...ne, je to každého věc co si koupí, nebo prodá, jen jsem se chtěl do Martina ( Topola) navézt, protože toho advenčra je škoda, byl pěkný a ještě navíc mně ho tenkrát vyfoukl o deset minut, to je ale život.
Kdybych měl hoši ve vašich letech vaše možnosti, tak bych se asi nikdy neoženil a neměl děti, protože bych se toulal světem na motorce a už teď vím, že bych udělal nejlépe, protože přicházejí většinou i chvíle rozchodu s drahou polovičkou a to většinou jdeme řádně oškubáni. Jsem asi trochu jiný, zkažený životem a jednáním lidí, proto jsem tak trochu sobec.
bmwivo napsal:
...ne, je to každého věc co si koupí, nebo prodá, jen jsem se chtěl do Martina ( Topola) navézt, protože toho advenčra je škoda, byl pěkný a ještě navíc mně ho tenkrát vyfoukl o deset minut, to je ale život.
Kdybych měl hoši ve vašich letech vaše možnosti, tak bych se asi nikdy neoženil a neměl děti, protože bych se toulal světem na motorce a už teď vím, že bych udělal nejlépe, protože přicházejí většinou i chvíle rozchodu s drahou polovičkou a to většinou jdeme řádně oškubáni. Jsem asi trochu jiný, zkažený životem a jednáním lidí, proto jsem tak trochu sobec.
Já mám naštěstí v manželce podporu a tak motorky i po svatbě přibývají v garáži
A pánové dokonce řekla, že koupelna počká rok, když můžu mít konečně vysněné GS 1150 za super cenu!
BMW R1150GS, kočárek a jiné stroje... www.X-treme.cz
Bystřické: Já si jí na motorky vytrénoval sám Původně motorky neměla ráda, ale zjistila, že lze jezdit na pohodu a cestovat a to jí chytlo stejně jako mě a to jsme začínali spolu na CBR 600 - potom GSX-R 750 - BIG 800 - BáWo A došlo to do toho stádia, že jsem jí koupil ají motorku, ale byla těžka (Revere 650) a tak jsme teď koupili Dragstara ale nejraději má BáWo (když řídím já) a také svojí "Z-tku"
BMW R1150GS, kočárek a jiné stroje... www.X-treme.cz
bmwivo napsal:
tak ja jsem si pri rozvodu prave moto poridil a ted uz bych ho nedal za nic na svete... je kam utyct a byt alespon s motorkou...