Novej napsal:
hele Pari, já od tebe motorku nemám a ani tě osobně neznám, ale co jsem tady za těch pět let co vlastním BMW četl tak na tebe tu byla jen a jen samá chvála. A říkal jsem si že kdybych náhodou (sice se to nestane) kupoval jinou motorku tak bych pro motorku jel k tobě. Vypadáš že jsi celkem rozumnej chlap tak si nenech kazit náladu nějakým blbcem a dělej dál co tě baví
napsal bych to stejně.....jen jsem tu kratší dobu..
To bude smutných členů fóra, budu mezi nimi. Jedinej, kdo se bude smát na celý drátěný kolo bude nějakej Alenka.
OT - Mě by zajímalo, co vede lidi v UK k prodeji takhle nových, vybavených motorek? Ztráta musí být obrovská. Nebo jsou to lidi tak za vodou, že chtějí mít co rok nový model?
červenej Elf
Dobra otazka.Lide tady jsou proste blazni--mineno v dobrem...Kupoval jsem si 2 roky starou 12'ku SE s kufry,co sundal s polic,byly stale v krabicich a nebyli nikdy nasazeny...od pana co na ni najel 1200mil a smejte se nebo ne--vsechno suche mile..bavime se, pijeme caj a ja mu rikam...'to jsi moc nenajel, uz chapu duvod prodeje'..usmal se a rika 'ne NEEE,toto je duvod prodeje a strhl prosteradlo s motorky vedle a tam stala fungl nova 30'leta edice s tremi krabicemi plne Varii vedle...'toto je duvod meho prodeje, chtel jsem novou edici......a takovych je tady spousta.Proste jina zeme s jinymi mravy.
barokar napsal:
To bude smutných členů fóra, budu mezi nimi. Jedinej, kdo se bude smát na celý drátěný kolo bude nějakej Alenka.
OT - Mě by zajímalo, co vede lidi v UK k prodeji takhle nových, vybavených motorek? Ztráta musí být obrovská. Nebo jsou to lidi tak za vodou, že chtějí mít co rok nový model?
...zivotni uroven v Anglii je vyssi nez u nas (to same v Reichu). Navic je to velka zeme (stejne jako Nemecko), takze je tam i radove vic lidi, co maji penize na castejsi obnovu auto/moto parku. V Anglii je auto / moto navic i vyjadrenim spolecenskeho statusu, takze - kdo muze - doprava si nove modely...
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
pari my dvaja nie sme kamarati, ani som od teba nekupil ziadnu moto a nie som fanusik motoriek z UK .. .ale o to mozno budes brat moje slova uprimnejsie
tym ze skoncis urobis iba to k comu ta chcel (a) Alenka dokopat
mas dobru povest, asi trvalo kym si si ju nejaky cas vybudoval (povest prirovnam k domu)
snaha Alenky je ako burka ktoru niekto privolal na tvoj dom
ak tej burke otvoris okna a dvere s tym ze nech ti tvoj dom vezme - tak sa tak stane
ak pred tou burkou zavries vsetky okna a dvere podopries tak staci iba preckat kym burka prejde (kazda burka raz prejde)
burka ti zaroven ukaze kde ma tvoj "dom" slabe miesta na ktore sa mozes zamerat
kazdopadne kazda burka ktoru prezijes ta posilni
koniec prirovnani
live fast, die young be wild, have fun
barokar napsal:
...zivotni uroven v Anglii je vyssi nez u nas (to same v Reichu). Navic je to velka zeme (stejne jako Nemecko), takze je tam i radove vic lidi, co maji penize na castejsi obnovu auto/moto parku. V Anglii je auto / moto navic i vyjadrenim spolecenskeho statusu, takze - kdo muze - doprava si nove modely...
Od nás z práce dělal kolega v irsku a 4 roky starý volvo si radši dovezl dom než by ho tam za pár korun nechal.Prej to tam strašně padá na ceně...Akorát dyž ho vidim tak se leknu že tam jede spolujezdec bez řidiča
Kupredu spatki ni krok...
