Hrabe_X napsal:
když se ti to nechce opravovat, tak to dojezdi do howen nebo prodej
Pán je ale vtipnej přesně kvůli takhle blbejm kecum ,sem už tady léta nebyl
Řek jsem že se mi nechce dávat znovu hadice když jsem je foukal kompresorem a žádnou závadu jsem neshledal. Mám todle gs dele než ty jses o nich docetl nekde v bravicku
Prosil by sem o normální radu. Taky jsem se ptal jestli nemůžou bejt v řítí ty perovaci podložky na kotucich?
Chlapce chlapce, zrovna na me machrovat, jak mas GS dlouho....to sis vybral dost silnyho soupere.
Ja mel GS davno pred vznikem tohodle webu.
Podlozkama to asi nebude, ale muzes je vyndat a vycistit, pak odpoj hadice a zkousej. Nemusis hned kupovat jiny. Kdyz bys cetl Bravicko, tak uz mas tohle vyzkousene a nebavime se v tak siroke teoreticke rovine.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Hrabe_X napsal:
když se ti to nechce opravovat, tak to dojezdi do howen nebo prodej
Pán je ale vtipnej přesně kvůli takhle blbejm kecum ,sem už tady léta nebyl
Řek jsem že se mi nechce dávat znovu hadice když jsem je foukal kompresorem a žádnou závadu jsem neshledal. Mám todle gs dele než ty jses o nich docetl nekde v bravicku
Prosil by sem o normální radu. Taky jsem se ptal jestli nemůžou bejt v řítí ty perovaci podložky na kotucich?
Chlapce chlapce, zrovna na me machrovat, jak mas GS dlouho....to sis vybral dost silnyho soupere.
Ja mel GS davno pred vznikem tohodle webu.
Podlozkama to asi nebude, ale muzes je vyndat a vycistit, pak odpoj hadice a zkousej. Nemusis hned kupovat jiny. Kdyz bys cetl Bravicko, tak uz mas tohle vyzkousene a nebavime se v tak siroke teoreticke rovine.
tak to na tom budeme asi stejně já sem moji bábu kupoval v roce 2001 za bezmála 260 táže kni mám citovém vztah takže se nic dojíždět a prodávat nebude
Hrabě sem věděl že se chytneš :-) , ještě můžem založit téma kdo má nejdéle SVÉ gs a poslední určitě nebudu :-) , jináč pro uvolnění: jak psal Hrabě podložky očistit můžou nerovnoměrně tlačit na pístky, pak rovnost kotoučů, určitě pístky s brzdičů ven a podívat se na gumičky a lapované plochy a pak hadice - nezkoušet kompresorem ten protlačí "všechno" ale jen zpátky nasát pusou - zpět tam takový tlak není.
Hele basto, já se jen snažím pomoct, 11-ku mám taky dlouho-tuším že o nějaký dva roky míň jak ty ale když přejdu k věci tak sem nikde neviděl od tebe psaný jak to dotahuješ (dorvat na krev to umí každý).
Barborina napsal:
Hele basto, já se jen snažím pomoct, 11-ku mám taky dlouho-tuším že o nějaký dva roky míň jak ty ale když přejdu k věci tak sem nikde neviděl od tebe psaný jak to dotahuješ (dorvat na krev to umí každý).
Jo jo píšu to rychle, kazdopadne díky za ty momenty ty jsem ani nevěděl,jen sem psal že to vždy utahuju od Voka,nejde o to jak kdo má co dlouho,jen mě nasrala ta figura co sem píše hladiny a nesnaží se pomoct,vsem co měli objektivní názor a nápad jak tu slamastiku vyřešit děkuji .a o namistrovanych lidech si udělá názor každý
jipo napsal:
Me to delalo na 12 taky a mel jsem trochu krive natocene vidle v brejlich. Byla to docela pakarna to dostat do roviny, ale od te doby v pohode.
A když máš třemeny dole a osu dotaženou na fest,tak se kolo točí jak? Volně,nebo už těžce? Jenom aby sme věděli,kde je zakopanej pes,jestli v brzdách,nebo lágrech kola...
To jsi zjistil kdy, že se těžko otáčí kolo? Říkáš, že máš moto dlouho, dřív to bylo ok?
Jdi postupně, jak psal Vikec. První dotáhni osu a pojišťováky na správný moment, ne na voko. Bez třmenů a zatoč.
Jestli to roky utahuješ "pro jistotu" na krev, tak můžeš mít vylágrované ložiska a po dotažení se kříží.
Barborina napsal:
Jo jo píšu to rychle, kazdopadne díky za ty momenty ty jsem ani nevěděl,jen sem psal že to vždy utahuju od Voka,nejde o to jak kdo má co dlouho,jen mě nasrala ta figura co sem píše hladiny a nesnaží se pomoct,vsem co měli objektivní názor a nápad jak tu slamastiku vyřešit děkuji .a o namistrovanych lidech si udělá názor každý
Ja reagoval na to, ze kdyz ti nekdo poradi zkontrolovat hadice, tak ho odpalkujes, ze temi to bejt nemuze, protoze menis brzdovku kompresorem. Jednoduse me to pobavilo a snazil jsem se napsat neco na stejne urovni. Nebylo umyslem te urazit, ani jsem necekal, ze se hned hryznes do zadele.
Mas motorku dele nez ja, i kdyz jen o fous. Kdyz ji chces zodpovedne servisovat a neresis utahovaci momenty (ja teda kola taky nikdy neutahoval jinak nez na cit) dej to skouknout treba v Praglu Servisakem a budes chytrejsi.
