mutas napsal:
Zkusím pohledat fotku, ale je to ten co má na fotce Tryskac. Cena cca 900,-.
Předpokládám že je to ten typ-6-12l http://ewog.websn...k_2012.pdf?
A má to nějaký ,,rychlo přazky " nebo se to při sdělávání musí odvazovat ten popruh od rámu?
Upravil kim dne 03.06.2013 15:57
Mám tento od Lojzo. Není špatný, ale kdybych si vybral znova, tak bych šel do SW motech. U lojzy se to musí šrákovat a to mě neba. Sice se to dá odepnou přes zip, ale to taky není jen tak to tam pak zapnout.
Spitfire přiložený následující obrázek:
[185.85Kb]
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
mutas napsal:
Zkusím pohledat fotku, ale je to ten co má na fotce Tryskac. Cena cca 900,-.
Asi budu rejpal,ale je to za dobrý love a velikost na pár věcí akorát.Jen mě zajímá jestli to drží jak má a necestuje to.Byl jsem zvyklej na magnety a tohle je pro mě jedna velká neznámá.
mám veľkosť 6-12 l. Do vačšieho by som nešiel, lebo bud v predu úplne vyblokuješ prístup k spínačke alebo do zadu posunutý tankvak Ti bude vadiť pri nastupovaní či jazde v stupačkách. A keby bol širší obmedzoval by rajd.
Mám to na 3 plastové "zacvakavátka" /na krk riadenia + 2x boky/. Na popruhoch sa to dá nastaviť - vyšpanovať a potom to nelieta ani pri softoff.
Tie zacvakavátka vidno na fotke od Mutasa, no ja ich mám o čosi nižšie.
Mám ho od 2009, kedže dovtedy tá pani 8gs ešte ani nevidela tak som sa previezol na Moravu a ochotne mi ho na počkanie upravila.
Upravil Tryskac dne 03.06.2013 22:25
Díky moc za foto jdu do něho uvidím i na GPS.Cepik
Já mám třeba s gpskou pod slídou problém, protože je úplně mimo zorné pole takže třeba ve městě to odvádí hodně pozornosti. Proto hledám držák GPSky někam k řízení.
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
Pokud ho chceš tak zavolej přímo paní Godulové 603 240748, která je šije. Pokud je nemá skladem tak ho hned ušije a pošle. Řekni ji ať Ti to našije na 4 popruhy na uchycení. Standartně to dělá na dva plus uchycení kolem krku řízení. Dělala mi to asi před měsícem. Určitě si vzpomene.
F 700 gs