Pari, prosím nevzdávej to!!! Já nechci motorky od nějaké zkurvené Alenky, ale od seriózního Parise
Chtělo by to tu slavnou Alenku vypátrat v zájmu všech, kteří chtějí kupovat slušné motorky za dobré ceny a Alenku pověsit na nejbližším stromě...
xjav přiložený následující obrázek:
sleduji tady nekolik dni rozpravy Alenky a nekterych ostatnich clenu a musim napsat, ze je mi z toho smutno.....
Miluju sve motorky BMW a celou ideu motorek BMW a mam je proste v srdci a jsou mym velkym hobby, ale za takove spineni mi nestoji v tomto celem procesu, ktery zminuji vise pokracovat.Zprostredkovavam prodej moto i tady v UK ale toto jsem proste nezazil za 14 let tady a zazivat nechci a nebudu a proto tady koncim.
A pro pana Alenku a jine neverilky....podivejte se na UK weby a zjistite jednu vec, ze Alena se myli....GT1600 z roku 2011 nekoupite za 14K,ta se da uz koupit od 10-11K nahoru pokud je budete sledovat a jste dobri ve smlouvani .. za 14K mate 16'ku z roku 2012 a ne GT ale GTLE v plne vybave do 10k najeto..ta motorka stala pred rokem pres 600tis!!!... kouzlo?..hra z dani?..ne,jinaci market,20x vetsi nabidka nez u Nas a tim padem automaticky nizsi cena....
PARImoto napsal:
Chlapi vy me nechapete, toto neni schovavani a nebo vzdavani se...Ja nad tim premyslel hodne, fakt hodne!...toto je muj vnitrni pocit kterym se ridim...mam rad glanc kolem cehokoli co delam, ale toto!!!...
Pari (a ostatní),
dovolte mi k této celé "kauze" malou poznámku nebo zamyšlení...
Viděno nezaujatě a z nadhledu - objeví se nějaký člověk s nickem alenkahromádková, napíše ve své podstatě pravdivé upozornění na platné zákony s ohledem na případné problémy s neodvedeným DPH u některých dovážených motocyklů, a Ty to vzápětí celé zabalíš?
Říkáš, žes to rozjel proto, abys lidem pomohl dostat se k bezvadným mašinám. Vybudoval sis tady za ta léta dobrou pověst seriozního obchodníka, a možná dokonce všichni, kdo s Tebou obchodovali, byli a jsou s Tvými službami spokojeni.
Když teď od toho utečeš, a je jedno, jaký důvod napíšeš, tak co bude výsledkem?
1.
Jakási nebo jakýsi "AH" se s minimálním úsilím, pouze pomocí pár příspěvků (a dokonce ve své podstatě pravdivých) dokázal velmi snadno zbavit silného konkurenta
2.
Konkurent (Ty), který takto snadno, dokonce na první vyzvání nějakého anonyma na webu, opustí to léta budované a již zaběhnuté podnikání, nutně musí budit dojem, že na těch pomluvách něco je.
A za čas pak zůstane lidem v podvědomí, že to asi nebyly ze strany AH nějaké nepodložené pomluvy, ale že AH zřejmě ťal(a) do živého, když Tys to hned tak snadno zabalil...
Pokud máš svědomí čisté, pokud Tvé podnikání v ČR z hlediska českých nebo evropských zákonů je v pořádku, nemáš proč a neměl bys utíkat.
Stojí za Tebou velká síla spokojených zákazníků, a o Tvé další služby jistě stojí i další lidé.
___
Přijde mi to totiž, jako kdyby někdo léta budoval a provozoval nějakou obecně prospěšnou živnost, třeba kvalitní vyhlášené řeznictví, a všichni v širokém okolí s ním byli trvale spokojeni.
Ale pak jednoho krásného dne někdo někde na rohu vylepí anonymní rukou načmáraný leták (od konkurence nebo od závistivce z ulice, kterému nejspíš vadí, že řezník má lepší auto než on sám), že ten řezník možná třeba šidí lidi na váze nebo že možná neplatí správně daně apod.
