Bubák:ne nejspíš,ale určitě opisujou z toho homologaci to e....xy mimochodem byl jsem u Maiera pro 1200 GSA pamatuje si tě,jak je ten svět malej dobře jsme pokecali,dělal jsem školu v Mariánkách a on tam vyhrál MS na dlouhé ploché dráze.
Fidelo--Kastrol: Nechci se Tě dotknout, ale jak můžeš koupit motorku bez výrobního štítku? By mě zajímalo, co máš napsáno ve smlouvě. A toho kdo Ti ji prodal bych taky rád viděl, protože je to od něj kumšt, prodat motorku bez štítku. Nebo jsi k ní přišel jinak? Ztráta štítku je samozřejmě věc jiná, ale podle toho co píšeš jsi ten štítek na téhle motorce nikdy neviděl, což promiň, ale pro mě je dost nepochopitelná věc.
Bob napsal:
Bubák:ne nejspíš,ale určitě opisujou z toho homologaci to e....xy mimochodem byl jsem u Maiera pro 1200 GSA pamatuje si tě,jak je ten svět malej dobře jsme pokecali,dělal jsem školu v Mariánkách a on tam vyhrál MS na dlouhé ploché dráze.
... ja vim, Karl je super typek - musim se tam zase stavit. Jenze co ted ziju obracene (bydlim v CR a do Muenchenu dojizdim), tak tam nejsem tak casto, jako kdy zjsme tam bydlel. ..taky jsem mu tam par znamych dotahl pro motorku...
EDIT.. ale uz Ti do zeli neslapu. Nemam na to cas (nic jsem z toho nikdy nemel - krome pratelstvi s Karlem Maierem) a na nasledne dohady o hovne u Maiera s nekterjema nasema "prototypama" ani nervy.
Upravil Bubak dne 16.04.2013 10:10
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
hele motorku má odemne a abych řekl pravdu nevěděl jsem že ten štítek tam není ..ale když jsem ji dovezl ze švajcu nebyl problém ji příhlásit,evidenčka v pohodě jsem první majitel v čr..takže jen matně si pamatuji že tam by,motorka nebyla bouraná...takže asi tak..a je po technické a taky nebyl problém..je do 2014...tak jsem ji někde stratil pravděpodobně..a za výdaje navíc s těmito problémy jsem se omluvil a samozřejmě náhrada škody za vydáje navíc bude..i když ji kopil levně
a pro upřesnění měl jsem ji dlouho a byla i na technické a nikdy nebyly poroblémy???,
Upravil czunik dne 16.04.2013 09:30
http://czunici.ra...
mao napsal:
Fidelo--Kastrol: Nechci se Tě dotknout, ale jak můžeš koupit motorku bez výrobního štítku? By mě zajímalo, co máš napsáno ve smlouvě. A toho kdo Ti ji prodal bych taky rád viděl, protože je to od něj kumšt, prodat motorku bez štítku. Nebo jsi k ní přišel jinak? Ztráta štítku je samozřejmě věc jiná, ale podle toho co píšeš jsi ten štítek na téhle motorce nikdy neviděl, což promiň, ale pro mě je dost nepochopitelná věc.
win a čislo rámu je vše na svém místě....tak jak má být..a to je nejdůležitější...a ve smlouvě má vše jak má být a případné nedostatky jsem schopen ihned řešit..jako že jsem o tomto nevěděl a v BMW taky tohle neřeší ...důležitý je win a motor....
http://czunici.ra...
mao napsal:
win a čislo rámu je vše na svém místě....tak jak má být..a to je nejdůležitější...a ve smlouvě má vše jak má být a případné nedostatky jsem schopen ihned řešit..jako že jsem o tomto nevěděl a v BMW taky tohle neřeší ...důležitý je win a motor....
Tak už jí tam mám nalepenou a na STK měli také radost...tudíž bych chtěl touto cestou vám všem poděkovat za diskuzi ale hlavně Ježkovi který vše zařídil a zhruba za týden od data objednání štítek dorazil z Mnichova až na jih Moravy...... ááávééé Ježek Halelujaaaaaa
Mam 2011gs z USA , štítek tam taky nemám , ten plech tam je ale bez štítku . Moto jsem kupoval novou. Před 3 týdny jsem byl na dovozní stk , napsal to jako závadu ale dá se to řešit udělením výjimky z ministerstva .Maji na to 30 dni ti úředníci , porad ještě čekám . Nicméně jsem rad ze se štítek dá sehnat ,určitě si ho seženu a dam ho tam .Diky za informace
můžete mi prosím pomoct a oměřit velikost štítku na R1200GS?
Kámoš to chce nechat udělat, ale neví přesný rozměr, odhaduji to dle katalogu na 60 x 32 mm, ale může to být i jinak. Díky, Honza
yjedli přiložený následující obrázek:
A jen se zeptam: co vede kámoše k padělání identifikatoru motorky a zbytecnymu se vystavovani problémů pri ceste nekam za hranice? Nebo myslis ze ho vyrobi i s ochrannyma znakama? Origo jde koupit a neni drahej
Ahoj, nevím, proč to chce nechat dělat, něco na tom měnil a asi to poškodil. Já jsem to dělal kdysi kvůli STK, kde jim vadilo, že je štítek částečně odřený od kabeláže a prý ne 100 % čitelný, sami mě poslali do reklamky, ať si to nechám vytisknout. Vytisknul jsem to a od té doby vše ok. Kde se to dá koupit? Neviděl jsem na tom žádné ochranné známky....ale možná jsem to neprohlížel detailně.
bmwgsa napsal:
A jen se zeptam: co vede kámoše k padělání identifikatoru motorky a zbytecnymu se vystavovani problémů pri ceste nekam za hranice? Nebo myslis ze ho vyrobi i s ochrannyma znakama? Origo jde koupit a neni drahej
V BMW to stojí ccá do 600,-??? Takže nechápu proč se zabívat falzem. Onen štítek není jen nálepka, spadá do soustavy identifikátorů motorového vozidla. Takže má své náležitosti.
Každopádně to na důvěryhodnosti nepřidá, když se zjistí poškození, falza či absence štítku. Lítám pomalu a nízko..
Presne.. original stitek stojí 535,- Kc. A vis kolik dostanes odmenu od nemeckyho policajta za falesnej stitek? tohle proste nepochopim.. vyrabi kamarad i technicky prukazy?
Já bych to zase tak nedramatizoval... je to blbá samolepka. (která je mimochodem na podsedlovce, takže nic, co by se nesmělo měnit a muselo se kvůli tomu na úřady, jako např. v případě motoru)
Když tam nehodlá měnit žádný údaje a udělat jen čistě kopii, tak to jednak nikdo nepozná a druhak to ničemu objektivně nemůže vadit.
Něco jinýho by bylo měnit údaje na štítku nebo přelepovat na jinou moto.
Kdyby to byla tak podstatná věc, tak bude z kovu, jako VIN na předním rámu nebo č. motoru vyražený na bloku a ne z papíru na podsedlovce.
Problém asi není v penězích, ale může být v tom, když nechceš měsíc čekat, až ti to v BMW vyřeší.
Pokud potřebuje technickou, tak tohle bych bral jako DOČASNÝ řešení taky.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA