Eman_ napsal:
Stat se muze všechno,servis,ktery bezi par mesicu bude mit mouchy jeste dlouho a to nejen proto,ze tam pracuji lidi co bmw videli pomalu jen z rychliku a praxi mají leda v opirani o ponk.....vzdyt krom majitele a klempire je tam servisak skoro nejstarsi......AuTec-Invelt tem trvalo vybudovani servisu na urovni nekolik petiletek a proto sveruji moto servisu v nemecku a nemam nejmensi problem.....
Ne nadarmo ve znackovem servisu chteji praxi pet let i kdyz je praxe a praxe.....Mit praxi pet let v audi Exner je jako mesic pracovat u charouze.....kdyz neni prace,tak neni praxe a to muzete mit v zapoctaku kolik let chcete.....
Jinak v nedeli jsem daval na moto (vodnik) jednomu znamemu chlapci zadni blatnicek co mám na zlutakovi cerstve namontovanej.....drzi na tom brzdici a k blatnicku jsou jine srouby,ty puvodni mám doma v dilne,ale vsadim se,ze poptavajici by je od nejakeho BLBa nechtel......(Nabizi se me jedno rceni- nikdy nevis,koho budes potrebovat....)
Eman_ napsal:
Stat se muze všechno,servis,ktery bezi par mesicu bude mit mouchy jeste dlouho a to nejen proto,ze tam pracuji lidi co bmw videli pomalu jen z rychliku a praxi mají leda v opirani o ponk.....vzdyt krom majitele a klempire je tam servisak skoro nejstarsi......AuTec-Invelt tem trvalo vybudovani servisu na urovni nekolik petiletek a proto sveruji moto servisu v nemecku a nemam nejmensi problem.....
Ne nadarmo ve znackovem servisu chteji praxi pet let i kdyz je praxe a praxe.....Mit praxi pet let v audi Exner je jako mesic pracovat u charouze.....kdyz neni prace,tak neni praxe a to muzete mit v zapoctaku kolik let chcete.....
Jinak v nedeli jsem daval na moto (vodnik) jednomu znamemu chlapci zadni blatnicek co mám na zlutakovi cerstve namontovanej.....drzi na tom brzdici a k blatnicku jsou jine srouby,ty puvodni mám doma v dilne,ale vsadim se,ze poptavajici by je od nejakeho BLBa nechtel......(Nabizi se me jedno rceni- nikdy nevis,koho budes potrebovat....)
Už v pohodě Emane_
zajel jsem do Touratechu a tam šroub měli a ihned namontovali
Eman_ napsal:
Už v pohodě Emane_
zajel jsem do Touratechu a tam šroub měli a ihned namontovali
2 Progranit and spol.: Nechápu, co se divíš. Předhánět se a hádat se, kdo bude mít první kus. Tím jste se tady bavili pár týdnů zpátky. To byla ta největší blbost koupit si něco, co není odladěný. To si může dovolit jen ten, kdo na to má nervy a to jak vidno nejsi. Nemyslím si, že by Invelt, Žlábek a jiní jednali jinak. Náběh něčeho nového je vždy problém. Spíš jsi snesl negativní kritiku tam, kam nepatří. Nepatří do Stratosu, ale patří přímo do BMW.
xHackerM napsal:
2 Progranit and spol.: Nechápu, co se divíš. Předhánět se a hádat se, kdo bude mít první kus. Tím jste se tady bavili pár týdnů zpátky. To byla ta největší blbost koupit si něco, co není odladěný. To si může dovolit jen ten, kdo na to má nervy a to jak vidno nejsi. Nemyslím si, že by Invelt, Žlábek a jiní jednali jinak. Náběh něčeho nového je vždy problém. Spíš jsi snesl negativní kritiku tam, kam nepatří. Nepatří do Stratosu, ale patří přímo do BMW.
Toť můj názor.
Respektuji.
AQLe je to na Stratos za přístup.
To opakovaně zdůrazňuji.
Chápu že nejsou díly ale urgovat aby jsi se dozvěděl....
xHackerm, jedna vec je vychytávanie múch a druhá prístup servisu. A ten prístup teda ... až raz odhadnem klientovi čas na opravu a nedodržim apsoň ráčim ho o tom informovať a nie aby ma on naháňal, to bude asi ten rozdiel medzi byť profesionál a tváriť sa ako profesionál.
A neviem teda ale takými drobnosťami ako skrutky, zátky...tým by mohol servis disponovať v zásobe a nie každú kravinku objednávať z nemecka.
nemůžu úplně souhlasit.. kdybys viděl těch šroubů co je tak bys to nikdy nemohl napsat.. a navíc, pokud je to v DE skladem, je to tu do druhého dne.. Pokud to skladem není, je to holt smůůůla.. to pak můžeš držet skladem všechny podložky, pak matky, brzdové kotouče, destičky, filtry, skla, dadice a všechno ostatní co se mění a máš skladové zásoby za miliardu CZK.. My držíme skladem věci za cca 1,5 mil a že by toho bylo nějak závratně moc to se říct nedá..
spíš bych také viděl problém v přístupu.. Bohužel tento problém je rozšířen především u lidí v "zaměstnaneckém" poměru kde není zásadní vliv jeho chování na výplatní pásku.. živnostníci, majitelé firem, atd.. většinou tímto syndromem netrpí..