A co se stane?
Za tři dny ten řezník zavře zavedený krám, do výlohy vyvěsí ceduli s lítostivým oznámením, že toto si on nezaslouží, všeho nechá a odstěhuje se pryč.
Je toto normální reakce na anonymní a nepravdivé osočení?
Podle mne ne. __________________________________________________________
VT 750 C2 Spirit, WR 250 X, CBF 125, S 22, S 11 (2x)
(WR250R, R1100GS, VT750C4, F650GS, Betka, 50/20, S11)
sleduji tady nekolik dni rozpravy Alenky a nekterych ostatnich clenu a musim napsat, ze je mi z toho smutno.....
Miluju sve motorky BMW a celou ideu motorek BMW a mam je proste v srdci a jsou mym velkym hobby, ale za takove spineni mi nestoji v tomto celem procesu, ktery zminuji vise pokracovat.Zprostredkovavam prodej moto i tady v UK ale toto jsem proste nezazil za 14 let tady a zazivat nechci a nebudu a proto tady koncim.
A pro pana Alenku a jine neverilky....podivejte se na UK weby a zjistite jednu vec, ze Alena se myli....GT1600 z roku 2011 nekoupite za 14K,ta se da uz koupit od 10-11K nahoru pokud je budete sledovat a jste dobri ve smlouvani .. za 14K mate 16'ku z roku 2012 a ne GT ale GTLE v plne vybave do 10k najeto..ta motorka stala pred rokem pres 600tis!!!... kouzlo?..hra z dani?..ne,jinaci market,20x vetsi nabidka nez u Nas a tim padem automaticky nizsi cena....
PARImoto napsal:
Chlapi vy me nechapete, toto neni schovavani a nebo vzdavani se...Ja nad tim premyslel hodne, fakt hodne!...toto je muj vnitrni pocit kterym se ridim...mam rad glanc kolem cehokoli co delam, ale toto!!!...
Pari (a ostatní),
Viděno nezaujatě a z nadhledu - objeví se nějaký člověk s nickem alenkahromádková, napíše ve své podstatě pravdivé upozornění na platné zákony s ohledem na případné problémy s neodvedeným DPH u některých dovážených motocyklů, a Ty to vzápětí celé zabalíš?
Říkáš, žes to rozjel proto, abys lidem pomohl dostat se k bezvadným mašinám. Vybudoval sis tady za ta léta dobrou pověst seriozního obchodníka, a možná dokonce všichni, kdo s Tebou obchodovali, byli a jsou s Tvými službami spokojeni.
1.
Jakási nebo jakýsi "AH" se s minimálním úsilím, pouze pomocí pár příspěvků (a dokonce ve své podstatě pravdivých) dokázal velmi snadno zbavit silného konkurenta
2.
Konkurent (Ty), který takto snadno, dokonce na první vyzvání nějakého anonyma na webu, opustí to léta budované a již zaběhnuté podnikání, nutně musí budit dojem, že na těch pomluvách něco je.
A za čas pak zůstane lidem v podvědomí, že to asi nebyly ze strany AH nějaké nepodložené pomluvy, ale že AH zřejmě ťal(a) do živého, když Tys to hned tak snadno zabalil...
Pokud máš svědomí čisté, pokud Tvé podnikání v ČR z hlediska českých nebo evropských zákonů je v pořádku, nemáš proč a neměl bys utíkat.
Stojí za Tebou velká síla spokojených zákazníků, a o Tvé další služby jistě stojí i další lidé.
___
Přijde mi to totiž, jako kdyby někdo léta budoval a provozoval nějakou obecně prospěšnou živnost, třeba kvalitní vyhlášené řeznictví, a všichni v širokém okolí s ním byli trvale spokojeni.
Ale pak jednoho krásného dne někdo někde na rohu vylepí anonymní rukou načmáraný leták (od konkurence nebo od závistivce z ulice, kterému nejspíš vadí, že řezník má lepší auto než on sám), že ten řezník možná třeba šidí lidi na váze nebo že možná neplatí správně daně apod.
A co se stane?