Jinak me hadice, kdyz ji bylo deset let na predku rupla, takze to nebude kdovijake terno v kvalite.
Upravil Hrabe_X dne 13.02.2016 18:01
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
basto napsal:
Neměnil, taky mě to napadlo maj asi 94000km a 18 let ale kolo se točí bez prasátek úplně normálně
,ale jak tam dam obě prasatka(s jedním se to točí taky normálně) začíná se to stoupat a jak dotahnu osu a pojistný imbusy tak to jde už stuha
Jak můžeš kontrolovat,jestli jsou v pořádku ložiska,bez dotažený osy? Já bych typoval,že tam bude problém.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Touto odpovědí jsem někoho odpalkoval ??? PANE hrabě X
basto napsal:
Mě to nepřijde ze by to bylo hadicema, sice tam jsou 10 let ale máj tak max 40000km,a když menim brzdovku tak to delam kompresorem. A kupovat nový se mi jen tak nechce. Tak nevím
basto napsal:
Neměnil, taky mě to napadlo maj asi 94000km a 18 let ale kolo se točí bez prasátek úplně normálně
,ale jak tam dam obě prasatka(s jedním se to točí taky normálně) začíná se to stoupat a jak dotahnu osu a pojistný imbusy tak to jde už stuha
Jak můžeš kontrolovat,jestli jsou v pořádku ložiska,bez dotažený osy? Já bych typoval,že tam bude problém.
asi mas pravdu skusim to rozhodit a uvidíme. Momentakem jsem nikdy neutahoval protože se do větších akcí nepoustim ,
basto napsal:
basto napsal:
Mě to nepřijde ze by to bylo hadicema, sice tam jsou 10 let ale máj tak max 40000km,a když menim brzdovku tak to delam kompresorem. A kupovat nový se mi jen tak nechce. Tak nevím
Opakuji: pokud to nechces opravovat, tak na tom dal jezdi nebo to dej nekomu, kdo tomu rozumi.
Co vic, k tomu dodat? Treba to vyresis komoresorem....
H.
basto napsal:
basto napsal:
Opakuji: pokud to nechces opravovat, tak na tom dal jezdi nebo to dej nekomu, kdo tomu rozumi.
Co dodat? Jen to že jsi nic neporadil a jen prudis,takže co dodat? A jediný na co jses zmohl je na jednu trapnou narážku na kompresor,typoval by jsem te na ponožky v skandálech
basto napsal:
basto napsal:
Co dodat? Jen to že jsi nic neporadil a jen prudis,takže co dodat? A jediný na co jses zmohl je na jednu trapnou narážku na kompresor,typoval by jsem te na ponožky v skandálech
Uz jsem ti k tomu napsal ja i ostatni dost.
Pokud nejsi technicky zdatny, nemas chut nebo cas, dej to nekomu skouknout a nevysiluj.
A radeji mne nijak netipuj, protoze ani na tohle nemas evidentne bunky.
H.
Hej neřádi nechte toho oba, sešli jsme tady dá se říct tři zarputilý zastánci 11-ek co je majou už nějakej pátek a o to je to trapný neumět se domluvit, basto tebe neznám a nemůžu ani NECHCI tě hodnotit ale vím že Hrabě je poctivej férovej kluk který mnoha lidem tady včetně mně pomohl a proto nevěřím že by to myslel nějak zle, takže doufám že už to tu nebudeme řešit a budeme se o to víc těšit a radovat až to basto opraví a napíše nám čím to bylo aby se pro "příště" vědělo, držím palce. PS:čeče těma ložiskama jak psal Mr GS by to taky mohlo být , to mě nenapadlo. Hezký zbytek víkendu, Tomáš.
Barborina napsal:
Hej neřádi nechte toho oba, sešli jsme tady dá se říct tři zarputilý zastánci 11-ek co je majou už nějakej pátek a o to je to trapný neumět se domluvit, basto tebe neznám a nemůžu ani NECHCI tě hodnotit ale vím že Hrabě je poctivej férovej kluk který mnoha lidem tady včetně mně pomohl a proto nevěřím že by to myslel nějak zle, takže doufám že už to tu nebudeme řešit a budeme se o to víc těšit a radovat až to basto opraví a napíše nám čím to bylo aby se pro "příště" vědělo, držím palce. PS:čeče těma ložiskama jak psal Mr GS by to taky mohlo být , to mě nenapadlo. Hezký zbytek víkendu, Tomáš.
V poho, je zima, ruceni mam do konce unora prerusene, tak je alespon nejaka sranda.
Ale dekuji Ti kapitane, ze ses me zastal.
Loziskama me to napadlo, ale pokud ma na hrideli (ose kola) navesene vse, co tam ma byt, nemelo by to loziska nijak extra zatezovat. Ledaze by mel blbe sesazeny vidle na kyvku a cele se to krizilo.Ale priznavam, ze ani nevim, zda to lze. Tohle se da overit sundanim brzdicu a utazenim kola. Pokud se volne netoci, neni chyba v brzdach. Kdyz se toci, je to v brzdach.
Pokud kotouce spravne plovou a pistky se lehce vraci, pumpa odtlakuje po pusteni brzdy, nemelo by to zasadne brzdit. I kdyz soupat se to trosku bude vzdy. Kotouc desky poradne odsadi az pri jizde.
Je tam jen par blbosti, tak je to vic o tom se zavrit na hodinu do garaze s golou a zkouset.
Od stolu tu jen vymyslime milion pricin.
Ale ja tomu nerozumim, jsem zlej a az umru, pujdu do pekla.
H.