tak ja pouzivam MUC-OFF takto: nastrikam pockam a pak to jeste vezmu hadrem nebo wapkou a proste to nejde drzi to jak prase nektey a nekdy ani hadr nepomaha
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
podle mě plastům na GS sluší nejvíc špína a prach, drží krásně a hlavně na všech barvách, na té černé je pravda že dle mých zkušeností vypadá úplně nejlíp...
jinak škoda že nejsem moc masovej, pak bych volil radu od Vlastimila všude dobře, s kávou nejlíp
schrek napsal:
tak ja pouzivam MUC-OFF takto: nastrikam pockam a pak to jeste vezmu hadrem nebo wapkou a proste to nejde drzi to jak prase nektey a nekdy ani hadr nepomaha
seriozně ale na japonce používám ecoshine, zelená etiketa, dokonce to čistí špínu, fuj to pak ale vypadá škredě , nově, jako před 5000 km
všude dobře, s kávou nejlíp
schrek napsal:
Já dneska vyzkoušel Muc-Off a na suchou motorku jsem nastříkal přípravek, počkal tak tři minuty, trochu to vzal mokrou houbičkou a pak voda a koukal jsem jak hlavně hmyz jde rychle dolů. Jako odmašťovadlo nic moc, ale na takovou tu normální špínu spokojenost.