Tak jsem se právě vrátil. 5000km, 12GSA šlapalo jak hodinky a motor je stále tišší a kultivovanější. Spotřeba oleje 0, poruchy žádné a to ani EWS, jednoduše nic. Podvozek snesl vše a to i 60km enduro přejezdy ve dvou lidech po gruntovkách ve Stalingradském kotli mezi Rozsoškou, Karpovkou a Vertači. Vúle na podvozku žádné.
Denní dávky 500-1000km, spotřeba za celou dobu 5,9 , jelo se ve dvou a stále kde to šlo 130km/h. Příští týden sem hodím nějaké fotky.
Ahoj,
už se těšíme na povídání a nějakou fotečku, my tam byli letos v červenci, jsme zvědaví, jak se ti líbilo, my jsme byli ohromeni. Batman forever :-)
Moc hezký. Fakt. Mohl bys mi poslat nějaké body pro Garmin? Zajímavý místa, viz fotky a tak. Díky mooc.
BMW R1200 GS Adventure ......... super stroj!!!!
Jízda na motorce je dobrá droga :-) ... a FORD je LORD
Jardo , Garmin tam moc nefunguje. Teda nefunguje přesně jak má. Měl sem sebou Streetpilot 2720 / ten s harddiskem/ a v něm orígo Worldmap. Mám ho již asi 3 roky a celkem s ním umím.. Ale v Rusku nějak nefungoval. Jedeš po hlavní, ale GPS Ti ukazuje pohyb mimo té silnice. Někdy třeba 1km, a někde klidně 10-15km mimo trasy než jsi. Jedeš severně od Volgogradu, třeba na Borisoglebsk,j jedeš a jedeš stále asi 5km od hlavního tahu. Signál dobrý a nestíněný...a najednou se na mapě začneš stáčet a uděláš jakousi okliku zcela mimo, a pak se po cca 20-30km vrátíš do púvodního kurzu. Uvnitř měst to ukazuje bláboly. Třeba v Dněpropetrovsku na mostě nad Dněprem , dle mapy, stojíš kousek na předměstí cca 10km od reálné pozice. Nevím, nedokážu si to vysvětlit... Snad jen asi to, bude to zřejmě múj blábol, jestli nemají Rusové nějaké rušičky, či odkloňovače signálu z družic. Nebo vysílají ze svých družic signály, co GPS signály odklánějí.... Protože v některých místech to bylo fakt razantní, jinde to ukazovalo jakž takž, ale jestli to bylo zrovna v okolí vojenských cílú sem nepátral. Samozřejmě po přechodu do PL, vše ukazovalo zase ultra přesně. Takže rád bych, ale souřadnice bohužel nemám, promiň příteli
To Wing: Třeba na tom bude něco pravdy, že to rušej. Kdo ví Ale díky za odpověď. Co třeba nějaký seznam míst, kde jsi byl a co je zajímavé. Moc o tom nevim, ale zaujalo mě to. Rád bych se tam taky podíval. Letos jsem jel Tunis a Rumunsko, v únoru plánuju Přechod z Tunisu do Lybie a v létě pak asi to Rusko.
BMW R1200 GS Adventure ......... super stroj!!!!
Jízda na motorce je dobrá droga :-) ... a FORD je LORD