Ma nekdo vyzkouseno esli je nutne mit k TT padakum i ty nastavce nebo jak moc toho pochyti jen ty zakladni padaky,rozmyslim se mezi TT a wunderlich,ktere kryji i kapoty...
TT bez nastavcu chrani jen motor, ne plasty a chladič. Z mého pohledu nedostačující. S nástavci je to lepší, ale přesto šutry a větve projdou. Před tím jsem měl TT bez nástavců, následně s nástavci, ale na to moje prasení to nestačí. Neumim totiž jezdit a furt padám...
Celkem se mi líbí ty polské, co prodává TT, chrání pěkně jak motor tak chladič a plasty.
jarax napsal:
TT bez nastavcu chrani jen motor, ne plasty a chladič. Z mého pohledu nedostačující. S nástavci je to lepší, ale přesto šutry a větve projdou. Před tím jsem měl TT bez nástavců, následně s nástavci, ale na to moje prasení to nestačí.
JJ to sem si myslel, dik za radu. Ja se ted stejne vicemene rozhoduju mezi padakama wunderlich,akorat nevim jestli adventure nebo basic a do konce tydne je k nim jeste sleva 10% coz je proti TT s nastavcema uz dost velkej rozdil...
Takhle vypadá ten polskej když je v +-50-ti poslanej na zem. Motorka ok chladič také a ramu se až na oděčky nic nestalo ... můžu jen doporučit .. akorát ta montaž .
renecek přiložený následující obrázek:
cooger napsal:
Takhle vypadá ten polskej když je v +-50-ti poslanej na zem. Motorka ok chladič také a ramu se až na oděčky nic nestalo ... můžu jen doporučit .. akorát ta montaž .
Ahoj, tak presne na tyto padaky mam policeno ! A co myslis tou montazi ? jak to slo a v cem ta montaz teda nesla ? Jo a jaka je cena ? chci si pro ne dojet do touratechu do Modletic ... dik !
Jedu i když jízda dále zdá se býti nemožná !
svobodis napsal:
Nemate nekdo padaky sw-motech,zajimalo by me jestli pri padu castecne chrani i motor a jaky susplech k nim.
Nebo padaky wunderlich,ktere chrani v podstate vse,ale nevim jaky susplech(jestli jdou do hromady s TT nebo BMW?),protoze se mi nechce davat 6500,-za wunderlich.
Dik za info
Mám padáky SW Motech od loňského léta, párkrát motka spadla na levou i na pravou stranu, a vše je OK. Myslím že chrání motor i chladič dostatečně, budu kupovat i šusplech od SW M. Doporučuju..
Upravil bluesbery dne 27.03.2009 09:31
Ahoj, tak presne na tyto padaky mam policeno ! A co myslis tou montazi ? jak to slo a v cem ta montaz teda nesla ? Jo a jaka je cena ? chci si pro ne dojet do touratechu do Modletic ... dik !
Ahoj, jen se nechtěli uvelebit do těch správnejch děr. Ale když jim kluci domluvili tak si daly říct. Kupoval jsem je v TT a bylo to tak, že jsem přijel s nahatou motorkou na kterou jsem původně chtěl jen padáky a odjížděl jsem s plně vybavenou ... ( padáky,držaky kufrů, kufry, plate a take strapy, chraniče na rukojeti a mřížku na světlo, a sklápěcí řadičku) ... ta celá sranda stála kolem 40k takže se mi nejdřív udělali mžitky před očima ale zase na druhou stranu jsem spokojen že jsem to takhle udělal. Bylo to rychlé a kdybych se v tom páacal a hledal alternativy tak to na motorce není ještě doteď.
svobodis napsal:
Nemate nekdo padaky sw-motech,zajimalo by me jestli pri padu castecne chrani i motor a jaky susplech k nim.
Nebo padaky wunderlich,ktere chrani v podstate vse,ale nevim jaky susplech(jestli jdou do hromady s TT nebo BMW?),protoze se mi nechce davat 6500,-za wunderlich.
Dik za info
Mám padáky SW Motech od loňského léta, párkrát motka spadla na levou i na pravou stranu, a vše je OK. Myslím že chrání motor i chladič dostatečně, budu kupovat i šusplech od SW M. Doporučuju..
Ahoj, jen se nechtěli uvelebit do těch správnejch děr. Ale když jim kluci domluvili tak si daly říct. Kupoval jsem je v TT a bylo to tak, že jsem přijel s nahatou motorkou na kterou jsem původně chtěl jen padáky a odjížděl jsem s plně vybavenou ... ( padáky,držaky kufrů, kufry, plate a take strapy, chraniče na rukojeti a mřížku na světlo, a sklápěcí řadičku) ... ta celá sranda stála kolem 40k takže se mi nejdřív udělali mžitky před očima ale zase na druhou stranu jsem spokojen že jsem to takhle udělal. Bylo to rychlé a kdybych se v tom páacal a hledal alternativy tak to na motorce není ještě doteď.
