čau, hele neresetovali se vám při tomdle problému taky hodiny? Mě to minulý týden chcíplo když jsem odjel od benzinky, resetovali se hodiny(tak jsem si myslel, že je to jen baterka, jako nedávno, ale ono nee), nechtělo mi to držet, ale asi minutu jsem to nechal odstát a od tý doby zas jezdim, až dneska ráno na křižovatce mi to vynechalo.
Přemejšlim, jestli to mam taky rozdělat na ty sondy nebo to nechat být.. pročítal jsem dneska část toho vlákna chcípání otáčky, ale je to dost dlouhý, tak snad si zítra udělam čas a dočtu to celé.
A s tím se taky nabízí otázka, nebydlí někdo z vás machrů poblíž Nymburka, abych věděl, za kym jít v případě nejvyšší nouze?
Do it my way...
Překalibruj plyn a uvidíš, ono někdy jak vynadáš tu baterku... a nebo startuješ s přidaným plynem.. tka je potřeba to překalibrovat. a uvidiíš
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
To udělam, než ráno vyjedu..Hlavně tu baterku jsem nevyndal, ale jak mi to chcíplo a nechtělo nastartovat, tak jsem si pak všiml, že mam na hodinách 0:00... ale i dle těch zvuků a toho jak to strašně začlo vibrovat mam nějaký záchvěv stachu hlavně to má 20K najeto jen se mnou a vůhví co bylo předtim, takže prevenčka před jízdou za hranice by byla potřeba.
Do it my way...
Tak dneska jsem jel z práce a dělala pekelný zvuky, ani na řetěz bych to netypoval, ale ještě jsem neměl možnost to odzkoušet. Něco mi mlátilo jakoby vepředu u motoru když jsem se rozjížděl, dycky když mám už volnej řetěz, tak to párkrát praští, ale todle bylo jinčí.. no snad nic vážnýho, někdy od příštího týdne to budu asi richtovat tak to bude snad OK. Stále ale platí, pokud existuje někdo kdo tomu rozumí v okolí NBK, tak sem s kontaktem
Do it my way...