servisak napsal:
Vidis a u nas ve stratosu je to za 4500 bez dph
Příště ve 20 000 zkusím něco v Čechách a možna zrovna tebe ve stratosu. Tam už nikdy víc a jeste mi přišlo ze se tam s tím zrovna nijak neparou. Vyměnili mi v ramci zaruky něco u levýho valce tekl mi tam olej, nejakej napínak nebo co to tam pisou a koupil jsem si další 2 rok záruky. Jinak NEDOPORuCUJU
servisak napsal:
Příště ve 20 000 zkusím něco v Čechách a možna zrovna tebe ve stratosu. Tam už nikdy víc a jeste mi přišlo ze se tam s tím zrovna nijak neparou. Vyměnili mi v ramci zaruky něco u levýho valce tekl mi tam olej, nejakej napínak nebo co to tam pisou a koupil jsem si další 2 rok záruky. Jinak NEDOPORuCUJU
servisak napsal:
No a jaký Ti dali olej do motoru?
Pavlíku dali mi tam Castrol Power Racing 1 15W50
Nezajedem někam o víkendu. ??
Hele, aby jsi nebyl v šoku, po 20 bude dražší. Otázka, je kdo co dělá (i když je na to předpis) a Cartec mě teda taky překvapil, to je dost. Dejte to jinam, někomu kdo má razítko na servis a udělá to dobře.
Waltr napsal:
Hele, aby jsi nebyl v šoku, po 20 bude dražší. Otázka, je kdo co dělá (i když je na to předpis) a Cartec mě teda taky překvapil, to je dost. Dejte to jinam, někomu kdo má razítko na servis a udělá to dobře.
Mě spíš zaráží, že jsou u stejných km a stejného předpisu takový rozdíly v cenách
Waltr napsal:
Mě spíš zaráží, že jsou u stejných km a stejného předpisu takový rozdíly v cenách
normalni.
hele.. ja uz si to nepamatuju.. ale kdyz mam olej od 1000km, tak je dalsi kontrola az v 11, ne?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
servisak napsal:
Ano ano prvni v 1000 a pak kazdych 10 000 nebo 12 mesicu
dik.
uz se to blizi...
17 cm
feroj napsal:
Pia Motors je asi nejdražší servis na cely zeměkouli
v PYJA jsem byl s osmikilem a nebylo to nejak hrozny.
jinak dlouhodobe -- co jsme tak porovnavali -- mi vychazi dobre Invelt.
v nekterych momentech snad i levnejsi nebo cca stejne, nez Zlabek jsem mel ten pocit.
maji totiz TABULKOVOU DELKU UKONU.
17 cm
Waltr napsal:
Waltr napsal:
chce to se předem domluvit, co to bude stát...
Cenu mi sdělili predem, ja s ni souhlasil. Pote ji jeste navysili o 200 kc za odmastovac. Za me je to cena akceptovatelna. Dph si mohu odecist. Navic velmi ocenuji spravny profesionální a pratelsky přístup. Prijel jsem v 7 hod a za dve hodiny jsem odjizdel i s perfektne umytou motorkou. Pokud budu jezdit behem zaruky mimo autorizovany servis. Tak si myslim, ze pri budoucim prodeji motorky dostanu min penez. Kazdy budouci kupec oceni kvalitni a dolozitelnou servisni historii, kterou si muze u bmw overit. A navic v tech kozenych sedackach Cartecu se moc pekne pospavalo
BMW 1200 GS a ///M3
AldaGS1, nesouhlasím s tím ohledně prodeje, souhlasím se sedačkou a výhledem na určité zaměstnance. (kyně) a bohužel po pár posledních vyprávění mých zákazníků už nesouhlasím s ,, spravny profesionální a pratelsky přístup." Ale obecně s panem Vrkočem je dobrá komunikace.