Jo jo tak padakz uz mam doma, sitra je tam soupnu ... mno u me to s tema doplnkama nebude tak horke ... ja musim postubne ... to vis, student
ale presne jak pises toto take hodlam na masinu instalovat, zacal sjem padakama to beru jako nej vec ted asi ... jiank co jsem slysel a dnes mi bylo i potvrzeno tak padaky od Holana fakt hodne vydrzej, tak uvidim az to poslu do nejake strouhy
Jedu i když jízda dále zdá se býti nemožná !
bluesbery napsal:
muzu potvrdit.. videl jsem minimalne 2 pady na asfalt v klidu, skody krome cti ridice zadny
--
jinak dnes jsem si objednal origo tankvak a koupim asi i origo padaky...
Upravil hicks dne 27.03.2009 23:19
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
bluesbery napsal:
muzu potvrdit.. videl jsem minimalne 2 pady na asfalt v klidu, skody krome cti ridice zadny
--
jinak dnes jsem si objednal origo tankvak a koupim asi i origo padaky...
Sem pro vás schválné předved pár čísel ze svého repertoáru pádů ,abyste měli taky ňákej zážitek, děcka...
Poohlížím se po padácích na svoje gs. Požadavky jsou následující: pevnost, kvalita zpracování, chytré uchycení k motoru (co jsem tak pozjišťoval, tak to měly padáky od TT a origály BMW), které nejde přímo do motoru, nebo jde tak, aby v případě pádu se odtrhl nějaký silentblok a nikoliv kus hliníku z motoru...
Zajímá mě ochrana spodku i horních plastů. Mám 2016, tj.plasty jsou trošku odlišnější než u prvních verzí. Nepopírám, že se dívám i na vzhledovou stránku
Další, co mě zaujalo je Outback Motortek: http://www.motork...-f800gs-2/ Trubky 27 mm. Nedokážu z fotek rozklíčovat uchycení u motoru. Nevím, jak bude pasovat na 2016 plasty. Opět jsem nalezl jen fotky na starších modelech.
Další jsem koukal na TT: https://shop.tour...black.html Zde si nejsem jist, zda se jedná o totožný model, který tady byl poměrně dobře hodnocena, právě kvuli svemu uchyceni u motoru. Druhej problem je, že tam nevidim druhou část na ochranu plastů. To by snad šlo vyřešit však.
Jak pise Viktor, jeden z nejpovedenejsich padacich ramu na trhu je od adventure Spec, idealne doplneny o jejich susplech.
Je opravdu funkcni a na motorce vypada z meho pohledu nejlepe.
haus1 přiložený následující obrázek:
Nekolik let pouzivam padak od RDMoto ozkousen i pri 100km/h s padem na dalnici. Jinak ten ADV spec je asi top.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
díky všem za info. Hledal jsem především informace o těch typech, které jsem zmínil. Jak jsem uvedl, máme novější model s jinými plasty. Většina padáků na to nijak nezareagovala, takže jsou vytvořeny na plastech z 2008 MY...
Měl jsem možnost jich několik vidět nasazených na novějších osmikilech a vzdálenost padacího rámu od plastů byla občas tak malá, že případným pádem by plasty praskly spíše z důvodu nasazených padáků, nikoliv z jejich absence
Proto jsem vytipoval výrobce, kteří mi přišli, že mají padáky, které by mohly sednout.
Prozatím to vypadá na TT (vršek i spodek), jen se musím Tomášovi ozvat, jak je to s dostupností.
Hledám nějaké padáky které budou pasovat na svody Arrow + susplech origo BMW..
Aktuálně mám komplet od TT, ale ty bohužel nepasuji přes svody..
Nějaké zkušenosti které pasují a vypadají dobře? (nechci žádné lešení jak na stavbě)
to bude horší hledání než jsem měl já Já jsem zakotvil u TT (vršek a spodek) a upřímně nic jiného bych asi nekoupil, protože zbytek padáků byl natvarován na první generaci osmikil, a na 2013+ to vše vypadalo jako lešenářský trubky, jak uvádíš zkušenost se svody arrow nemám, ale spíš jen počítej, že si od TT rozhodně nepolepšíš, výběr zas tak široký není...
Jinak ať to tu neplevelím, mohl bys mi poslat poznatky z těch svodů (jsou znát ty 4 HP, co krouťák, zvuk) přes PM? dík