ted nestiham odepisovat, ale dnesni vecer, BUDE DLOUHY
nech to plavat,mudrcovat z tepla svého pražského bytečku o zvyklostech v pakistánu je ubohé,jestli stím máš problém,obleč si lněné tepláky,sedni na moto a jeť protestovat do míst,kde se ti to jejich jednání nelíbí,tady jsi pro smích,ve slim zemích budeš mít zaručený úspěch
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Motovýrobky obsahující HALAL kůži vs. ty "bezpečné"
Přidané 20.05.2013 23:24
TomeTT, nedělej nám tady chutě... Taky jsme si dávali jídlo na ulici a bylo to fakt luxus... Kilo masa, rovnou semelou, namíchají bylinky, mňam...
TomVS přiložený následující obrázek:
Přidané 21.05.2013 00:01
TomVS napsal:
TomeTT, nedělej nám tady chutě... Taky jsme si dávali jídlo na ulici a bylo to fakt luxus... Kilo masa, rovnou semelou, namíchají bylinky, mňam...
hele sorry, ale aby se chlap vytahoval, jak se v muslimstanu cpal na ulici masem z RITUALNE porazeneho zvirete a jeste sem pastoval fotky.na tom je fakt kus uboheho.
je opravdu rozdil mezi timhle primitivem a tebou? ja myslim, ze jen minimalni. mozna, ze tenhle slim mel mnohem min sanci se dozedet, co je spravne a co ne.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Přidané 21.05.2013 00:04
bystricke napsal:
hicks napsal:
...
nech to plavat,mudrcovat z tepla svého pražského bytečku o zvyklostech v pakistánu je ubohé,jestli stím máš problém,obleč si lněné tepláky,sedni na moto a jeť protestovat do míst,kde se ti to jejich jednání nelíbí,tady jsi pro smích,ve slim zemích budeš mít zaručený úspěch
bystricke ja vim, ze tys na tom s premejslenim nikdy nebyl uplne dobre, ale tady se tak nejak resil prodej halal vyrobku na CESKEM uzemi, ne v pakostanu.
a mmch pokud bych si chtel uzit pakose, jedu do londyna... lutonu atd
17 cm
Přidané 21.05.2013 00:09
ripper napsal:
hicks napsal:
...
Myslim, ze tu nikoho nezajima co budes delat pri dlouhem veceru. Budea doma sam a vymyslet pytloviny...
klasika.. buran... 11ka... severni morava... nevadi mu tyrani zvirat... tam u vas se za tohle placate po zadech?
17 cm
Přidané 21.05.2013 00:11
hicks napsal:
TomVS napsal:
hele sorry, ale aby se chlap vytahoval, jak se v muslimstanu cpal na ulici masem z RITUALNE porazeneho zvirete a jeste sem pastoval fotky.na tom je fakt kus uboheho.
je opravdu rozdil mezi timhle primitivem a tebou? ja myslim, ze jen minimalni. mozna, ze tenhle slim mel mnohem min sanci se dozedet, co je spravne a co ne.
A podle ceho ty soudis co je spravne a co ne? Podle vyhlasky EU??? Cejtit to muze kazdej jinak...moc se mi nelibi ani ten "ritual" ani omraceni, ale nic mi neprijde nejak tragicke, nejde preci o nejake muceni.
Na kvalitu kuze to mit vliv asi nema zadnej, tak bezpecne budou oboje stejne..a mimiochodem, do toho seznamu budes muset pridat velkou cast motoprodukce, pac z pakistanu bere ted vetsina. Cena rozhoduje....
czunik napsal:
nechtěl jsem ale musím, nejsem zastance týraní zvířat..ale proč do toho š´tárat a srát se do zvyklostí kterým nerozumíme a chceme někoho předělávat k obrazu svému..co je nám cizí je naopak jim a zase opačně...a jen proto že někoho chceme předělávat jsou valky a terorizmus...(strašně zkrácený vyklad)..ale nechme jim tradice a my si nechme naše...stejně jako nám se nelíbí že unie nám zakazuje použivat pomazankové máslo,nebo rum...prostě jen jako příklad..nelíbí se nám to..a tady to bude podobné..i když se nám to nelíbí a ani mě ne...nepřísluší se nám hodnotit zvyklosti jiných pro nás nepochopitelných věcí...dokud nejde o život člověka jeho zotročování,měli bychom ctít zvyky...
pokud ti vadi zotrocovani homosapiensu, nechapu, proc ten samy princip neaplikujes na prokazatelne humusni halal?
