toto k těm motorkám bohužel patří, ale krásný na tom je, jak se to díky kamarádům stejného vrhu a ochotným lidem dá řešit...přeji vám kluci do Maroka už jen radosti a ne starosti
všude dobře.....doma GSA
jencekgs napsal:
Jirko, to je rychlost skoro jako na Dakaru. Tonda dal určitě super návod, tak to zvládnete.
Tak snad tam nejezdí autobusy na čas jako u nás vlaky.
Jen by mě zajímalo, zda by byl někdo ochotný i v civilizovanější evropské zemi, něco koupit a poslat autobusem. Prostě klobouk dolů před těmito Maročany
čím jsou lidé chudší, tím jsou vstřícnější a ochotnější. To je moje zkušenost a opravdu jsou tu skvělí. Konkrétně to ložisko tu stojí 1100DH, což je přes 2600Kč a i policie tu pomáhá.
jencekgs napsal:
Jirko, to je rychlost skoro jako na Dakaru. Tonda dal určitě super návod, tak to zvládnete.
Tak snad tam nejezdí autobusy na čas jako u nás vlaky.
Jen by mě zajímalo, zda by byl někdo ochotný i v civilizovanější evropské zemi, něco koupit a poslat autobusem. Prostě klobouk dolů před těmito Maročany
Mě takto posílal věci Ježek
Over than 250k km on BMW GS bikes
Tak super. Jak to vydrželo přes noc, tak už to vydrží.
Tak si to užívejte už bez problémů. A tím že to dobře dopadlo, máš příhodu pro vnoučata
Příjde mi, že jste to vyřešili rychleji, jak kdyby se to stalo doma.
Vidíš, u nás by objednání ložiska trvalo týden a ještě by ses nemohl koukat servismanovi pod ruce :-))
Hlavně že to dobře dopadlo a stalo se to někde v civilizaci...
Tož si to tam užijte.
Když je vůle, cesta se najde
3X napsal:
ranní kontrola - vše drží, nic neteče, snad už nás nic jiného nepotká
cau.. prehlidl jsem vlakno.
predbezne GRATULUJI a DRZIM PALCE.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Mam podobny zazitek s Tirany s vysypanym starterem.(Upadle magnety).Jeden deda mi sehnal mechanika,ten si vzal starter,deda me zatim pozval na pivo a civabcici a mechanik asi za hodinu donesl opraveny starter.Ze tam neni orig.dil,ale ze to bude ok.Starter mi zajel i namontovat,vyzkousel to a stalo to 30eur.Ty si ten deda s mechanikem rozdelili.Od nenastartovani motorky v centru Tirany az do opraveni a odjezdu to trvalo cca.4 hodiny.Az doma jsem zjistil,ze tam mechanik dal stator z peugeota a prohodil uhliky aby to tocilo na spravnou stranu.Dodnes obdivuju,ze ho vubec napadlo zjistovat na jakou stranu to ma tocit a ze si s tim hned vedel rady.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!