Ahoj, ted jsem dojezdil Conti trail .. a max spokojenost. Najezd 12 tis kilometru do ohoblovani. Na mokru perfektni a na suchu az na padak -). Po nedeli musim zvolit nove gumy a asi opet conti trail 2013. Mluvil jsem s borcem co jezdi na LC na Michelinech Anakaee 3 a byl nespokojen na mokru.
BMW 1200 GS a ///M3
Já koupil Michelin Anakee III. Dneska jsem se vrátil z Alp. Týden jsme proháněli alpské zatáčky a naprostá spokojenost. Ve vracečkách drhnutí stupačkami a naprosto v pohodě seděli. I na mokru drží, jeden den dost chcalo, jeli jsme asi 300 km v dešti a taky bez problému. Krásně jdou do zatáček... Na polní cestu v poho, offroad bohužel neposoudím, protože ho nejezdím... Ale je to spíš silniční guma.
Před tím jsem měl M A II, s nima jsem byl také spokojený, ale tyhle jsou ještě o třídu výš...
Můžu určitě doporučit pro silniční jezdce...
Mám podobný názor... na V-Stromu jsem jezdil Trail Attack a ted jsem obul GS do Anakee III. 5 dní na GG, Orlí hnízdo a okolí a naprostá spokojenost... déšt jsme měli jen krátký, rychlost okolo 160km/h a drželo to...do zatáček jsme přeci jen trochec zpamalili... šotolina OK, bahno vůbec, mokrá tráva s hnědoproužkem..na to ta guma fakt není... mě se na ní na rozdíl od Attacku líbí, že nemá ty široký mezery směrem k okraji pneu. Pokaždý se mi ta guma velmi rychle oskákala a pak to děalo neplechu při velkým náklonu - poskakování....
Marino
Každej tady píše o Trailech, ale na trhu už jsou půl roku Traily 2, prý jsou nohem lepší než ty staré (píšou skopčáci)
Já mám obuto Trail attack 2 a musím se krotit, abych se nepochcal, jak drží v zatáčce. V dešti stejně jedu opatrně a pokud možno rovně, takže mi je u pr*dele, jak drží na vodě v zatáčkách.
Na sucho můžu jen doporučit. Jsou to tytohttp://moto-pneu....-trat.html2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10