toto k těm motorkám bohužel patří, ale krásný na tom je, jak se to díky kamarádům stejného vrhu a ochotným lidem dá řešit...přeji vám kluci do Maroka už jen radosti a ne starosti všude dobře.....doma GSA
jencekgs napsal:
Jirko, to je rychlost skoro jako na Dakaru. Tonda dal určitě super návod, tak to zvládnete.
Tak snad tam nejezdí autobusy na čas jako u nás vlaky.
Jen by mě zajímalo, zda by byl někdo ochotný i v civilizovanější evropské zemi, něco koupit a poslat autobusem. Prostě klobouk dolů před těmito Maročany
čím jsou lidé chudší, tím jsou vstřícnější a ochotnější. To je moje zkušenost a opravdu jsou tu skvělí. Konkrétně to ložisko tu stojí 1100DH, což je přes 2600Kč a i policie tu pomáhá.
jencekgs napsal:
Jirko, to je rychlost skoro jako na Dakaru. Tonda dal určitě super návod, tak to zvládnete.
Tak snad tam nejezdí autobusy na čas jako u nás vlaky.
Jen by mě zajímalo, zda by byl někdo ochotný i v civilizovanější evropské zemi, něco koupit a poslat autobusem. Prostě klobouk dolů před těmito Maročany
Mě takto posílal věci Ježek Certified off-road instructor
Co-Founder of FLYTORIDE.com
Official ambassador of Wunderlich
Tak super. Jak to vydrželo přes noc, tak už to vydrží.
Tak si to užívejte už bez problémů. A tím že to dobře dopadlo, máš příhodu pro vnoučata
Příjde mi, že jste to vyřešili rychleji, jak kdyby se to stalo doma.
Vidíš, u nás by objednání ložiska trvalo týden a ještě by ses nemohl koukat servismanovi pod ruce :-))
Hlavně že to dobře dopadlo a stalo se to někde v civilizaci...
Tož si to tam užijte.
Když je vůle, cesta se najde
3X napsal:
ranní kontrola - vše drží, nic neteče, snad už nás nic jiného nepotká
cau.. prehlidl jsem vlakno.
predbezne GRATULUJI a DRZIM PALCE.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Mam podobny zazitek s Tirany s vysypanym starterem.(Upadle magnety).Jeden deda mi sehnal mechanika,ten si vzal starter,deda me zatim pozval na pivo a civabcici a mechanik asi za hodinu donesl opraveny starter.Ze tam neni orig.dil,ale ze to bude ok.Starter mi zajel i namontovat,vyzkousel to a stalo to 30eur.Ty si ten deda s mechanikem rozdelili.Od nenastartovani motorky v centru Tirany az do opraveni a odjezdu to trvalo cca.4 hodiny.Az doma jsem zjistil,ze tam mechanik dal stator z peugeota a prohodil uhliky aby to tocilo na spravnou stranu.Dodnes obdivuju,ze ho vubec napadlo zjistovat na jakou stranu to ma tocit a ze si s tim hned vedel rady.Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!