Dnes k večeru jsem jel na nových Tourance NEXT první km.ESA na SPORT a začal jsem ládovat zatáčky.Drží suprově.Na kruháči mě stopla až stupačka.Jsem zvědav na můj nájezd.Očekávám 8 tis.km.
Adventure Sport&Superbike&Pure Enduro.Make Life a Ride.
Nori napsal:
Dnes k večeru jsem jel na nových Tourance NEXT první km.ESA na SPORT a začal jsem ládovat zatáčky.Drží suprově.Na kruháči mě stopla až stupačka.Jsem zvědav na můj nájezd.Očekávám 8 tis.km.
ja mam po cca 9200 temer sjeto.. zbejva nekde mozna 1,5mm...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Novej napsal:
no tak to buď rád, já na michelin pilot rod 3 dal 6000km, ale už jsem jí sjížděl pod vzorek.
dustojne sjety boky! CHVALIM
mmch ja tam placku nemam temer vubec.. a to denne jezdim 50km dalnici.
17 cm
Pro Jardu: O víkendu jsem si od Toma půjčil motorku na cca 80ti km vyjížďku po Orlických horách. Jak tu gumu vnímám já:
Jízdu po dobrém asfaltu asi nemá smysl řešit. Drží to krásně, ochotně jde do zatáčky a krásně drží stopu, kam jí pošleš, tam je. Ani při ubrání nebo naopak při přidávání nemá motorka tendence padat nebo se rovnat.
Pokud jde o štěrk na silnici nebo písek, je to stejné jako s Tourance první generace, které momentálně mám na svém GS. Prostě na štěrku nesmíš jet jako prase a pak to v klidu přejedeš.
Stejně tak ráno Tomáš z kempu vyjížděl po mokré trávě. A kupodivu vyjel a ani s tím nepraštil. Při vyjížďce jsme jeli cca 1km po lesní cestě, kde bylo i kousek bláta a i tím projel. Jeli jsme i krátký (cca 20ti metrový) sjezd a výjezd po štěrku a kamení a taky ho dal. Na silnici podle mě skvělá guma a když nejsi lama, tak i z parkoviště vyjedeš. Jenom výdrž bude spíš tak 10tis. km
ja jsem taky vyjel k Vevisovi kopec po mokry trave snad kilak, nicmene jak rikam.. dostal jsem s ni SILENEJ smyk.
Mozna to byla extra smula, ale nevim :/
17 cm