pavelgsxrv napsal:
Obnovuji téma a nehlste se všichni stačí když se přidají ti kteří už mě znají protože já jezdím pomalu a to nevyhovuje uplně každému víkend už se blíží a já budu mít 4 dny volno tak doufám že něco vymyslíme alespon jeden den by počasí mohlo vyjít
V sobotu se jedu nechat znova zkérovat a pak tak 3dny nedostanu nohu do motoškrpálu, takže se mnou nepočítej
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
pavelgsxrv napsal:
Obnovuji téma a nehlste se všichni stačí když se přidají ti kteří už mě znají protože já jezdím pomalu a to nevyhovuje uplně každému víkend už se blíží a já budu mít 4 dny volno tak doufám že něco vymyslíme alespon jeden den by počasí mohlo vyjít
V sobotu se jedu nechat znova zkérovat a pak tak 3dny nedostanu nohu do motoškrpálu, takže se mnou nepočítej
Kubrte ty ptáčku já zrovna pojedu tam k vám a budu tě dráždit že budu jezdit okolo když ty nemůžeš
Pavle, tak jsme na vás nikde nenarazili - popravdě jsme za ten víkend a necelých 1100km potkali akorát v sobotu pár "Haryků" před Hřenskem a dneska jedno černé F650GS u Husince. Jinak víkend se nám vydařil: http://tonda1200....6.10.2014/...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Zdar Tondo já jel nakonec jen s kolegou z práce kolečko okolo Sázavy a přes Slapy nazpět ale na to jaké bylo počasí tak motorek jsme potkali docela hodně a oběd jsme dali v Sázavě v pěkné hospůdce jmenuje se to tam Za vodou a můžu jen doporučit a my najeli asi jen slabých 250km za tu sobotu .
Já byl nachystán do Klecan, ale pak jsem neodolal na nabídku výletu od třech nových natěšených a nadržených majitelů GS 800,1200, 1200GSA. Stroje nové nejsou, ale ani jednomu to nevadilo. GS dělá lidi šťastné
všude dobře.....doma GSA
Zetore já bych možná i jel ale musel by mě někdo půjčit nějakou XL motorku abych si nemusel ničit svojí a na Gasu by to asi pro mě bylo o ničem leda žebych byl tvůj osobní nosič vody a kameraman ale to bys ty asi nezaplatil co a vůbec kde se to jede už jsem dlouho nic podobného nejel ale podívat se kdo ví ale musel by ses předvést alespon jako při Motání aby mě to za tu cestu vůbec stálo
A Zetore už máš s sebou náhradní přední blatník víš že bez něj se jezdí blbě a koukej mě alespon poslat pm kde se to jede že bych se dojel třeba zasmát třeba teda i někomu jinému než tobě
pavelgsxrv napsal:
A Zetore už máš s sebou náhradní přední blatník víš že bez něj se jezdí blbě a koukej mě alespon poslat pm kde se to jede že bych se dojel třeba zasmát třeba teda i někomu jinému než tobě
Bys mi Zetůrku taky moh vyzradit - samozřejmě ne kvůli posměchu, ale držení palců
pavelgsxrv napsal:
Bys mi Zetůrku taky moh vyzradit - samozřejmě ne kvůli posměchu, ale držení palců
Zetor palce držet nepotřebuje on si je totíž radši strká do ř...