Bob napsal:
Michale dobré téma,rád vařím takže dneska domácí králík na grilu,roštěná z mladého býčka,karbanátek s láskou dělaný složení jehněčí,králík,hovězí jinak dobrou chuť všem
Teda Bobe, semizdá že tyhle tvoje zátiší vytisknu a vezmu ukázat MuDr Ladě P. No ta bude tedy čumět
já dneska klasika, po aqua parku v Kudowce (mimochodem kvalita - voda není chlorovaná, jen jemně slaná!) skvělý polský čerstvý smažený pstruh Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
VasekLpL napsal:
já dneska klasika, po aqua parku v Kudowce (mimochodem kvalita - voda není chlorovaná, jen jemně slaná!) skvělý polský čerstvý smažený pstruh
Je to Pstražné?Tam jsou ti pstruzi opravdu luxusní.Sám chytneš a necháš udělat.
Když je hlad,je i husa dobrá.
v menším rybníčku si sám můžeš chytat ryby, než ti připraví, co sis objednal, jíst se dá vevnitř či venku a celý (a nemalý) pstruh a hranolky či chléb stojí cca kilo, kilo dvacet, žranice neskutečná!
..nemam foto, ale moje velmi pomalu pecena kachna nadivana cibuli, cesnekem a cerstvym tymianem (6 hodin na 120 C) s br knedlema a kysanym zelim mela dnes doma take veliky uspech. Priste ten talir s osmi, zelim a zadni napravou z kaceny vyfotim nez to sezeru.
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure