Zájem určitě bude :-), ale co takhle zvolit uplně jednoduše jenom logo GS.. uprostřed a k tomu jmeno :-) ale paráda :-)
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
modra se min spini nez bila, takze o to dyl si s ni muzu drbat ohanbi bez prani.
Upravil hicks dne 02.07.2013 17:33
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
..čeče. nezavděčíš se všem ;o))
..je to jak to je, Michal to vymyslel/navrhl, udělal pro to maximum, zajistí na letošní zimní sraz v Plzni a okolí (běžky mám připravený), kde je, pokud si pamatuji, naplánované hromadné focení hlav s kšiltkou no a pro vylepšení může být foto s new osuškou/ručníkem okolo pasu
...úplně jednoduché by bylo taky hezké, Michal to vidí takto, takže za mě ano, respektuji, podporuji, mám zájem
Za mě je to taky přehnaný ale jaký to bude tak to stejnak koupim (kšiltovku sem nekupoval protože je nenosím ale osušku sem tam i vyjímečně použiju)
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Ahoj,
děkuji všem za příspěvky a poznatky k návrhu osušky. Nebudu tajit, že jsem překvapený a spíše bohužel negativně. Snažil jsem se to udělat jiné, jedinečné, chytlavé. Vidím, že názory se různí a je jasné, že se nezavděčím všem. Upřímně mám ale obavy, jestli se toto dílo vůbec uskuteční a dá se dohromady alespoň 100ks.
Jak jsem sliboval během dne, tak i činím. Na uvedeném odkazu najdete fotky jiných osušek, abyste viděli, co všechno jde touto technologií udělat. Např. na fotce s lahví šampáňa je vidět, že i nejmenší detaily jsou poměrně dobře čitelné. No a na ostatních fotkách jsem osušku sbalil a můžete tak vidět rozměry. Samozřejmě někdo by to udělal spíše do obdelníku a dal na dno kufru. Dále si můžete všimnout, že z potištěné strany je osuška hladká a froté očka jsou ze strany druhé - ta musí být u této technologie vždy bílá.
2 radovant: Tu růžovou osušku KOLI jsem dostal v reklamce na mou žádost k vyzkoušení. Mám ji doma a normálně ji používám. Nechci Vám totiž nadělit něco, co bude po 1. utření schnout celé dny a bude to zapáchat.
2 Chimera: To s těma nickama jsem přesně tušil, že mi bude vytčeno. Nejde udělat ten náhled tak, aby tam byli všichni. Seznam členů mám od Miloše a je zde registrováno přes 3.300 členů, tuším. Je to prostě náhled a kdo je tam, tak je tam. Např. ani já tam nejsem. K ceně mohu říci jen to, že to bude dražší, než kšiltovka. Což je pochopitelné, protože je to odlišná technologie a samotná osuška je větší výrobek, tzn. dražší. Je to tak, jak to je. Zatím více nebudu prozrazovat, jelikož mám rozjednané poptávky o ceně ještě u jiných reklamek a nechci zde uvádět nepřesné nebo zavádějící informace. Věřím, že zítra už budu mít více informací. A co se týče toho kola, tak ano, je to finální. Nevím, co by se na tom mělo dál měnit.
2 kasak: Mým přáním je, abych je rozdával na srazu BMWGS.cz West Session 2013, tzn. v září tohoto roku.
2 Zetor: No já si myslím, že kšiltovky byly tak akorát. Už to bylo poměrně dost složité a přitom to nebylo přeplácané. Tohle se snažím udělat podobně, ale prostě narážím na zlaté pravidlo, že "co člověk, to názor". Mohl bych udělat jen jednobarevnou osušku s velkým logem GS uprostřed, ale to pak postrádá technologie digitálního tisku smysl. Pokud bych to nechal utkat (také jsem poptával), tak je problém s množstvím a neumožňuje to další kreativitu.
2 Schrek: Bohužel Tě zklamu. Dlouho jsem pátral po tom, zdali je možné tohle udělat i na tento materiál, ale bohužel. Ani výrobce mi nevyšel vstříct. Zatím není technologie, která by to umožňovala. Možná za pár měsíců či let.
Hodně jste psali, že by se dala grafika udělat lépe. Ano, to by se dalo, bohužel já nejsem v grafice 2D až tak zdaný a spíše bych exceloval ve 3D. Snažil jsem se to udělat dle nejlepších představ a na pomoc ohledně kola jsem si přizval kolegu fotografa. Dali jsme dohromady to, co je v návrhu a pokud to někomu nestačí, bohužel nemohu více sloužit. Samozřejmě pokud o to bude jen minimální zájem, je to pro mě impulz, že návrh je prostě špatný a pak bych musel začít znovu a najít jiné řešení. Ovšem je to o čase a toho mám málo.
Proč jsem se rozhodl pro osušku - nechal jsem se inspirovat přáním jednoho z nás, který s tímto nápadem přišel. Cílem mělo být velké logo GS uprostřed. Nápad s pozadím, které bude tvořeno přezdívkami je mé přání. Pruh s modely všech GS opět můj nápad. Logo BMW a Unstoppable mi ladí ke kšiltovkám.
Napsal jsem toho už dost, projděte si to a přemýšlejte, jestli ano, či ne.
Dobrou noc všem!
Upravil xHackerM dne 02.07.2013 22:38
At se na mne nikdo nezlobi, nebo klidne jo, ale tohle je proste antidesign...
A nejde zdaleka jen o to, ze je tam toho moc.
Nic s nicim nelicuje (napr. loga bmw a unstoppable), vsechno je rovnobezny a velky logo je lehce nasikmo, takze to pada, ale zase jen trochu, takze to vypada skoro jako chyba... Motorky nahore jsou sice z ofiko presentaci bmw, ale tim spis je divny, ze je vetsina z atasu a par z venku (mimochodem ta urizla zeme pod 800adv je udesna), stejne jako to, ze jen tri vpravo jsou otoceny doprava a zbytek doleva, coz zase opticky hazi stred jinam...
A zlaty hreb, to kolo s olitanou touranckou... Opravdu, kdyz je to silnicni, nemohlo byt alespon umyty a ne s povlakem po desti a smatancem od prstu?!
Nema to zadnej jednotici prvek a zaroven neni poznat co ze je na tom to dulezity a co dela krovi.
Ale predevsim to bohuzel, nema to ani trosicku smrnc, je to proste stejny jako ty preplacany papundeklovy vesnicky, co nam tak zkrasluji okoli mest.
Je mi to lito, ale je to muj nazor a nemuzu ho nenapsat. Jakkoli nechci znechucovat nikoho kdo se snazi, neni v tom ani nic osobniho, ani to nemyslim zle, spis jako motivaci
Asi ze mne trochu i cisi zklamani, protoze uz bych si vazne rad koupil neco cim bych se k vam tady verejne mohl hlasit, ale pokazdy vitezi neprekonatelny esteticky odpor... Maiali nel Fango!