Popi napsal:
....A pravda, je to dost práce trenéra...
Nevim, nevim, že by měli být obránci nedůrazní před vlastní brankou, jim asi trenér neříkal... a minimálně dva góly (třetí a čtvrtý) Švýcarů z ničeho jiného nebyly. ´
Popi napsal:
....A pravda, je to dost práce trenéra...
Nevim, nevim, že by měli být obránci nedůrazní před vlastní brankou, jim asi trenér neříkal... a minimálně dva góly (třetí a čtvrtý) Švýcarů z ničeho jiného nebyly. ´
Ale trenér musí ty kluky namotivovat tak, že pak i roztrhaj soupeři dresy, aby vyhráli...
Ale nebudeme se hádat, protože Milky Way hráli parádně.
F800GS
Já měl pocit, že Lojza nevidí, co je Hanzal za střevo...chlap jak hora a neudrží puk. Na co sáhnul to bylo špatně a on ho tam furt cpal ..z rohu za brankou se fakt gól dává blbě
všude dobře.....doma GSA
Co chceš - NEDÁŠ, DOSTANEŠ... Dvě minuty přesilovky ťukec před bránou, místo aby vystřelili...
nechcu si hrát na hokejového analytika, ale Záruba s Pospíšilem mi brali slova z pusy...
Né každá přesilovka se povede. Ale první gól jsme dali po dobře zahrané přesilovce...
Ne každá se povede, ale v zápase se švédama to byla ÚPLNĚ ta samá situace... a to měli šanci srovnat skóre...
A Salák tomu dá korunu takovým komentářem... http://www.sport....tml#hp-sezkačeR1100GS
Ještě bych neházel flintu do žita...
No a když budeme jednou zase pro změnu na MS bez medajle, tak vono se to taky nepo+brazilskej fotbalista (vlastním jménem Ricardo Izecson dos Santos Leite), co hraje za Real Madrid....? (ne, Sere se nejmenuje!)
Upravil Woodman dne 07.05.2013 12:47
Nevím, podle mě prohrát se švícary není ostuda. Už to dávno nění béčkový tým.
Myslím si, že Halojza není špatný trenér. Chtělo by to, aby měli kluci nasazení jako měl Hertl.
Osobně nepatřím do skupiny fanoušku, kteří kritizují když se nedaří.
Přišla mi hra, až na ten důraz celkem dobrá. Myslím, že se podívají na video a další zápas budou lítat zuby vzduchem.
Je to pro trenéra vždy otázka jestli vzít hráče z NHL nebo ne. Když to výjde je za hvězdu a když ne, je za de.ila. Bohužel nátura českého národa.
Chce to nechat na ledě trochu víc srdce a ono to půjde.
Splněný sen moje 1100GS
To sice jsou ale je to v podstatě náš národní a jediný sport ve kterém dokážeme něco udělat a nepostup ze skupiny je pro mě ostuda.
BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén
ja bych to neviděl tak tragicky, máme ve skupině ještě 4 zápasy a postup do čtvrtfinále ve vlastních rukou, takže zklamání může propuknout až po zápase s Norama
Samot