Tak tohle mě potkalo po zimním nastartování a byl jsem z toho div živej. Bylo už šero a ten svod u motoru byl úplně rudej. Dojel jsem domu a druhý den to samý. Hladina chladící kapaliny v nádržce byla u min. Pak jsem měnil olej, bla bla, a taky chladící. Od té doby už ot nedělalo. Tak nevím, jestli tam byly nějaké usazeniny nebo ta kapalina změnila hustotu, fakt nevím. Byla to moje první zima s motkou, tak jsem zvědavej co to bude dělat příští zimu.
Aktuálně: BMW R1200GSA 2017
Ex: BMW F 650 GS 2004 Vidět a hlavně být viděn !
Tak a je tu ďalší problém bol som sa voziť a mam pocit že sa výrazne viacej hreje ako minulú sezónu. Úplne bežne mi zopne ventilátor, keď zastanem na križovatke a vonku bolo tak 20 stupňov C, vám to robí tiež? Minulí rok mi ho zoplo iba raz a to keď bolo 35 stupňov a chodil som po Viedni, križovatka stop, križovatka stop....
Menil, nalial som doplna do chladiča až kým netiekla voda z odvzdušňovacieho šróbu, do expanznej nádobky medzi rysky. Potom som sa šiel previezť asi 2 km prišiel som znovu som tam mal trochu vzduchu znovu som odvzdušnil. Poskladal som a prešiel som 150 km motorka celkom tepla, dal som na bočný stojan a vytiekla kvapalina asi tak pol deci neviem od kadial ale rýchlo som skúsil a bola pomerne studená (35 C) aj keď mohla byt od zeme.