezek napsal:
noooo, nevěřím, ale třeba by to byl zajímavější příběh, než povídání o cestě..
ale...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
dufino napsal:
"AK TO TEDA VYZERA ZE JA IDEM... ako sa dostanem do 8.4 na Líbijske hranice to naozaj netuším.. ale o tom to asi je... "
to bude něco o přípravě, ne? A jak se to řeší když se ti stane něco takového na druhé straně zemegule?
Tak třeba je to zkouška ,,zhůry" a pak to půjde jako po másle
dufino napsal:
to bude něco o přípravě, ne? A jak se to řeší když se ti stane něco takového na druhé straně zemegule?
Tak třeba je to zkouška ,,zhůry" a pak to půjde jako po másle
Hm něco na tom bude
Upravil VojtechPolicky dne 06.04.2013 11:52
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
není to o Libyi, Katarína dostala před týdnem poslední vízum a to pouze tranzitní vízum přes Tunis, 5ti denní a musela stihnout trajekt do Tunisu 4.4.. Nemohla bohužel čekat, až sleze ten bílý humus z cest a potom si v klídku vyrazit.