Upravil jezek dne 12.04.2013 16:38
Ježku, nehovorím, že musia mať celú motorku v dieloch ani komplet spojovací materiál, niektoré veci sa za celý "život" motocykla nedemontujú.
Ale zas nemať ani spojovací materál k častiam na ktoré sa sahá pri servise (tie skrutky na brzdičoch, na šusplechu, na kolesá a pod...) pre aktualne predávane modely by zas už mohli mať, ale toť len môj názor.
Nedávno sa tu niekto pýtal na podložku pod olejovú zátku...ale keď si mením oleje svojpomocne, tak mám po ruke celú sadu tesniacich krúžkov.
Me to prijde jako bezny jev, ktery se proste stat muze i v sebe lepsim servisu. Myslim, ze kdybys jim rekl, ze se ti tento pristup nelibi a chces nejakou kompenzaci, tak by ti jiste vysli vstric. Otazka je, jestli na to ted budou mit naladu, pote, co je takhle natres... Kdyz se na to podivas v pondeli, tak si uvedomis, ze jde o malickost, ktera jde vyresit.
Nicmene mas na nastvani se pravo, otazka je jestli ti to nejak pomuze, jestli je to konstruktivni, a to pro obe strany...
Sam jsem se x krat takto rozohnil, ale neni umeni si nastavat, spis je umeni to vyresit. Takze hodne stesti s novym GS
BMW R1150GS MY02
JohnyT napsal:
Me to prijde jako bezny jev, ktery se proste stat muze i v sebe lepsim servisu. Myslim, ze kdybys jim rekl, ze se ti tento pristup nelibi a chces nejakou kompenzaci, tak by ti jiste vysli vstric. Otazka je, jestli na to ted budou mit naladu, pote, co je takhle natres... Kdyz se na to podivas v pondeli, tak si uvedomis, ze jde o malickost, ktera jde vyresit.
Nicmene mas na nastvani se pravo, otazka je jestli ti to nejak pomuze, jestli je to konstruktivni, a to pro obe strany...
Sam jsem se x krat takto rozohnil, ale neni umeni si nastavat, spis je umeni to vyresit. Takze hodne stesti s novym GS
Upřímně jim na kompenzace kašlu.
Řekl jsem jim to ve středu když my to volali co se stalo, jak si to dal představuji.
Ve čtvrtek jsem se dověděl ze tam není technik který motorku přebíral, to jsem věděl protože my to řekl ze ve čtvrtek tam nebude. Ale pry to se mnou vyřeší kolega. Ten my teda řekl ze podložka přišla a čidlo přijde v Patek, šroub ze vemou z jiné Moto. Jestli jim pry odsouhlasim pisemne ze je použity. Nebyl problém.
Dnes tam byl ten co motorku přejímal, řekl ze nemá ani podložku, šroub bude za týden a čidlo za 14 dnu. To jsem neakceptovali a chtěl aby my zavolal někdo kompetentní kdo muže rozhodnout,protože chápu ze přejímání technik takovou pravomoc logicky nemá. Ozval se my po pul hodině ze nemá co nabídnout z jiné Moto to zakázali vzít a ze za 14 dni.
Takže jsem si Moto vyzvedl a upozornil je až si přečtou Forum.
A to uz ani neřeším ze když jsem si objednal a koupil komplet nové kola která my sestavovali tak ze tam nedali podložku ze si ji mám vyndat ze starých. Kvůli této podlozce za 15 korun a moji neznalosti, protože jsem nevěděl ze tam byt ma to vzniklo. Bohužel jsem chybně předpokládal ze komplet je vse. U Stratosu není.
Teď jsem teprve šťastnej, že mám 1100GS. Holt na to, abych byl průzkumník jsem posera a nemám na to ani prašule. Přžeji hodně zdaru a hlavně pohodu za řídítky.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
2 progranit : pokud chceš a požaduješ preciznost u jiných, měl bys sis alespoň zopakovat pravopis, tuším z 5. třídy.. to jen na okraj.. ty OPAKUJÍCÍ SE hrubky jsou do nebe volající...
Upravil bluesbery dne 14.04.2013 00:03
bluesbery napsal:
2 progranit : pokud chceš a požaduješ preciznost u jiných, měl bys sis alespoň zopakovat pravopis, tuším z 5. třídy.. to jen na okraj.. ty OPAKUJÍCÍ SE hrubky jsou do nebe volající...
Omlouvám se nikdy jsem nebyl výtečný češtinář
Ale něco piši na iPad a ten rád přepisuje.
Upravil progranit dne 14.04.2013 07:36