motif napsal:
Ahoj... Po dlouhr odmlce jsem zpet na tomhle vybornym foru.. Nezlobte se na me, ale uz jsem oranzovej.. Jen takovy rejpnuti.. Nechapu ze jsem tuhle zmenu neudelal uz driv ;-)))... Koukal jsem na forum lc8.cz a tam je to tak mrtvy.. Tak pokud nedostanu ban za uprk k jine znacce, budu chodit sem.. Jste dobra parta!! Hodne stastnych kilaku!!
Dani: není, to je bugina Dušana Randýska po Intercontinental Rally, kde skončil pro poruchu motoru na hranicích Mauritánie. Dělal jsem mu tam navigace, tak jsem si to vyfotil když to vyzvedával po návratu techniky a vezl domů a vracel mi půjčené věci.
Ja se recickaru nezaleknu... 90% lidi co to kritizujou o te motorce vedi jen to co si prectou a slysi z okoli (jedna pani povidala) a pokud mel nekdl z deseti procent poruchu, tak to byl vadny kus ;-))))
BMW1200LC GS ADVENTURE
EX>>AJPPR7
EX>>KTM1190ADV
EX>>KTM990 Adventure
EX>>BMW1150 GS Adventure
motif napsal:
Ja se recickaru nezaleknu... 90% lidi co to kritizujou o te motorce vedi jen to co si prectou a slysi z okoli (jedna pani povidala) a pokud mel nekdl z deseti procent poruchu, tak to byl vadny kus ;-))))
Modří vědí :-) , držím palce a fandím tvým iluzím :-)
doplňky Touratech, diagnostika a servis moto BMW,KTM, a jakékoliv dle dohody ...
brtnik napsal:
Jsem na tom stejne, jen jsem si to v podpisu zrusil, abych tady moc neprovokoval napr. Vevise
Gratulace, uvidis, ze budes spokojenej, nejaky mouchy sice taky ma a v necem je dokonce horsi nez GS,ale jako celek je stejne lepsi
Tak já bych ji chtěl také,dokonce jsem si změnil nick....jenže na ni nemám ....asi bych musel založit vlákno"a la Krtek"ale jak to sleduju tak se mu to také moc nedaří
brtnik napsal:
Jsem na tom stejne, jen jsem si to v podpisu zrusil, abych tady moc neprovokoval napr. Vevise
Gratulace, uvidis, ze budes spokojenej, nejaky mouchy sice taky ma a v necem je dokonce horsi nez GS,ale jako celek je stejne lepsi
Tak já bych ji chtěl také,dokonce jsem si změnil nick....jenže na ni nemám ....asi bych musel založit vlákno"a la Krtek"ale jak to sleduju tak se mu to také moc nedaří
Jestli to vlákno založíš, máš u mě 50Kč.
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Tak Vas potesim... Vytekla mi vidlice ;-)))... To je ale klumpr, co??? ,-)))... Hele dnes jsem potkal u Rican snad 200 ruznych moto BMW a pak v Hostiku zlutou 1150.. Predstavte si, ze me nikdo nepozdravil.. To jste takovy nadsenci znacky, ze ktm nepozdravite??? Zdravim i babety, ze me nepozdravi babetar ok, ale toto :-)))))
Upravil motif dne 14.04.2013 05:25
BMW1200LC GS ADVENTURE
EX>>AJPPR7
EX>>KTM1190ADV
EX>>KTM990 Adventure
EX>>BMW1150 GS Adventure
Asi každej sám za sebe. Já nezdravím motorku, ale toho, kdo na ní sedí. Pokud někdo "z principu" ne, je to jeho věc.
Ohledně závad - obojí je stroj a kdyby se to občas nepokazilo, Milan by byl bez práce . Když jsem zůstal "ve štychu" já, projelo kolem 20 baworáků a zastavila KTM. Je fakt, že to nebyla žádná pustina, ale je to zase jenom o lidech.
Nicméně to "štengrování" s KTM mě baví .
Upravil pavlik5 dne 14.04.2013 06:22
motif napsal:
Tak Vas potesim... Vytekla mi vidlice ;-)))... To je ale klumpr, co??? ,-)))... Hele dnes jsem potkal u Rican snad 200 ruznych moto BMW a pak v Hostiku zlutou 1150.. Predstavte si, ze me nikdo nepozdravil.. To jste takovy nadsenci znacky, ze ktm nepozdravite??? Zdravim i babety, ze me nepozdravi babetar ok, ale toto :-)))))
Ono,když jedeš v koloně,hlídáš si toho před sebou,za sebou a vedle sebe,tak se zdravit moc nedalo,koukal si hlavně na to,abysi to do někoho nenapálil,jinak samo zdravim všechny,tebe si i pamatuju,že tam oranžáda jela
oranžová dvanáctka
Jj.. Postuchovani je dobry... No ja pozdravil prvnich par pac se mi potom odhalila ta kolona a usoudil jsem ze to nema cenu... ;-)))
BMW1200LC GS ADVENTURE
EX>>AJPPR7
EX>>KTM1190ADV
EX>>KTM990 Adventure
EX>>BMW1150 GS Adventure