Za tři dny ten řezník zavře zavedený krám, do výlohy vyvěsí ceduli s lítostivým oznámením, že toto si on nezaslouží, všeho nechá a odstěhuje se pryč.
Podle mne ne.
Musim s Dovim souhlasit.
Mam z toho VSEHO nejakou divnou depku :( a moc si preju, aby se to cele vysvetlilo k vseobecne spokojenosti, spravnosti atd.
Vim, ze je Pari do motorek fakt zazranej a MA PODOBNEJ VKUS JAKO JA (cerny draty atd)... o to vetsi divny pocity z toho mam.
Upravil hicks dne 19.07.2013 11:24
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
PARImoto napsal:
Pari (a ostatní),
1.
2.
___
A co se stane?
Podle mne ne.
Musim s Dovim souhlasit.
Mam z toho VSEHO nejakou divnou depku a moc si preju, aby se to cele vysvetlilo k vseobecne spokojenosti, spravnosti atd.
Vim, ze je Pari do motorek fakt zazranej a MA PODOBNEJ VKUS JAKO JA (cerny draty atd)... o to vetsi divny pocity z toho mam.
Nač ta panika. Všechno, co se nedá řešit ihned a přímo, nechávám vyhnít. Nějaké to rýpání bys mohl ustát,ne.
Upravil Kasak dne 19.07.2013 11:56
Když je hlad,je i husa dobrá.
Sice jsem tu krátko, nemám BMW (snad do budoucna bude ale dle toho co jsem o tobě Pari četl, tak jen samá chvála, nenech se odradit od někoho takového, kdo nemůže překousnou, že máš větší úspěch a že to umíš. Vykašli se na ty kecy a pokračuj v tom co děláš, budeš spokojený ty i spousta kluků tady
Chlapi,jak Vas vsechny chapu,ale snazte se pochopit i me...Moje hlavni cinnost je tady v UK a casove mi dava zabrat,mam 2 aktivity....ikdyz preferuju socialni zivot po praci v CZ tak ten pracovni se neda srovnat s CZ.Profesionalita,slovo ma vahu a servis a kvalita je na prvnim miste...Pisete jak jste spokojeni s mym chovanim a ja Vam za to moc dekuju,ale prekvapuje me jak prekvapeni lide z toho jsou!!!...jen delam veci srdcem a penize jsou vzdy az na druhem miste....Vcera se stala vec,ktera hodne pomohla memu rozhodnuti...Umrel mi znami ktereho motorku jsem v CZ nabizel.Byl nemocny a zakazali mu ridit a zbylo mu par motorek BMW..poprosil me o zprostredkovani prodeje protoze za vykup mu davali nesmysl,soukromne ji prodavat nechtel (to dela mimochodem jen asi 20% lidi, skoro vzdy se auta nebo moto dava do vykupu) a on chtel max. zpet pro rodinu..kyvl jsem a vzdal se moji provize a hlavne se mi libylo ze nekdo muze mit zanovni moto za super cenu...a podivejte jak to dopadlo s reakcema.Toto je osobni chlapi!..hrozne jsme se zblizily a byl jak muj otec ktereho jsem nikdy nemel a zil motorkama BMW jako nikdo koho znam a byl byvali majitel nejstarsiho zastoupeni BMW...znami je na onom svete a ja tady ctu nesmysly..to fakt ne......Pokud nekdo bude chtit pomoct, vi kde me najit a ja to rad udelam...ale motorkam se budu venovat uz pouze tady...moc me to mrzi MOC me to mrzi ale citim to tak.
Ja totiz uz v dobre CESKO neverim.Stravil jsem tam ted nejakou dobu a musim rict ze zivot po praci mi dal za par mesicu vice nez za 14 let tady,ale podlost a neprejicnost lidi me dorazela kazdy den....a nemluvim jen o Alence,takovych lidi je u Nas spousty a neuvedomuji si ze jdou sami proti sobe....viz volby prezidenta..Vim ze je to z jineho soudku,ale ja to proste nepochopil dodnes Mel jsem tu cest potkat pana Schwarzenberga a ten clovek je bozi a nechapu proc neni tam kde mel byt.A to cele vyjadruje naladu a smer v CZ.
