dufino napsal:
od jistych dob uz na silnicich nezavodim. Jen velmi zridka me moje zavodnicka duse nenecha, ale ihned se uklidnuju. Preci jen jezdim tak casto ze nejaky karambol tu muze cekat, takproc mu chodit naproti.
Vse rika tohle video:
Tak to Já taky ne, ale včera mi to prostě nedalo...když on se tak snažil...
Ono není jednoduché jet se silničkou na běžné silnici rychle. Složit silnici do ostrého poloměru prostě nejde. S GS, LC8 apod. je to mnohem jednodušší. Tak do 150 km/h na zatáčkovité a nedej Bože k tomu horší cestě nemá silnička šanci.
Jakmile se cesta otevře a poloměry zvětší je všechno naopak. Na okruhu dá silnička "cenduru" na 3 kolech kolo navíc.
Pro rychlé jezdění na cestě je cestovní enduro lepší náčiní než ostrá silnice, na kterých navíc umí málokdo jezdit. V DE už to pochopili a proto je tam GS nejvíce prodávanou motorkou. Ale zdá se mně, že už i u nás ta zmrzlinářská euforie opadá.
Upravil cibus dne 21.05.2013 10:12
.. chlapci a chlapi (dámy prominou) to se fakt cítíte tak poníženě když Vás někdo předjede ?
.. a naopak se Vám zvedne sebevědomí, hrdost či co , když někoho předjedete Vy ? ...
asi nemám závodnickýho ducha ,ale mě víc potěší "gesto poděkování" když se uhnu, nebo umožním předjet rychlejšímu a ten pak "poděkuje" ...
... párkrát mě už někdo zkoušel "vyštengrovat " k závodění ... ale neuspěl ... hold nemám potřebu se s někým porovnávat či léčit ego ...
(ch)stepan
chstepan napsal:
.. chlapci a chlapi (dámy prominou) to se fakt cítíte tak poníženě když Vás někdo předjede ?
.. a naopak se Vám zvedne sebevědomí, hrdost či co , když někoho předjedete Vy ? ...
asi nemám závodnickýho ducha ,ale mě víc potěší "gesto poděkování" když se uhnu, nebo umožním předjet rychlejšímu a ten pak "poděkuje" ...
... párkrát mě už někdo zkoušel "vyštengrovat " k závodění ... ale neuspěl ... hold nemám potřebu se s někým porovnávat či léčit ego ...
Ale o tom to vůbec neni...
Jen mě baví Ti, kteří mají např. GSXR 1000...nápis na zádech se jménem jako kdyby byl mistr motoGP, ale napálit to umí jen na rovině...rád mu potom srazím hřebínek, když si ho "dám" na R1150GSA se špuntama...
Taky jsem jel se skupinkou kamarádů na nových litrových zmrzlinách...každej mistr světa, ale pak jsem musel na benzínce na ně 5 min čekat...
Prostě občas mě to chytne no...jinak jezdím pomalu...
ps. oba bratři vlastní zmrzliny...
Upravil zetor dne 21.05.2013 10:25
chstepan napsal:
Jen mě baví Ti, kteří mají např. GSXR 1000...nápis na zádech se jménem jako kdyby byl mistr motoGP, ale napálit to umí jen na rovině...rád mu potom srazím hřebínek, když si ho "dám" na R1150GSA se špuntama...
Taky jsem jel se skupinkou kamarádů na nových litrových zmrzlinách...každej mistr světa, ale pak jsem musel na benzínce na ně 5 min čekat...
.. a o tom to právě je ... proč bych mu měl srážet hřebínek a dokazovat mu, že jsem lepší než on ... to že si o sobě ten borec myslí on že je mistr světa .. to je přeci jeho věc a mě to nechává chladným ... ( teda do té chvíle, než se na mě vyřítí ze zatáčky v protisměru - protože byl dlouhej a bojí se to víc položit - osobní nemilá víkendová příhoda - naštěstí strážní andělé nás obou byli ve službě, takže jsme se minuli bez ztráty kytičky )
(ch)stepan
chstepan napsal:
Prostě občas mě to chytne no...jinak jezdím pomalu...
Presne tak! Nejde o to predjet a bit se v hrud. Jde jen o tu radost predjet toho, kdo si to "zaslouzi".
V mym pripade.. pokud jede zoufalec na litrovy zmrzline, v zatackach vysedava jak nalitej a na zadech ma napsany svoje jmeno... a jeste k tomu zkousi machrovat v dubskych zatackach (tam moje alergie stoupa nejvic)... takovej si zaslouzi, aby mu nekdo ukazal, ze se ma radsi naucit jezdit, pokud mozno na okruhu a nemachrovat pred holkama kdyz umi kulovy.
Upravil Alda dne 21.05.2013 13:36
Neustálé poměřování je taková mužská vlastnost. Někdo to tak nemá, no problem.
Sport není o ničem jiném. Pořád mně přijde normálnější dát si s někým pár zatáček a pak o tom poklábosit, než někde v Africe střelit žirafu mezi oči.
Upravil cibus dne 21.05.2013 13:54
Já hrozně nerad prohrávám ve všem, ale že by mě napadlo někoho školit na cestě, to mě ani nenapadne. Dokonce, když mě na rovné cestě při 100km/h předjede hustej čoprista, tak se usměju a "letím" dál ponížen s úsměvem na rtech. Rád jezdím pomalu a nestydím se za to. Jednou jsem s úsměvem na rtech vyzval borce v galárdu na křižovatce. Na druhé jsem si pokývli navzájem, že nám to jede, ale nikdo nikoho neškolil a každý asi věděl své.
Splněný sen moje 1100GS
cibus napsal:
Sport není o ničem jiném. Pořád mně přijde normálnější dát si s někým pár zatáček a pak o tom poklábosit, než někde v Africe střelit žirafu mezi oči.
Poměřování a zápolení ve sportu i v běžném životě ano, ale vždycky s úctou k "soupeři". Ponižování do sportu (ani běžného života) nepatří a už vůbec nepatří do běžného provozu na silnici...
cibus napsal:
Poměřování a zápolení ve sportu i v běžném životě ano, ale vždycky s úctou k "soupeři". Ponižování do sportu (ani běžného života) nepatří a už vůbec nepatří do běžného provozu na silnici...
Mám to asi takhle. Když mě předjede hustokrutý střelec, tak se mu pověsím na paty a kousek se za ním vezu (v rámci možností). Pak ho nechám a jedu si dál svým tempem. On má pocit, že je nejlepší a já si říkám - stačil jsem mu, ještě mi to trochu jde.
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
dneska 1,5 kreditu -- zadnej NeuKnin, je plnej sterku, zadny zatacky ALE:
- zretelne zavodici KTM motard -- nevim jestli 990 nebo 690 -- prihnal se ke mne na te 80ce jak Emil kdyz vidi zralou zenu :
- 1) ujel jsem mu v tahly zatacce nahoru od Agipky k Cukraku -- ciste akcelerace. Tusim 3,4 mozna 5.
- nasledne jsem ho nechal dojet, abych ho znovu ponizil na rovince -- taky, ze jo a o dost. Vic nez cca 180-190 mu to podle mne nejelo.
+
Husakovo ticho... bez pripravy... BMW3 cabrio... nejak mu to podezrele jelo -- metrous s dost peknou babou, takze jsem mel co delat. I na trojku.
V mnichove evidentne merej akceleraci s MENSIM jezdcem
Toto vlákno by se taky dalo pojmenovat:
Poměřujeme penisy s nečistými v zatáčkách i na rovince
Upravil stepan dne 21.05.2013 14:40