servisak napsal:
proč myslíš že jí ještě nemá doma? oni ji vzali na ROAD SHOW
mam ji zatim v inveltu...
mimojine nevidim zadny duvod, proc ji tahat domu dokud nemuzu odjet po ose. Jeste ani neprisly padaky pokud vim atd + tenhle tyden dotahnu papirovani. Vzhledem k pocasi neni kam spechat a mne to uprimne organizacne, financne atd vyhovuje.
To jako nejedeš na Radarku,jo?Přijeď s tou převrtanou osmistovkou a nedělej Zagorku!
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
zdravím, jelikož počasí moc nedopřává, tak bych taky místo radarky radši zvolil něco bližšího a jelikož mam milovice za rohem, narozdíl od radarky, tak se tam asi pojedu podivat.. Vy se teda budete srážet někde u tý bolky? Rád bych se k někomu přifařil když už bych tam jel.
A druhá věc, tam je nějaký vlezný nebo je to přístupno komukoliv a hlavně kde přesně to je? Na tu rezervaci mi nějak nechtěl zafungovat odkaz..
Do it my way...
Brko napsal:
zdravím, jelikož počasí moc nedopřává, tak bych taky místo radarky radši zvolil něco bližšího a jelikož mam milovice za rohem, narozdíl od radarky, tak se tam asi pojedu podivat.. Vy se teda budete srážet někde u tý bolky? Rád bych se k někomu přifařil když už bych tam jel.
A druhá věc, tam je nějaký vlezný nebo je to přístupno komukoliv a hlavně kde přesně to je? Na tu rezervaci mi nějak nechtěl zafungovat odkaz..
Můžeš se přifařit když tak k nám, pojedem z jižních čech pokud bude počasí
Upravil fero dne 09.04.2013 19:08
Brko napsal:
Stodůlky.Jeremiášova ul,nelze přehlídnout,nevím odkuď bysi jel?
Já na 99% jedu,Feroj se snad přidá
oranžová dvanáctka
Brko napsal:
Stodůlky.Jeremiášova ul,nelze přehlídnout,nevím odkuď bysi jel?
Já na 99% jedu,Feroj se snad přidá
servisak napsal:
proč myslíš že jí ještě nemá doma? oni ji vzali na ROAD SHOW
mam ji zatim v inveltu...
mimojine nevidim zadny duvod, proc ji tahat domu dokud nemuzu odjet po ose. Jeste ani neprisly padaky pokud vim atd + tenhle tyden dotahnu papirovani. Vzhledem k pocasi neni kam spechat a mne to uprimne organizacne, financne atd vyhovuje.
To jako nejedeš na Radarku,jo?Přijeď s tou převrtanou osmistovkou a nedělej Zagorku!
ja bych dorazil rad, ale je zasoleno, Hix ma tedy rolety stazeny zatim :/
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
No tak do stodůlek fakt ne e, Kdybych jel do prahy, tak se mrknu i na začátek tý výstavy.. ale nechce se mi tam a zase zpět, jsem z Nymburka ale dík za pozvání teda když už tak bych se nechal nabrat někde v okolí to jo, či bych vám jel naproti..
Do it my way...
Bob napsal:
Jarda,Pavel,Pedr,Kašák přijedete v sobotu?
Což o to,přijel bych rád, musíme však zasít řepu. Zima byla dlouhá, agrotechnický termíny jsou nelítostný. Ale přeju všem, kdo konečně mohou vyrazit po tom nekonečným motopůstu, radostnej začátek skvělý a dlouhý sezóny a vždy šťastnej návrat z cest.
Bobe zněma... U 4 balvanů nebudu..musím ráno do Prahy. Návrat po obědě, kolem 13 bych chtěl dorazit do Milovic pozdravit pivní geesáky
všude dobře.....doma GSA
mozna se cestou stavim autem...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2