Hele doufam, ze si to casem rozmyslis, rozlezi se ti to a zacnes zase nabizet mota tady prozdejsi trh. nenech se vykolejit. Konkurence je zdrava a zrovna u nas dost potrebna. Jako jeden z mala mas mota pekny a za dobrou cenu. Tak at se ti dari,dej si pauzu a pak s cistejsi hlavou se nad tim jeste zamysli
Chlape ,ale tím ten útok na tebe splní svůj účel. Ten dotyčný si bude mnout ruce a říkat si jak je dobrej . Není to alespoň malá protiváha k tomu cos napsal a vcelku to chápu.
Ať se rozhodneš tak nebo tak, přeji ti ať ti to funguje a hodně zdaru a zdraví.
Ať se rozhodneš jak chceš. Rád jsem koukal na tvoje inzeráty a bezvadné mašiny, které dělají, dělali spousty lidem radost. Myslím, že ti tady za celé fórum můžu rozhodně poděkovat a nezbývá než ti popřát hodně úspěchů v soukromém životě ať už v ČR nebo UK. Dovol, abych povstal a ve stoje ti
Upravil Bajlak dne 19.07.2013 13:41
BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén
PARImoto napsal:
Ja totiz uz v dobre CESKO neverim.Stravil jsem tam ted nejakou dobu a musim rict ze zivot po praci mi dal za par mesicu vice nez za 14 let tady,ale podlost a neprejicnost lidi me dorazela kazdy den....a nemluvim jen o Alence,takovych lidi je u Nas spousty a neuvedomuji si ze jdou sami proti sobe....viz volby prezidenta..Vim ze je to z jineho soudku,ale ja to proste nepochopil dodnes Mel jsem tu cest potkat pana Schwarzenberga a ten clovek je bozi a nechapu proc neni tam kde mel byt.A to cele vyjadruje naladu a smer v CZ.
No, tak takhle to presne je a citim to uplne stejne. 38, 48 a 68 to byly milniky, kdy nasledne odesla znacna cast inteligence, schopnosti a kapitalu. A tohle, se jen tak uz nenarovna. Taky ten zbytek lidi dobre vi, ze proti tem 90% cechackum v zivote nemuzou vyhrat, tak se radeji seberou a pomalu pujdou taky.
BMW R1150GS MY02
PARImoto napsal:
Umrel mi znami ktereho motorku jsem v CZ nabizel.Byl nemocny a zakazali mu ridit a zbylo mu par motorek BMW..poprosil me o zprostredkovani prodeje protoze za vykup mu davali nesmysl,soukromne ji prodavat nechtel (to dela mimochodem jen asi 20% lidi, skoro vzdy se auta nebo moto dava do vykupu) a on chtel max. zpet pro rodinu..kyvl jsem a vzdal se moji provize a hlavne se mi libylo ze nekdo muze mit zanovni moto za super cenu...a podivejte jak to dopadlo s reakcema.Toto je osobni chlapi!..hrozne jsme se zblizily a byl jak muj otec ktereho jsem nikdy nemel a zil motorkama BMW jako nikdo koho znam a byl byvali majitel nejstarsiho zastoupeni BMW...znami je na onom svete a ja tady ctu nesmysly..to fakt ne......
Pari,
to jsou smutný věci, ale život je už takovej.
Nikdo z nás nevíme dne ani hodiny...
Ale abychom se dostali k jádru pudla, jsi schopen se vyjádřit k podstatě těch informací-obvinění-pomluv paní/pana "Alenky" ? __________________________________________________________
Mají někteří Tví zákazníci zde v ČR povinnost doplatit DPH na Tebou dovezené stroje?
Hrozí, že to po nich berňák (Finanční úřad) může požadovat, včetně pokuty a penále?
Stačí stručná odpověď:
a) Ano, je to možné
b) Rozhodně ne
c) Nevím, moc se v této problematice nevyznám __________________________________________________________