bystricke napsal:
slyším to na ně ze všech stran,přesto jsem od nich koupil již třetí motorku a jsem spokojen,věděl jsem že kupuju starší motorku,tak počítám stím že se může něco vys.at,nebo na mě předchozí majitel něco nachystal,jezdíme stím po lese a pak to prodáváme do bazaru jako silničku,co si budem vykládat
98% motorek v bazarech je dotažených bazaristou ze zahraničí, kde je většinou zajímá cena než stav (to se netýká Boba nebo Pariho). Asi jsi měl bystřo štěstí na kus nebo si umíš motorku pořádně prohlídnout a poznáš, jestli je bouraná nebo ne. Zbytek je na diagnostice.
Věc je, že pokud člověk není v absolutní tísni a je si svojí motkou jistý, prodá si ji sám.
Pokud ví, že to není zrovna 2x OK, odveze ji do takovéto instituce, kde si s tím tamní kluci už "poradí." Funguje to stejně jako AAA. Vykoupit min o 30% levněji než je cena na trhu, trochu to poladit ve smyslu z h.... uplést bič a pryč s tím.
Proto je potřeba být 3x obezřetný. Ale i tam se najdou občas dobré kousky i když to není časté. Ale kupující se už samo dobré ceny nedočká. Vím o KTM LC8 s cca 3000 km, kterou tam nechal majitel stát za 140 tis. Hodnota byla kolem 200. A známý přímo před tím bazarem odchytil kluka s XJckem v unikátním stavu, který ji tam chtěl nechat a rovnou ji od něho vzal.
..souhlas. Byl jsem tak asi 3x a koupil jsen tam jen nejake obleceneni, vybaveni a mlade boty - to bylo v pohode a prodavac ochotny pohodar. Motorky tam ale nebrat. ..ale je to marny, je to marny, je to marny...
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure