Myslím, že košile od nich tuhle ochranu žeber nemá, alespoň na fotkách to tak vypadá.
tady je pěkně vidět, jak to chrání žebra:
Rib Protector byl navržen speciálně pro ty činnosti, kde žebra jsou obzvláště zranitelné. CE a je k dispozici ve třech velikostech Rib Protector je měkké a pohodlné a má RPT (Repeat Performance Technology) s cílem zajistit stálou ochranu i po několika vlivů. Konstrukce s Nitrex Evo ® Unikátní high-tech tlumící materiál navržen tak, aby absorbovat maximální množství energie, zatímco zbývající prodyšný a lehký.
Upravil buboGS dne 25.06.2013 22:28
BMW GS = stroj na radost
newman napsal:
Tam jsem dnes byl. Měl jsem ji v ruce. Celkem chatrná věc do terénu(roztržení atd). Údržbu jsem taky nepochopil. Jinak zdravím tímto kolegu s PD, který vybíral přilbu. Fakt pěkná.
buboGS napsal:
Myslím, že košile od nich tuhle ochranu žeber nemá, alespoň na fotkách to tak vypadá.
tady je pěkně vidět, jak to chrání žebra:
Rib Protector byl navržen speciálně pro ty činnosti, kde žebra jsou obzvláště zranitelné. CE a je k dispozici ve třech velikostech Rib Protector je měkké a pohodlné a má RPT (Repeat Performance Technology) s cílem zajistit stálou ochranu i po několika vlivů. Konstrukce s Nitrex Evo ® Unikátní high-tech tlumící materiál navržen tak, aby absorbovat maximální množství energie, zatímco zbývající prodyšný a lehký.
Tak tohle vypadá dobře. Sice bude trochu kolize s páteřákem, ale to chce zkusit.Jen ta nabídka do L.....
Ahoj,nechci zakládat nové téma a tak využiju toto, jak to máte s chraničkovou košili??jezdíte v ní celoročně a nebo jen v létě?pokuď celoročně jak to děláte s oblečením aby vám nebyla třeba teď v tomto počasí zima?co na sebe pod košlilu?a nebo nad košilu? to víte nějak se doma nudím a toto mě napadlo :-)
Chráničovou košili-Acerbis Koerta-používám celoročně a pouze při jízdě na ostrém enduru.V létě pouze košile a dres, podzim plus funkční triko, v zimě místo dresu softshell bundu plus funkční triko a když je kolem nuly plus funkční mikinu-Moira-pod košili s chrániči.
Adventure Sport&Superbike&Pure Enduro.Make Life a Ride.