17 cm
Přidané 21.05.2013 00:14
brtnik napsal:
A podle ceho ty soudis co je spravne a co ne? Podle vyhlasky EU??? Cejtit to muze kazdej jinak...moc se mi nelibi ani ten "ritual" ani omraceni, ale nic mi neprijde nejak tragicke, nejde preci o nejake muceni.
Na kvalitu kuze to mit vliv asi nema zadnej, tak bezpecne budou oboje stejne..a mimiochodem, do toho seznamu budes muset pridat velkou cast motoprodukce, pac z pakistanu bere ted vetsina. Cena rozhoduje....
bylo tu o tom vlakno, ktere jsem (z ohledu k nekterym) nechal skryt
ted z ipadu se rozepisovat nebudu, ale pro zacatek se muzes kouknout na to video s velbloudem. je po podriznuti i po 40ti vterinach (!!) stale pri vedomi.
ano, z techto duvodu je ve vetsine civilizovanych statu halal/kosher porazka nelegalni a ne ve vsech maji slimani a zide vyjimku.
17 cm
Přidané 21.05.2013 00:19
Medik napsal:
Já tak citlivej nejsem. Když si mám vybrat, zda odrat svojí kůži a nebo kůži umučeného , týraného, homosexuálního gender halal popraveného koťátka, ze kterého by byla vyrobena dostatečná ochrana mé maličkosti - naprosto bezostyšně volím mrtvé koťátko. Cizí kůže nebolí víme?
Musím konstatovat, že se nejen nám, ale i Hicksovi daří dobře. Co dobře, přímo výtečně, bo máme čas se zabývat hovadinama. Když člověk většinu času ztratí snahou přežít, neřeší ptákoviny.
Ta paralela se starým Římem je až bolestná.
Homodějové jsou v kurzu, barbaři se tlačí a plebs má své hry.
Mediku kdyz uz se tu ohanis Rimem, tak bys mel poradne
prave ta tvoje kapitulace pred nespravedlnosti je tim upadkem a tou paralelou s poslednimi roky Rima.
oni se (krome jineho) prestali chtit branit.
ja rikam -- vynutme si na slimech NASE pravidla. ty proti tomu jeste protestujes a pak arumentujes Rimem? sorry, to je uplne prevraceny vzhuru nohama.
Vis co se rika -- aby se humus prosadil, tak staci, aby frajer neudelal nic.
a to druhe tu presne predvadis
17 cm
Přidané 21.05.2013 00:31
hicks napsal:
bystricke napsal:
hicks napsal:
...
bystricke ja vim, ze tys na tom s premejslenim nikdy nebyl uplne dobre, ale tady se tak nejak resil prodej halal vyrobku na CESKEM uzemi, ne v pakostanu.
a mmch pokud bych si chtel uzit pakose, jedu do londyna... lutonu atd
ano máš pravdu,jsem natom špatně,proto se nezabývám chujovinama,měl bys to udělat taky
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Přidané 21.05.2013 07:08
Mno...asi mne nikdo nemuze podezirat,ze bych byl Hixovo kamos,kuzi na rukavicich taky neresim,navic ani nevim,jestli ji na Foxech,ve kterych jezdim,mam,ale docela mne prekvapuji nektere vase nazory,ze kterych bych si dovolil citovat z czunikovo prispevku: " dokud nejde o život člověka jeho zotročování,měli bychom ctít zvyky... "
K tomu bych dodal...az o zivot pujde,bude uz sakra pozde,mimochodem,oni cti nase zvyky a maji v ucte zivoty nevericich? Fascinujici,jak cesky clovek jde tupe,jak ovce,pod halal nuz na porazku a jeste ty ostatni,kteri nesouhlasi,zesmesnuje...
Pro mne napriklad skoncili jakekoliv vyrobky od Hame Babice,pro jejich umysl prodavat vyrobky z halal masa...asi je to nezruinuje,ale ja tohle podporovat nehodlam a nebudu,tot vse...