fifa napsal:
na to by vás užiloa ted k tomu zrazu vevis b udu rád když se dostavím snad to vyjde budu tuho mití okolo toho termínu dost taksnad to vyjde budu se snažit jinak pokoje co to je ??? mi máme z bečkou vastní interkontinentál tak s náma si hlavu nelamej
Alda napsal:
Prosim pokoj 1*2os
Je nutny uz ted hlasit jestli dovalim v patek nebo az v sobotu rano?
To tak nejak jeste nevim, abych nemel pokoj jen na sobotu a v patek nespal omotanej kolem riditek
Mohl bys sem psat, kdo se nahlasil ze prijede a jestli v patek nebo v sobotu, at vime.
edit: jo a jak je vyjizdka myslena? Mohla by bejt postavena tak, aby se jelo nejdriv po asfaltu a pak off. Ze by ti, kdo nechteji jet off mohli jet cast a pak se odpojit. Jelikoz pojedu opet s manzelkou, tak off ve dvou asi nehrozi.
Off-road bude nakonec.To ubytovani tak zkusim domluvit,ale ten pokoj mi teda potvrdte a ja reknu,ze patek mozna a bez storna.K PC se vratim tak za 2 h.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Škoda že to neni bližšie.Manželka ma nepustí taku dálku zase.musím sa starat aj o rodinu.Pekne si to užite.Dúfam že na další rok sa zejdeme ve večším počťe keď to niekto naplanuje dobre jak Alda.Držím vam palce spočasím.
vevis: No lip uz to potvrdit neumim. Proste pokoj ano, 1*2 osoby, jen fakt nedokazu rict, jestli i patek. Sobota 100%tne.
Nejaky deky tam jsou nebo spacak s sebou?
Aldo,mate to zajisteny.Rekl jsem at uz na tento termin nikoho neubitovavaj.Zatim prijede:Alda,Aldo,BMWIvo,Bestie,a snad Vyky,Brtnik,Vjetrnik,Fifa,Pepe,Becka,Marek BMW atd.Tady je nas par mistnich ,takze vidim,ze ma cenu to delat.Myslim,ze v klidu popijem a pokecame a Bestii hodime do potoka co je vedle hospody. A krome mokreho tricka budou i mokre kalhotky.Kdo vyhraje tombolu,tak ji pomuze s prevlikanim.Ostatnim rozda ty ceny co sezene.
vevis napsal:
Aldo,mate to zajisteny.Rekl jsem at uz na tento termin nikoho neubitovavaj.Zatim prijede:Alda,Aldo,BMWIvo,Bestie,a snad Vyky,Brtnik,Vjetrnik,Fifa,Pepe,Becka,Marek BMW atd.Tady je nas par mistnich ,takze vidim,ze ma cenu to delat.Myslim,ze v klidu popijem a pokecame a Bestii hodime do potoka co je vedle hospody. A krome mokreho tricka budou i mokre kalhotky.Kdo vyhraje tombolu,tak ji pomuze s prevlikanim.Ostatnim rozda ty ceny co sezene.
Jo,prijede i Bob a Emilio.Domluvim nejakou cenu za tulamore.
Jo Aldo,deky tam samozrejme jsou,a predstav si,ze budou i povleceny.Ale pouze vyjimecne.
Upravil vevis dne 25.07.2008 08:45
Alda napsal:
vevis: No lip uz to potvrdit neumim. Proste pokoj ano, 1*2 osoby, jen fakt nedokazu rict, jestli i patek. Sobota 100%tne.
Nejaky deky tam jsou nebo spacak s sebou?
Aldo a vstávat se bude brzo,tak né že zase vylezeš z kutlochu v jedenáct zmačkanej jakobys večer vypil celej sud.....
No tak sakra kdyz spim tak spim ne?
Nechapu, ze se zmrskavate do 4 do rana a v 7 sedite u snidane.
Vlastne vim, to bude tim stanem. Kdyz uz nahodou vyjimecne usnes, tak te nekdo pobleje :-)
Tak jsem dal dokupy sobotni vyjizdku.85km po silnicich nizsich trid po okoli teplicko-adrspasskych skal.Nekde je to uzky,ale pekne useky se serpentinkama.Pote obed a pak kdo bude chtit off-road,kdo ne tak poradim kam se jet podivat.(orlicke h.,pevnost dobrosov atd.)Moznost pesiho vyslapu od hospody na mistni vyhlidku.asi 3h tam i zpet,ale stoji to za to.Off- road ma asi 20km vcetne asi 7km asf.prejezdu.Dnes jsem to projel,tak to du projet jeste na kole,vezmu fotak a vecer sem neco hodim.Kdyz jsem to projel na moto,tak doufam,ze se ted nerosekam na kole.
Ja bych tam taky rada prijela ale jelikoz jeste se setri na moji 650GS tak vse zalezi zda se bude chcet priject Mosquitovi tak kdyz pomuzete premlouvat tak tam dorazime oba
Všechno bude, neboj mámo
Jak tak pozeram tie foto u nas to mame oznacene ako cesta 1triedy snad len na tej predposlednej rastie trosku viac travicky
Upravil audina dne 28.07.2008 12:01
BMW 1100GS
Vjetrnik napsal:
podle foto vypadá, že bo jako šlo i ve dvou.....a nebýt bahno i na silničních gumách....
Pokud bahno vyschne,tak to ve 2 a na silnicnich gumach s opatrnosti odjedes.Velka cast jsou normal polni cesty a tam se spis musi davat bacha na prejizdeni z koleje do koleje a na odvodnovaci korytka.Ta jsou nekdy necekana.Opravdu protahnout lesama vas tady nemuzu,protoze je tady CHKO a ve vice lidech se ochrancum hur ujizdi.Za mych mladych let se tady vsude jezdilo enduro,ale to byla jina doba.
Velka cast off vyjizdky vypada takto.Ale prave v techto mystech jsem uz lezel.Oni takove zbytky kaluzi a par cm blata jsou na tezke motorce pri vetsi rychlosti docela zradny.
vevis přiložený následující obrázek:
[214.18Kb]